Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,228,873

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Merhabalar...oğlu ile yeni bir hayata başlamak için radikal kararlar almış, kafasındaki soru işaretlerini gidermeye çalışırken sizlerle karşılaşmış bir anneyim :smiley:

Merhabalar, ben Mert Ayrılmaz. İstanbul'da yaşıyorum. Memleketim Giresun(Alucra). Yaşım 16. Büyükçekmece'de Havacılık Lisesi öğrencisiyim. 5 senedir Defender 110 araca sahibiz. Aracımız 1990 model ve kondisyonu iyi durumda. Buraya gelme sebebim eğer bildiğim bir şey varsa katmak ve bilmediklerimi öğrenmek artı olarak bir bu camiada bir ailenin arasına girmek. Aracımız şuan memleketimizde duruyor ve bir aksilik çıkmaz ise bu eylül ayında aracımızı İstanbul'a getirip bazı aksesuarları takmak istiyoruz. Kendim hakkımda vereceğim bilgiler bu kadar, iyi günler diliyorum.

Herkese Merhaba,

İstanbul Avcılar'da oturuyorum. 40 yaşındayım. Zorlu Holding'te satınalma departmanında çalışıyorum. Gezmeyi ve doğayı çok seviyorum. En kısa zamanda karar verebilirsem çekme yada motokaravan almak niyetindeyim. Sizlerin arasında olmaktan mutluyum.

Saygılarımla.

Herkese Merhaba,

İstanbul Avcılar'da oturuyorum. 40 yaşındayım. Zorlu Holding'te satınalma departmanında çalışıyorum. Gezmeyi ve doğayı çok seviyorum. En kısa zamanda karar verebilirsem çekme yada motokaravan almak niyetindeyim. Sizlerin arasında olmaktan mutluyum.

Saygılarımla.

Selamlar, ismim Onur, Konyada ikamet ediyorum, 40 yaşındayım Harita Mühendisiyim doğayı ve 4x4 leri seviyorum; ama şuan 2 çekerim, inşallah bir süre sonra yeniden 4 çekere terfi edicem ama bu sefer sizin sayenizde daha bilgili daha dolu.

Bu platforuma bilgi sahibi olmak, sorularıma cevap bulmak ve karavan hayatına ilk attığım adımlarda yardım almak üzere üye oldum.
Doğayı tümüyle seven ve imkanlarımın çerçevesi içinde olan gücümle bağlıyım. Üç köpek sahibli bir bayanım ve yurtdışından gelip Egeye yerleştim. Hayalimi, off road caravan sahibi olmak, gerçekleştirmek istiyorum.
Şimdilik hepinize saygı ve selamlar.
Gazal

Not: Türk dilim biraz zayıf olabilir. Şimdiden Sizlerden özür diliyorum

Merhaba, adım Mehmet,

Defender karavan alıp 3-4 sene içinde kendimi yollara vurmak niyetindeyim.
Şu an kirada sabit otursam da, aynı yerde uzun süre yaşamak beni rahatsız ediyor.
Bunu şimdilik sık sık ev değiştirerek çözüyorum.
Sürekli gezi değilde bir yerde bir kaç hafta yada bir kaç ay kalarak, karavanla gezmek niyetindeyim.
Tecrübesi olanları okumak ve kendime yol haritası çizmek için bu sitedeyim.

Merhaba, adım Mehmet,

Defender karavan alıp 3-4 sene içinde kendimi yollara vurmak niyetindeyim.
Şu an kirada sabit otursam da, aynı yerde uzun süre yaşamak beni rahatsız ediyor.
Bunu şimdilik sık sık ev değiştirerek çözüyorum.
Sürekli gezi değilde bir yerde bir kaç hafta yada bir kaç ay kalarak, karavanla gezmek niyetindeyim.
Tecrübesi olanları okumak ve kendime yol haritası çizmek için bu sitedeyim.

Merhaba
Ben Doğan Örgüt Ankara,da yaşıyorum. Aslen Nevşehir, liyim. Ankara,da Bmw Land Rover ve Mini marka araçların servis ve yedek parça özel servis işletmesini yapıyorum. İşimi çok keyif alarak yapıyorum. Off Road aşığıyım yaklaşık on yıldır dağlarda geziyorum keşfetmeyi
20170212_133754.jpg
doğayı hayvanları, yaşamayı, hayattan keyif almasını seven insanları, caretta karavanımi, ailemi birde Land Rover Discovery aracı çok seviyorum. Çok uzun zamandır Gezenbilir formlarını takipteyim tanışmak bugüne nasipmiş. Siteyi çok seviyeli ve faydalı buluyorum. Yakında yapılacak Bolu kış kampına hazırlık yapıyorum. Emeği geçen ve paylaşımlarını esirgemeyen herkese teşekkürler.

Selamlar, ankara da ikamet etmekteyim burayı tesadüfen gördüm ve üye oldum. Arkadaşlar 46 yaşında emekli bir insan olarak bende acayip bir şekilde karavan merakı başladı. Şuan araştırıyorum ve çekme karavan almaya karar verdim. Bu işlerden hiç anlamam ama sizlerin tecrübe ve değerli fikirlerinizden faydalabilecegimi düşünüyorum. Gezmeyi tozmayi çok severim çalışmıyorum ve zamanım çok bu yüzden karavan almak istedim. Herkese selam ve saygılar. .

IMG_8927.JPG
Herkese merhaba. Ben Sinan 39 yaşında evli ve iki kız babasıyım. Doğa, kamp, karavan ile alakalı konular çok ilgimi çekiyor. Böyle bir oluşumun içinde olmak çok güzel. Paylaşmak, tanışmak, kaynaşmak, buluşmak dileğiyle.. Herkese sevgiler.
IMG_8927.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR