Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,157
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,263,736

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,945 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,703 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,976
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hey, hey, hey...!!! Eski bir ZJ bence en agirbasli offroad delikanlisi.....:smiley:)) Yurt disinda nerede gurbetteydin????

Etiketler

Bülent (bsarihan), Gülten (gultent), yesilli, Oğuz (cherokee_5.2), Mustafa (MKG), Gökhan-Ayser (gökhanayser), Gündüz (mcfly0), Tuncay (yacnut), memory_of_water, tipebakçaydemle, AMETtt, Sami (züğürt gezençi), Defne-İlker (joyinnbutikotel), Murat (sevenfox), Arda (durani), Gonca (GoNCaa), Özcan (GÜLKESEN), Gökçe (gokcesen), Hulusi (hulusiyapici), Menderes (badires), Gürsu (GÜRSU), Latif (Nockenwelle), Savaş (hunter07savas), Cengiz (esperanto), Mustafa (Cuckold), Serdar (adventureman), Yüksel (deli.rüzgar), Rıdvan (çıplakayak), kardula ve Canbek (canbek) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

teşekkürler Mustafa Bey... Bu haftasonu Şile'de Off-road yapmak istiyoruz parkur ve konuyla ilgili bilgi alabileceğim bildiğiniz bir forum ya da platform var mı arkadaşlar? Bu arada Jeep cherokee Sport aracımın vinç v.b. gibi aksesuarları tamam ama bir yükseltme kiti ve offroad mr-x lastik/jant ihtiyacım var bu konularla ilgili forumları ararken sitede kayboldum : )) ben mi beceriksizim acaba??

Arkadaşlar Topluca Hoşgeldiniz :smiley:.
Biraz Mustafa Abiden kopya çektik ama olsun :smiley:
Bülent (bsarihan), Gülten (gultent), yesilli, Oğuz (cherokee_5.2), Mustafa (MKG), Gökhan-Ayser (gökhanayser), Gündüz (mcfly0), Tuncay (yacnut), memory_of_water, tipebakçaydemle, AMETtt, Sami (züğürt gezençi), Defne-İlker (joyinnbutikotel), Murat (sevenfox), Arda (durani), Gonca (GoNCaa), Özcan (GÜLKESEN), Gökçe (gokcesen), Hulusi (hulusiyapici), Menderes (badires), Gürsu (GÜRSU), Latif (Nockenwelle), Savaş (hunter07savas), Cengiz (esperanto), Mustafa (Cuckold), Serdar (adventureman), Yüksel (deli.rüzgar), Rıdvan (çıplakayak), kardula ve Canbek (canbek)
aramıza hoşgeldiniz...

kardula arkadaşım, gezi ve etap bilgilenmesi için " OFF-ROAD GEZİLERİMİZ : http://www.gezenbilir.com/index.php?board=2.0 " bölümüne bakabilirsin.
Şile'de bu haftasonu yarış var. Çevre köylerde etaplar olacaktır. Gezerken çok dikkatli olmak gerek. Etap bilgilerini almadan yakın köylere girmeyin bence.

Aracınla ilgili bilgileri aşağıda isim ve linklerini verdiğim bölümlerde bulabilirsin zannediyorum.
OFF-ROAD - TEKNİK : http://www.gezenbilir.com/index.php?board=4.0
OFF-ROAD - ARAÇLAR - JEEP : http://www.gezenbilir.com/index.php?board=185.0

Kolay gelsin...

Merhaba
Ben Hasan Bayramoğlu. Doğuş Dergi Grubunda çalışıyorum. 87 model Defender 110 topluyorum. Yapımın ilk aşamasındayım, Şase, diferansiyel vs kumlamaya gidecek... Aşamaları fotoğraflamayı düşünüyorum.
İlerde sizlerle paylaşmak isterim. Herkese İyi günler.

slm lar iş yoğunluğumdan dolayı pek fazla vakit ayıramadım siteye özür herkezden 95 model 5.2 0.50-0.55 ykr yakıyor km de gazda.Tamirciye ayar için gittim ve bana bukadar yakmasının normal olduğunu söylüyor bana iki ara bir derede kaldım kimiside 0.30 ykr yaktığını söylüyor benim canavardamı anormallik var yoksa normalmi

Bende 95 ZJ 5.2 var. 7 senedir LPG sistmli kullaniyorum. 250 - 350 arasi yakiyorum. > üstelik sirali sistem degil. Senin gazci bence seni basindan savmaya kalkiyor....

Arkadaşlar, bu tartışmalarımızı lütfen OFFROAD altındaki TEKNİK bölümünden yapalım ki herkes bu bilgilere kolayca ulaşabilsin, konu dağınıklığı olmasın. Teşekkürler...

Merhaba Arkadaşlar..:smiley:)) Ben Handeebru..İşletme mezunuyum.Özel bir şirkette Yönetici Asistanı olarak çalışmaktayım..Şu hayatta Dünyadan tek götürebileceğimizin sadece yaşadıklarımız olduğunu ve Sevgi , saygı ve anlayışla herşeyin çözüm yolu bulabileceğini...Ve yaşamın bir armağan olduğunu ,iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum...
Piaggio 100 fly bir motorum var ve O, benim Biricik aşkım Ricky :D(Evimizin bir ferdi havhavımız)'den sonraki tutkum... ;)Motorsuz bir dünya olamaz....... :smiley:
Hepinize Sevgi ve Selamlar
:smiley:

Selam. Bursa da yaşıyorum. Bende İntercity Trohy maduruyum. Sitede yazılanları, çıkardıgınız takımları ve verdiğiniz tepkileri okuyunca kendime yakın buldum. Biz Bursa dan çıkıp İğneada ya vardığımızda haberi aldık. Uzun ve yorucu oldu. Harcananlara emek va zaman çok yazık oldu. Türkiye Off Road Şampiyonasında Kazancı Sekman adına yarışıyoruz. Her yapıldıgı sene Trohy girdik ve çok eğlendik. Trohyler bizim için okul oldu ve Becce de Hocamız.

Şimdi boşlukta gibiyim. Yarışmak tatsız geliyor. Sürat, servis,para, pilotajjj ... Rakip olmak çok zor ve pahalı. Trohy takımımız yarıştığımız vitara ve Cj 5 idi. Cj 5 80 model. Yazdıklarınızı okuyor ve çok faydalı buluyorum. İnsanların garajlarda para harcamadan öğrenmesini saglıyorsunuz.

Kabul ederseniz katılmak ve paylaşmak isterim. Bursa da off road anlamında çok güzel yerler var. Çok kırıcı ve yorucu etaplar var. Ben ve Cj boşluktayız, Trohy hayallerinden sonra yerine birşeyler koyamıyorum. Bu hafta Şile var ama girmek istemiyorum.

İstediğim aynı ruh dilini konuşan insanlar ile Doğada olmak. Bu işleren gönül veren ve icra eden arkadaşlarım var ama heycan kalmamış durumda. Bende yenilmek ve vazgeçmek üzereyim. Kıasaca yolumu kaybettim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

SON KONULAR

Geri