Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,790

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

hoşbulduk :smiley: Fırsat buldukça sizlerle beraber olmaya çalışacam. İlginiz için çok teşekkür ederim. ( bu arada henüz offroad yapabilecek bi araca sahip değilim ama L200 4x4 almayı düşünüyorum )

Etiketler

ayşenalev' Alıntı:
ben geldim doğayı seviyorum çocuklarım ufakkende kendimizce ufak tefek gezilerde bir yerleri öğrenmek gezmek isterdik iki çocuğumda belgesel meraklısı büyüdükçede doğa ile ilg,l, gerek spor gerekse gezilen keşfedilen yerleri izlemek ve nihayetinde oğlum ve arkadaşları vasıtasıile fosil ekibi ile kısacık bir gezi başlangıcı yaşadık dolayısı ile yaşadıklarınızı sadec izleyerek değilde o sıcacık insanlar sayesinde inş. katılarak birebir yaşama arzusundayım şartlar elverdikçe ben mutlu bir anneyim . herkesinde en azından izleyerekte olsa öğrenmesi gerekn yaşam güzelliklerini görmesi gerekir herkese yaşamak anlamak anlatarak paylaşma nasip olması dileğiyle

Mutlu bir anneye ve harika cocuklarina; "HOSGELDINIZ"
Yasayacak, anlayacak, anlatacak ve paylasacagiz....

Tekrar;
Aramizda olmaniz güzel....

Herkese selamlar.Ankara'dan Burak.Çok seviğim Eren abimin (nam-ı diğer eratech) sayesinde sitenizle tanışıp hemen üye oldum.Gerçektende çok beyendim.Organizasyonlarınız harika. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, emeklerine sonsuz saygı. Her ne kadar aracım 2 çeker'de olsa (peugeot partner :D ) çalıştığım ortamda (Türkmenistan çölleri :D ) sürekli 4 çeker kullanan ve bundan aşırı keyif alan biri olarak bir gün elbet sürekli 4 çeker bir araç sahip olmak istediğimi belirterek herkese tekrar selamlar, saygılar dilerim...

sanırım burada benden daha cok kar yağmasını isteyen arkadaşlarımızda varmış taabiki herkezin amacı biraz farklı.
bende cok şey istiyorum karadeniz lodos olsun da rahatça dalış yapayım görüşüm olsun.
diyeryandanda hava kar kış buz kıyamet olsunda kara avına cıkayım ofofofofo sanırm benim isteklerimin sonu biraz hüzünlü ama nabalım doğanın kanunu bu:smiley:

selam; ben hakkı.. izmit'te yaşıyorum. 4x4'ümü yeni aldım =) ama size ayak uydurabilieceğimi sanmıyorum çünkü aracım safkan bir jip değil..
1999 model honda hr-v monuel coupe sahibiyim.. ama elimden geldiğince denemekten korkmıyacağım kesin..
herkeze tekrardan selamlar... =)

Merhaba;
Yaşamı hisetmek için toprağa basmak,güneşte ısınmak ve havayı koklamak gerektiğini düşünerak yaşlanmış (42)
toprak,güneş ve ben şimdi bahtiyarım... diyeceğim günü bekliyen 2 kız çocuk (benim fidanlarım!) yetiştiren bir anne'den MERHABA :smiley:

hs06 (Burak),
seymansarac (Hakkı),
grassy

Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz :smiley:

Istanbul`da bogusan biri olarak imrendim hayatina.....
Hosgeldin, birgün yolumuz Dalyan`a düstügünde artik bir yerimiz var :smiley:))

:smiley:
selam ben kürşat bu siteyi yeni keşfettim harika bir site off road,doğa ve adrenalin işte hayat bu.en kısa zamanda arazide buluşmak dileğiyle

Selam gezenbilir ailesi,ben eeg52 ;adım Ergican Emren Gülseren ,56 yaşında AYAZAĞA OFFROAD GRUBU üyelerindenim.Ayrıca cj3 ile zevk yapan
Çağrı Ali adlı üyenizin de babası ve özel tamircisiyim .Aslında esas olarak motorsiklet tamiriyle uğraşırken bizim delikanlıyı büyük motor sevdasından vazgeçirmek için eski sevdam olan dört teker tamirine ve cj serisine geri döndüm.Bunları profesyonel olarak değil de karınca kararınca kendi çapımızda yapmaya gayret ediyoruz.Özel bir şirkette satınalma görevlisiyim.Aslında bütün bunları 17.11.2008 günü yazmam gerekirken tanışma formunu ancak bulabildiğim için bugün yazabiliyorum.Yazdıklarımın herhangi bir foruma gitmemesi için oldukça siteyi karıştırmam gerekti.Umarım bunu yanlış yapmamışımdır.Okumayı,macera filmlerini,köpekleri,tamiri severim.Bu yaşta da bu kadarı yeterli herhalde?
Görüşmek dileğiyle herkese tekrar selamlar ve herşeyin gönlünüzce olsun....

merhaba millet
artık ben de burdayım
yollar bitmez derler hııh bitmesini isteyen kim
:smiley:

operation,
eeg52 (Ergican Emren Gülseren),
hasan38,

Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR