yunusemrearslan
Yeni Üye
Merhaba . Yeni bir karavan sever olarak aranızdayım.
Hoş geldiniz .Merhaba . Yeni bir karavan sever olarak aranızdayım.
Evet tanisma konumuzda burda dursun... Her gelen uye kendini tanitsin
Ben murat. Gencim, guzelim, sizi uzerim
gaziantep offroad grubundan göktuğ güzelbey size yardımcı olur. facebook sayfasından ya da dernek sayfasından ulaşabilirsiniz. ulaşamazsanız ben yardımcı olurum. aramıza hoşgeldinizarkadaşlar merhaba, canan ben google da bi araştrma yaparken tesadüfen rastaldım siteye, off road a yeni merak saldım, küçük çapta güzel bi aracım var bu araç üstü çadır lardan arıyorum ne yazıkki bulamadım, sitede bi kaç yazı okudum antalyalı ahmet ustadan bahsedilio fakat bu ustaya nası ulaşıcaz konunun detayını bulmadm yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
tapatalk kullanınEkli dosyayı görüntüle 3937
Konulara hızlıca baktım ama site hakkında bi bölüm göremedim.. Siteye telefonumdamgiriyorum ve böyle bi görüntü var ekranın tamamını kaplamıyo sorun bendemi sitedemi admin bi baksa iyi olur resmini ekledim kolay gelsin saygılar
kendi üzerinize ruhsat alabileceğiniz bir sistem (vatandaşlık ya da en azından ikamet izni olması lazım) olduktan sonra mantıklı. bir ara ben de planlamıştım ama baktım uzayacak ilk geziyi türkiyeden aldığım araçla yaptım (bakınız tek başına hatay samara).Selam arkadaşlar,
Ben Osman, sitede yeni hayatta 40 yıllık kadar eski !! ama oldukça yorulmuş (mental olarak) ve hayatını değiştirme kararı almış bir yeni üyeyim. 2017 yılında tek başına çıkmak üzerine planladığım dünya gezime ilk olarak sitenizden başlamayı doğru buldum. Forum çok faydalı olmuş, herkesin eline sağlık. 2017 ocak öncesi her tür bilgi ve yönlendirmeye ihtiyacım olacağını düşünüyorum. Gezimi yukarıda da açıkladığım üzere tek başına ve büyük bölümünü de motocaravan ile yapmayı planlıyorum.
Tanışma faslından sonra hemen soru :
1- Motocaravanı yurtdışından alabilirmiyim? (Türkiye' ye getirmeyi planlamıyorum.Gerekirse 2 yıl gezdikten sonra yine yurtdışında satabilirim diye düşünüyorum)
önce basit bir çadırla ve mevcut aracınızla kamp deneyin derimMerhabalar ben Demet,
Bu aralar en sık okuduğumuz cümle "Alana şimdiden hayırlı olsun " bir süredir karavana dönüşytüreceğimiz aracı araıyoruz da umarım önerilerinizle yol alabiliriz. Marka ve modeller arasında boğulduk zira
Sağlıcakla kalın...
kendi üzerinize ruhsat alabileceğiniz bir sistem (vatandaşlık ya da en azından ikamet izni olması lazım) olduktan sonra mantıklı. bir ara ben de planlamıştım ama baktım uzayacak ilk geziyi türkiyeden aldığım araçla yaptım (bakınız tek başına hatay samara).
GT-N5105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi