Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,247,878

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,942 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,970
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

İsmim Latif. Çorum'da bir firmada yöneticiyim, Makina mühendisiyim. Tüm motorlu sporları severim. Off-Road merakım dolayısıyla bugüne kadar ikisi Land Rover olmak üzere arazi araçlarım oldu. Forumunuza doğa ve off road sevenlerle tanışmak araçlar ve teknik konularda fikir alışverişi yapmak ve özellikle DİSCO 3 sahipleriyle tanışmak umuduyla katıldım. Böyle güzel bir etkinliği düzenleyenleri tebrik ederim ve teşekkür ederim. Aranıza katıldığım için mutlu oldum.

Etiketler

herkeze merhaba benim henüz böyle bir zevki yaşama lüksüm olmadı ama kıskanmadım desem yalan olur bende bir cj5 mi yoksa cj7 mi alsam diyorum yardımcı olursanız çok sevinirim hiç bir bilgim yok çünki

esperanto, cj konusunda bilgi edinmek için OFF-ROAD bölümüze bakmalısın, Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:

Nockenwelle (Latif),
hunter07savas (Savaş),
Cuckold (Mustafa)

Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, hepinize keyifli etkinlikler diliyorum :smiley:

Tüm maceraseverlere merhabalar ben serdar yurtoglu ankaralıyım ekonomistim hayatta en büyük tutkum ve aşkım serbest dalış ama diğer doğa sporlarından trekking ve doğa gezisi yapıp amatörcede fotoğraflarını çekiyorum survival ile çok fazla ilgileniyorum kitaplar okudum ve porgramlar izledim izliyorum merak eden arkadaşlar için discovery kanalını tavsiye ederim.Bunun dışında spor yapmayı motor sporlarını izlemeyi çok seviyorum diğer tutkum diyebilirim sonuç olarak mecerayı seven birisiyim işte sizler gibi.Hepinize saygılar sevgiler...

adventureman (Serdar),
kapaksan,

Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, hepinize keyifli etkinlikler diliyorum :smiley:

Teşekkür ederim hoşbulduk ergun bey ve zerrin hanım saygılar...

merhaba yüksel ben bi kardeşimin tavsiyesi ve nick almasıyla burdayım. sizlerinde yüksek müsadesi ve kabulünüzle tabi. iyiki geldim demek diyebilirmiyim :smiley:

merhaba arkadaşlar, ben Rıdvan.Müze araştırmacıyım. Tabi mesleğim sebebi ile de doğa arılmaz bir parçam. Yanı sıra fotoğraf ile de ilgileniyorum

Hoşçakalın

rıdvan.jpg

Herkese selamlar... Uzun süredir siteye üye olmak istiyordum kısmet bugüneymiş.. : ) Site gerçekten süper.. Kurucularına ve hazırlayanlara bir kez daha teşekkürler.. İç Mimarım, Suadiye'de oturuyorum.. Off-Road yapmak için geçen yıl 97 model bir cherokee sport aldım ve biraz da bilir bilmez modifiye ettirdim.. Gayet amatörce dağa tepeye gördüğüm bulduğum tüm çamur ve kum tepelerine çıkarken saplanıp kalmak, ve vinçle aracı kurtarmaktan başka bir aktivitem olmadı bu konuyla ilgili.. Aracı olan gezip bilenlerle bu keyfi paylaşmak ve aktivitelere katılamak için üye oldum diyebilirim.. Bu arada yelken sporuyla da ilgileniyorum bu konuda da görüş ve düşünce paylaşabiliriz.. Herkese harika bir haftasonu diliyorum...

Selamlar! İsmim Canbek. Yurtdışında yaşadığım dönemde doğa ve motor sporlarına karşı duyduğum ilgi ne yazık ki son zamanlarda iş yoğunluğum sebebiyle köreldi. Bu ilgimi canlandırmak ve dilimizi anlayan arkadaşlarla aynı platformda olmak güzel olacak. Eski bir ZJ alarak havayı yakalayacağımı düşünüyorum. Çırağan'da oturuyorum. Endüstri Mühendisiyim, bilgi sistemleri konusunda danışmanlık yapıyorum. Özellikle uzun soluklu bisiklet turlarına eski bir 100 mil bisikletçisi olarak katılmayı düşünüyorum. Herkese içten sevgiler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR