Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam ben gunduz 26 yasındayım ticaret gemilerinde 3. kaptan olarak gorev yapıyorum...kucuklugumden beri hep doga ve su sporlarıyla ilgilenmek istedim fakat maddiyat ve zaman kısıtlılıgı nedeniyle hiç baslayamadım. artık izne geldiğim surece bu alanlarda kendimi geliştirmek istiyorum..öncelikle dağcılıkla baslamak ıstıyorum eger mumkunse bana nasıl baslıyacagımı soylersenız cok sevınırım tesekkurler
mcfly0 (Gündüz) Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, öncelikle bizim Trekking ve Dağcılık konu başlıklarımızı ilzlemelisiniz, yapılacak etkinliklerde size uygun olanlardan birine katılarak başlarsınız.Ekipman ihtiyacınız varsa eksiklerinizi bizlere sorarak öğrenebilirsiniz. Keyifli etkinlikler diliyorum.
Ben Tuncay kemerde bir sitede teknik işlerde çalışmaktayım. gezenbilir üyelerine ve yönetici arkadaşlara katıldıgım için mutluyum. eksigim şu an arabamın olmayışı, inşallah kısa zamanda lada niva ile aranıza katılırım ümidiyle herşey gönlünüzce olsun.
Merhaba arkadaşlar.Daha önce tanışma platformuna kısaca gelip birşeyler yazmıştım .Daha detaylı olarak kendimi tanıtmam istenmişti.Adım Orhan 39 yaşındayım İstanbulda yaşamaktayım.Evliyim 5 yaşında bir kızım var .Finans piyasalarında oyuncu olarak birşeyler yapmaya çalışıyorum.Birkaç arkadaşımı ikna ederek biraz kamp ve trekking malzemeleri aldık .Doğada olmanın yerine başka hiçbirşey koyabileceğimi sanmıyorum.Hepinize sevgiler.
Ben Sami Ünlü,Gömeç'te oturuyorum.Emekli memurum.68 model motokaravanımla yakıt parası ayarladıkça Türkiyemizi gezmeye çalışıyorum.Bir gün bir yerlerde karşılaşmak ümidiyle tüm gezmeyi sevenlere merhabalar.
slm. bizde yeni katılanlar olarak defne joy ve ilker yasin solmaz
bizde aile olarak dalış,su kayagı,kara ve deniz avcılığı fotoğraf ve video çekmek gibi hobilerimiz var.
off road ailesiyle tanışmak ve vakit geçirebilmek için buraya katıldık.
umarım hayırlı olur.