Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,244,171

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,940 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,967
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkeze merhaba aslında 3 yıldır siteyi incelememe rağmen üye olmak nasip olmadı bu site olmasa şu anda jipe biniyorum diye gezip kim bilir hangi aracı alırdım ama sayenizde LC prado 3.0 d-4d aldım emeği geçen herkeze tşkler.

Etiketler

Merhabalar , ben Suat doğa yürüyüşleri, kamp ve doğayla ilgili herşeyi severim ayrıca avcıyım aradığım aracı bulursam hafiften birazda offroad yapma isteğindeyim. :D

Merhaba, üyeliğim onaylandığı için teşekkür ederim.

Ben Altuğ Gürkaynak. 35 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Evliyim ve 2 yaşında bir kızım var. Web ve Arayüz tasarımcısı olarak ODTÜ - Teknokent'te çalışıyorum.

İlkokul yıllarından bu yana izcilik ve kampçılıkla uğraştım. Kampçılık üzerine de - hobi amaçlı - bir web sitesi sahibiyim. Halen eski arkadaşlarımla ara sıra kamplara gidiyorum.

Amacım; en geç 2016 ilkbaharında Likya Yolu'nu (en azından ilk etaplarını) yürümek. Önümüzdeki 1 seneyi gerekli - hafif - ekipmanı edinmek ve kondüsyonumu artırmak için çalışarak geçireceğim. Büyük ihtimalle 2 veya 3 kişi yürüyeceğiz.

altug-90x90.jpg
Soru: Solda göreceğiniz Avatarımı profil ayarlarında yükleyemedim, acaba bende mi bir sorun var? Web adresinden gösterince de olmuyor :(

öncelikle merhaba ben adnan yavaşgörün tekirdığlıyım tekirdağında yaşıyorum mert marin deniz motorları servisinde çalışıyorum sitenizlede ilgilenmem defender 110 askeriyeden çıkma araç almamla başladı bugüne kadar sadece yazılanları okumaya çalıştım güzel bir site katkısı olan herkeze teşekkürler

Merhaba Gezenbilir'in değerli üyeleri. Ben Kadir Demirel, 30 yıllık gazeteci, 27 yıllık diş hekimiyim. Son yıllarda gazetelerde ve internet gazeteciliğinde, "Gezgin" adı altında doğa ve kent haberleri yazmaktayım. Gittiğim, gezdiğim, gördüğüm ve değerli bulduğum herşeyin önce fotoğraflarını çeker, sonra da, mutlaka gazetelerde veya bir internet gazetesinde yayınlanmasını sağlarım. Tabiat Ana'ya olan aşkım, 7 yaşında önüme gelen her su birikintisine atlamakla başladı. Bu özelliğim yıllar sonra kurslara katılıp, "tüplü dalış" öğrenmeye, deniz dibi mavilikleriyle, balık pulları arasındaki bağlantıyı araştırmaya kadar uzandı(!) Türkiye'nin ve Avrupa'nın bazı yerlerini gezip gördüm ve yazdım. Ama daha gezilecek çok yer var. Bu amaçla bir karavan sevdasına takılıp, buralara kadar geldim. Bakalım buradan sonra, yol bizi nereye götürür? Herkese sevgi ve saygılar...

DSC_1046.jpg

DSC_1054.jpg

Merhaba Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım :smiley: 2010 Hilux Sahibiyim Engin Deneyimlerinizden Faydalanmak İsterim

Herkese Merhaba,

İstanbul'dan URla'ya göçtüğüm için, Uzun zamandır almak istediğim 5.2 'ye kavuşmuş oldum. 97 Model. genel kondüsyonu iyi. Ancak yapılacak bazı şeyler var :smiley:

Forumda biraz araştırdım ama koltıuk hafızalarının nasıl yapıldığını tam bulamadım. Google da perk yardımcı olamadı. Yani ; set yapıp nıumaraya basıyorum, ancak her seferinde sorun oluyor. Bu hafıza işleminin nasıl yapıldığını tam olarak öğrenmek isterim .

Şimdiden teşekkür ederim.

Şeref Alpago

Selam ola
İsmim Mustafa Selim. Aslen İzmir'li olmakla birlikte şu an Manisa'da ikamet ediyorum.Fotoğraf sanatı ve kara - deniz avı ile ilgileniyorum.Saygılarımla.

Tüm dostlara selamlar, bendeniz de Salih, yelkenci ve landcruiser sahibi doğa aşığı biriyim...Herkese keyifli sohbetler ve doyumsuz bir yaşam diliyorum...

Herkese Merhabalar

Adım Kaan. Öğrenciyim. Fotoğrafçılığa meraklıyım. Kendi yapımım olan bir vw buggy araca sahibim. Avcılığada ve balıkçılığa da meraklıyım. İçerisinde macera ve adrenalin içeren her şeye meraklıyım. İstanbulda yaşıyorum.

Merhabalar,
Adım Eray kullanıcı adımdan da anlaşıldığı gibi üniversite öğrencisiyim. Bundan sonraki hayatımda seyahat ederek devam edeceğim, seyahatlerimi otostop çekerek gerçekleştireceğim. Tahmini haziran ayında yola çıkacağız ilk deneyimimiz olarak 15-20 günlük ege & akdeniz yapacağız.

Arkadaşlar herkese merhaba. İzmirli olan arkadaşlarla bağlantı kurabilirsek, görüşüp, tanışma imkanı yaratabilirsek iyi olur diye düşünüyorum. Karavanını kendi yapmış İzmir'de yaşayan kimler var aramızda?

MERHABA arkadaşlar aranıza bende bir cj8 alarak katılmış bulunmaktayım aydında yaşıyorum ve bu ilk arazı aracım siz değerli ustalardan fikir almak isterim tanıştıkça herkese slmlar

Ben de biraz kendimi tanıtayım. Gazeteciyim. Daimi sarı bası kartı sahibiyim ve ayrıca diş hekimiyim. Haberciliğin dışında gezi yazıları yazarım. Gezmeyi görmeyi tanımayı ve gördüğüm yerlerin fotoğrafını çekmeyi çok severim. Nikon D80 makinem vardır.11-17, 18-50 ve 70-300 objektiflerim, bir çok filtrelerim vardır. Çektiğim fotoğraflardan zaman zaman siteye koymaya çalışacağım. Fotoğrafı çek ama "çektikten sonra dokunma" görüşünü benimseyen, Photoshop uygulamalarını benimsemeyen biriyim. Aklıma geldikçe gene yazarım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR