Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,677

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selam ben gunduz 26 yasındayım ticaret gemilerinde 3. kaptan olarak gorev yapıyorum...kucuklugumden beri hep doga ve su sporlarıyla ilgilenmek istedim fakat maddiyat ve zaman kısıtlılıgı nedeniyle hiç baslayamadım. artık izne geldiğim surece bu alanlarda kendimi geliştirmek istiyorum..öncelikle dağcılıkla baslamak ıstıyorum eger mumkunse bana nasıl baslıyacagımı soylersenız cok sevınırım tesekkurler

mcfly0 (Gündüz) Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, öncelikle bizim Trekking ve Dağcılık konu başlıklarımızı ilzlemelisiniz, yapılacak etkinliklerde size uygun olanlardan birine katılarak başlarsınız.Ekipman ihtiyacınız varsa eksiklerinizi bizlere sorarak öğrenebilirsiniz. Keyifli etkinlikler diliyorum.

Ben Tuncay kemerde bir sitede teknik işlerde çalışmaktayım. gezenbilir üyelerine ve yönetici arkadaşlara katıldıgım için mutluyum. eksigim şu an arabamın olmayışı, inşallah kısa zamanda lada niva ile aranıza katılırım ümidiyle herşey gönlünüzce olsun.

yeni girdim daha 15 dk olmadı ama göz gezdirdim şöle siteye. Muhteşem bi site gerçekten. bütün üyelere ve bu siteyi hazırlayanlara çok teşekkürler.

Gündüz ve Tuncay bey, "tipebakçaydemle" aramıza hoşgeldiniz ..
Tipebakçaydemle Nickname için puan veriyorum =10 :smiley: çok başarılı olmuş..

slm arkdesler
bende geldım
buralara
hanı kımse yokmu
ama canım sıkıldı
neden kımse yok burda

Merhaba arkadaşlar.Daha önce tanışma platformuna kısaca gelip birşeyler yazmıştım .Daha detaylı olarak kendimi tanıtmam istenmişti.Adım Orhan 39 yaşındayım İstanbulda yaşamaktayım.Evliyim 5 yaşında bir kızım var .Finans piyasalarında oyuncu olarak birşeyler yapmaya çalışıyorum.Birkaç arkadaşımı ikna ederek biraz kamp ve trekking malzemeleri aldık .Doğada olmanın yerine başka hiçbirşey koyabileceğimi sanmıyorum.Hepinize sevgiler.

Ben Sami Ünlü,Gömeç'te oturuyorum.Emekli memurum.68 model motokaravanımla yakıt parası ayarladıkça Türkiyemizi gezmeye çalışıyorum.Bir gün bir yerlerde karşılaşmak ümidiyle tüm gezmeyi sevenlere merhabalar. :smiley:

slm. bizde yeni katılanlar olarak defne joy ve ilker yasin solmaz
bizde aile olarak dalış,su kayagı,kara ve deniz avcılığı fotoğraf ve video çekmek gibi hobilerimiz var.
off road ailesiyle tanışmak ve vakit geçirebilmek için buraya katıldık.
umarım hayırlı olur.
:p :p :p :p :p

joyinnbutikotel-Defne Joy ve İlker Yasin Solmaz,
züğürt gezençi -Sami Ünlü,
lekeli bulut -Orhan,
AMETtt ,

Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, keyiflili etkinliklerde görüşmek dileğiyle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR