Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,228,946

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Durumumuz ayni ozaman, aksamlari hatunla papaz olmaya basladim bu aralar, su karavan yapimi icin gazim sonene kadar bu boyle gider.
Karavan almak riskli, 0 dan yaptirmak biraz butceyi zorluyor. Geriye kendim yapmak yada ustalarimi bulup yavas yavas yaptirmak kaliyor ama henuz isin legal boyutunu tam anlayamadim. Zira kafamda alkovenli sahip olmak var
Keşke izmirde yaşasaydın. Yada ben Antalya'da çünkü bir elin nesi iki elin sesi derler. Ben bira konfor ama asıl güvenlik düşkünüyüm. Benim hesaplarıma göre yaklaşık olarak 6000-7000 tl max. Fiyata çıkabiliyor. Çok şahşalı olarak değil sadece mecburi, güvenli ve sağlıklı ihtiyaçlar olmak şartıyla.​

Etiketler
Durumumuz ayni ozaman, aksamlari hatunla papaz olmaya basladim bu aralar, su karavan yapimi icin gazim sonene kadar bu boyle gider.
Karavan almak riskli, 0 dan yaptirmak biraz butceyi zorluyor. Geriye kendim yapmak yada ustalarimi bulup yavas yavas yaptirmak kaliyor ama henuz isin legal boyutunu tam anlayamadim. Zira kafamda alkovenli sahip olmak var
Keşke izmirde yaşasaydın. Yada ben Antalya'da çünkü bir elin nesi iki elin sesi derler. Ben bira konfor ama asıl güvenlik düşkünüyüm. Benim hesaplarıma göre yaklaşık olarak 6000-7000 tl max. Fiyata çıkabiliyor. Çok şahşalı olarak değil sadece mecburi, güvenli ve sağlıklı ihtiyaçlar olmak şartıyla.​

Oncelikle bira candir katiliyorum. Bi kac ay sonra kredim.bitince yeni bir krediyle arac alicam. Hatta kayinpeder izmirde serviscilik yapiyor ona sorucam ilk olarak. Alkovenden vazgectim yemiyo cunku. Camper yapicam mercedes sprinter yada volt. Max 25-30000 lik temiz arac. Daha sonra ise koyulucam hedef 2018 yaz.
Sen max 5-7 demisin ama ben biraz daha dolu biaeyler dusunuyorum acikcasi. Nebilim solar enerjiler falan filan...izmir antalya tecrubeleri paylasiriz.

Oncelikle bira candir katiliyorum. Bi kac ay sonra kredim.bitince yeni bir krediyle arac alicam. Hatta kayinpeder izmirde serviscilik yapiyor ona sorucam ilk olarak. Alkovenden vazgectim yemiyo cunku. Camper yapicam mercedes sprinter yada volt. Max 25-30000 lik temiz arac. Daha sonra ise koyulucam hedef 2018 yaz.
Sen max 5-7 demisin ama ben biraz daha dolu biaeyler dusunuyorum acikcasi. Nebilim solar enerjiler falan filan...izmir antalya tecrubeleri paylasiriz.
Ben aslında çekme karavan için 5-7 civarında bir rakam çıkar demiştim. Şahsım adına moto karavan'u sevmiyorum çünkü şu anda ki durumu iki araç sahibi olacak konumda değil yani moto karavan alırsam ya da senin gibi düşünürsem ayrıca bir tane de binek araç almak zorundayım. Malum iki çocuk ve hanımla birlikte şehir içinde bir Karavan ile dolaşmak hiç normal olarak görülmez. O yüzden zevkime göre 1 4x4 Ve ruhsat konusunda sıkıntı yaşamayan 750 kg altında bir karaman benim işimi fazlasıyla görür. Yinede tercih sizin :smiley:

