Ultrahobo
Yeni Üye
Herkese iyi günler. Adım Eren. Gezenbilir'i en az 4-5 yıl önce duymuştum ama nedendir bilinmez hiç göz atma gereği duymadım. Sanırım bu oluşumun bendeki sadece off-road üzerine olduğu yanılgısı buna sebep oldu. Şu an gördüğüm kadarıyla içerik oldukça geniş ve ilgi alanıma giren çok şey var. Açıkçası geçen yıllar boyunca neden şöyle bir göz atmamışım diye kendime sitem ettim. Zira forum, özellikle son yıllarda soyu tükenmekte olan değerli bir oluşum ve oturmuş aktif olanı bir o kadar ender. Bir şekilde çaba göstermek,paylaşıp içerik üretmek gerek. Kendimden bahsetmem gerekirse doğayı severim. Fırsat buldukça şehirden kaçarım. Birlikte 7 yılı devirdiğim 72 Model bir Beetle'ım var. Pek outdoor aktivitelerine uygun bir taşıt gibi durmasa da olsun. Çoktandır ufak çapta öğrenci işi camping,hiking,backpacking ile uğraşıyordum. Sonra okul bitti. İstanbul'da stajyer avukat olarak buldum kendimi. Gelecek belli, devlet dairelerinde,loş ofislerde geçen bir ömür. Aşırı stresli bir iş temposu. Haftasonu için yaşa ve bunu sürekli tekrar et. Anladım ki doğaya kaçmaya eskisinden de daha çok ihtiyacım var. Hobileri, zevkleri olmalı insanın. Bizi var eden şeylerden bu. Ne mutlu benim gibi düşünen bir çok insan var anladığım kadarıyla burada burada. Tanışmak kaynaşmak dileğiyle tekrardan iyi günler dilerim.