Baba Kaplan
Yeni Üye
Merhaba, uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve aranıza yeni katılıyorum. Doğa tutkunuyum, çocukluğum ve gençliğim doğayla iç içe geçti, fakat hayat bizi büyükşehirlere sürükleyince, geçim derdine düştük ve yıllardır doğadan uzak kaldık. Ne zaman ki oğlum Yavru Kaplan altı yaşına geldi, hasretini çektiğim doğa ile tekrar buluşma vaktinin geldiğini anladım. Çünkü hayatta tek gerçek var ki insan kendini doğada özgür ve huzurlu hissediyor. Yavru Kaplana bu mutluluğu ve huzuru yaşatmak için Virabismillah diyerek yola çıktık. Hedefimiz doğayla iç içe olabilecek bir araç sahibi olmak ve gerçek hayata dair herşeyi Yavru Kaplan'ın yaşayarak öğrenmesini sağlamak. Çünkü hayat kitaplardan, televizyonlardan, internetten öğrenilecek birşey değil. Gezerek, görerek, yaşayarak, hissederek öğrenilecek birşey. Doğanın sonsuz güzellikleri ve sonsuz nimetleri ancak yaşayarak anlaşılır. Umarım bu hayalimizi gerçekleştirebiliriz. Yavru Kaplan ve Baba Kaplan olarak aranızda olacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Saygılarımızla.