Ben aslında çekme karavan için 5-7 civarında bir rakam çıkar demiştim. Şahsım adına moto karavan'u sevmiyorum çünkü şu anda ki durumu iki araç sahibi olacak konumda değil yani moto karavan alırsam ya da senin gibi düşünürsem ayrıca bir tane de binek araç almak zorundayım. Malum iki çocuk ve hanımla birlikte şehir içinde bir Karavan ile dolaşmak hiç normal olarak görülmez. O yüzden zevkime göre 1 4x4 Ve ruhsat konusunda sıkıntı yaşamayan 750 kg altında bir karaman benim işimi fazlasıyla görür. Yinede tercih sizin :smiley:
Ayni seyleri bizde dusunduk aslinda. Bi 4×4 bide cekme arkaya. Fiyatlarda ayni aralikta assagi yukari ancak o fiyatlarada cok buyuk karavan alamiyacaz dedik. Zaten cadirla gidiyoz kamplara da. Bi farki olmaz biraz daha sabredip camper yapalim dedik.Tabi benim artim 1 cocuk olmasi. Artik duruma gore ikinci cocuk eksik tarfimda olabilir. Arabada alamiycam zaten yanina. Arkadaslarin arabayla idare edecez belli bi sure artik:smiley:)

Selam ,ben saim istanbulda yaşıyorum, yeni defender tutkunuyum ve meraklısıyım,öncelikle eski bir
defender bulup kendi zevkime göre yaptırıp kullanmak istiyorum.sizlerden de destek bekliyorum.
herkeze selamm..

Merhaba Ben Özcan
Aranıza yeni katıldım, genç emekliyim ...

Emeklilikle gelen yeni hayatımda acelem yok evet; bir turist gibiyim. Geziyorum ve gezdiğim yerlerin keyfini yaşıyorum.
Emeklilikle birlikte hiç bir şey için saatinde olmadı diye hayıflanmıyorum, trafik sıkıştı diye de dertlenmiyorum. Her yere olmam gereken anda varmış oluyorum böylelikle. Telaşsızca detayları görüyorum güzel ülkemde bir bir……

Sitenin de yeni yaşamıma renk katacağını düşünüyorum.... :smiley:

Merhaba Ben Özcan
Aranıza yeni katıldım, genç emekliyim ...

Emeklilikle gelen yeni hayatımda acelem yok evet; bir turist gibiyim. Geziyorum ve gezdiğim yerlerin keyfini yaşıyorum.
Emeklilikle birlikte hiç bir şey için saatinde olmadı diye hayıflanmıyorum, trafik sıkıştı diye de dertlenmiyorum. Her yere olmam gereken anda varmış oluyorum böylelikle. Telaşsızca detayları görüyorum güzel ülkemde bir bir……

Sitenin de yeni yaşamıma renk katacağını düşünüyorum.... :smiley:
Hoş geldiniz

Herkese merhaba,
Ben Güray, Antalya da yaşıyorum. Hiç bir doğa sporuyla ilgilenmem, ekstrem olayları da uzaktan izlerim derken birkaç sene önce bir çadırım oldu, sağda solda kamp kurmaya falan başladım. sevdim ancak şimdi bir karavan sahibi olup uzun seyahatlara çıkma derdindeyim. Önümdeki 1.5 sene içerisinde araba alıp karavanımı yapma planım var.
Hoş geldiniz

Merhabalar.
Ben Kocaeli'den Muhammet. İnşaat Mühendisiyim, Hobi olarak kendi çapımda ufak tefek mobilya, çit, oyunparkı v.b. benim ve ailemin ihtiyacı doğrultusunda imalatlar yapmaya çalışıyorum.
Forumu bir süredir pasif olarak takip ediyordum. Sonunda üye olup aranıza katılmaya karar verdim. Başlıkların birçoğunu; Sanki bende yardım edip bir işin ucundan tutuyormuş gibi okudum. Gerek paylaşım yapan arkadaşlar, gerekse bilgi ve tecrübesi ile destek veren arkadaşlardan Allah razı olsun. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim.
Saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR