Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,126,090

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,935 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 520 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,958

Etiketler
Merhaba Arkadaşlar iyiki varsınız iyiki buradasınız pek çok sitede referans olarak herzaman gezenbilir gosteriliyor bende sizlerin deneyimini okuyarak öğrenmek isterim
 

Herkese merhaba,

Aytuğ ben.İstanbul / Silivri den yazıyorum.Deniz,su sporları,müzik,off-road gibi ilgi duyduğum alanlar var.Hepsinin ortak noktası olan bu siteye katılmaya karar verdim.Birçok araç üzerinde gördüğüm gezenbilir.com 'dayım artık.Güzel vakit geçirmek dileğiyle :smiley:
 





Herkese merhaba.

İsmim Fırat. Ankara'da yaşıyorum. Bir süredir bu bölgede hiking faaliyetlerine katılıyorum. Kampçılık ilgimi çekiyor. ve bu tür faaliyetlerde bulunmayı çok istiyorum. Fakat henüz bu anlamda bir tecrübe yaşamış değilim. Buraya da bu alandaki tecrübelerinizden faydalanmak için üye oldum.

Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
 




herkese selamlar kocaeli yuvacıkta oturuyorum. İsmim Serhat. Buraya yeni taşındım sayılır öğretmenlik ve tayin olayları. Yukarılara (Aytepe, Menekşe , İnönü vs.) çıkmaya ve geziler kamplar yapmaya çalışıyorum. Burda olma amacımda kocaeli veya çevreden buraya gelecek arkadaşlarla tanışmak ve birlikte yürüyüş yada kamplar yapmak tecrübe kazanmaktır. Herkese bol doğalı günler dilerim...
 



Selam,
Zonguldak Çaycumalıyım 38 yaşındayım.
Bir 4x4 araç hakkında araştırma yaparken buldum forumu. Başka da bir yerde aradığım bilgiyi bulamadım. Gezmeyi seven biri olarak sanırım formu oldukça geç fark ettim.
 

selam buralarda yeniyi. ben trenle izmir çıkışlı türkiye turu yapmak istiyorum bir de dağcılık kulübüne yazılmak eğer bu konularda beni aydınlatacak kişiler varsa çok mutlu olurum tşk.
 

selam buralarda yeniyi. ben trenle izmir çıkışlı türkiye turu yapmak istiyorum bir de dağcılık kulübüne yazılmak eğer bu konularda beni aydınlatacak kişiler varsa çok mutlu olurum tşk.
izmir'de www.idadik.org adresindeki iletişim bilgilerinden kulübe ulaşıp eğitimlere başlayabilirsiniz. eğer trenle türkiye turu yaparsanız burada paylaşırsanız zevkle okuruz. yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiler

GT-N5105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

herkese selamlar iyi forumlar
asıl mesleğim gemi kaptanlığı
amatör olarak serbest dalış zıpkınla balık avı yapıyorum
ilaveten içimdeki karavanla yaşam aşkı tavan yapınca kendimi forumda buldum
tecrübeli üyelerimizin yardımlarını bekliyorum
ayrıca gemlik tarafına yolu düşecek arkadaşlarıda memnuniyetle misafir etmek isterim
karavancılık konusunda aradığım bilgileri bu forumda bulabileceğime inanıyorum
tekrardan herkese selamlar iyi forumlar
KEREM UÇAR
GEMLİK / BURSA
 

Doğa ve çadırdan , karavana transfere karar verdiğimden beri gerekli bilgileri siz değerli üyelerden edinme çabasındayım.
Bilgiler olgunlaşınca harekete geçme zamanıdır .

Herkeze selam ve saygılar sunarım.

Fatih AYDIN.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,520
Mesajlar
1,519,198
Kayıtlı Üye Sayımız
172,178
Kaydolan Son Üyemiz
sakaryalee5454

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst