Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,016

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Herkese iyi günler. Adım Eren. Gezenbilir'i en az 4-5 yıl önce duymuştum ama nedendir bilinmez hiç göz atma gereği duymadım. Sanırım bu oluşumun bendeki sadece off-road üzerine olduğu yanılgısı buna sebep oldu. Şu an gördüğüm kadarıyla içerik oldukça geniş ve ilgi alanıma giren çok şey var. Açıkçası geçen yıllar boyunca neden şöyle bir göz atmamışım diye kendime sitem ettim. Zira forum, özellikle son yıllarda soyu tükenmekte olan değerli bir oluşum ve oturmuş aktif olanı bir o kadar ender. Bir şekilde çaba göstermek,paylaşıp içerik üretmek gerek. Kendimden bahsetmem gerekirse doğayı severim. :D Fırsat buldukça şehirden kaçarım. Birlikte 7 yılı devirdiğim 72 Model bir Beetle'ım var. Pek outdoor aktivitelerine uygun bir taşıt gibi durmasa da olsun. Çoktandır ufak çapta öğrenci işi camping,hiking,backpacking ile uğraşıyordum. Sonra okul bitti. İstanbul'da stajyer avukat olarak buldum kendimi. Gelecek belli, devlet dairelerinde,loş ofislerde geçen bir ömür. Aşırı stresli bir iş temposu. Haftasonu için yaşa ve bunu sürekli tekrar et. Anladım ki doğaya kaçmaya eskisinden de daha çok ihtiyacım var. Hobileri, zevkleri olmalı insanın. Bizi var eden şeylerden bu. Ne mutlu benim gibi düşünen bir çok insan var anladığım kadarıyla burada burada. Tanışmak kaynaşmak dileğiyle tekrardan iyi günler dilerim.

Etiketler

Merhabalar ben Berke çılgın bir doğa severim profesyonel olarak dalgıçlık yapıyorum asıl işim budur 20 yaşındayım. 21 olayım eğitmenliği alacağım inşallah yaş sınırı var malum :smirk: üniversiteye hazırlanıyorum aynı zamanda. Herkese iyi forumlar. Dalış yapmak isteyen olursa Antalya'ya beklerim her zaman.

Bende İzmir den Cengiz ;

Tüm doğa / off-road ,kampçılık, fotoğrafçılık, rafting ve her türlü su, doğa ve heyecan içeren sporlarla ilgiliyim..Gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi çok seviyorum .

Tüm üyelere keyifli zamanlar dilerim...

Merhaba arkadaşlar ismim mehmet aslen istanbulluyum ama balıkesirde yaşıyorum.kamp yerlerine intikal ve şehiriçinde kullanbilceğim bir araç tavsiye eder misiniz? Max fiyat 35 bin. Aynı zamanda Kendim askeri personel olduğum için tayin nedenleriyle satabileceğim bir araç olsun istiyorum. Şuan balıkesirdeyim yaklaşık 3 4 yıl daha buradayım. Şimdiden tşkler.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba ben 4x4 araç aldıktan sonra ekzotik yönlerim olduğunu keşfettim site süper yapanların ellerine sağlık süpersiniz...

Merhaba ismim Ercan

Offroad ve astronomi ile ilgileniyorum. Bursa Amatör Astronomi Kulübü kurucu üyelerindenim. Gezenbilir'i seviyorum.

Daha ne olsun.

Herkese selamlar.

Arkadaşlar merhabalar, Hakkaride mühendis olarak görev yapıyorum,bu bölgede yaşayanlar varsa tanışmak isterim. Aranıza 1990 model lada niva ile katılmış bulunuyorum. Selam ve saygılar ile ...

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. Adım Serkan. Bir çadır kampçısı olarak aranızdayım. Gerçi artık çadırdan karavana terfi etme zamanı geldiğini düşünüyorum hayırlısı bakalım. Herkese hoş sohbetler. Hatay dam selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR