Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,398

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. Düzce'den Anıl ALKAN. 1981 doğumluyum. Doğa sporlarına fazlasıyla ilgiliyim ama henüz başlangıç seviyesinde dahi değilim. Umarım bu platform sayesinde bu anlamda destek alır ve seviyemi ilerletirim..

Etiketler

herkes'e merhaba,

Cok kapsamli ve duzenli bir paylasim sitesi olmus. Emegi gecen tum arkadaslarin ellerine saglik.

"Doga" kisisel bilgi ve tecrube paylasimina son derece ihtiyac duyar ve ayni tutkulari tasiyan insanlarin deneyimlerinden faydalanmak ve kendi capimda bildiklerimi firsat buldukca paylasmak icin aranizdayim.

Forumlarda gorusmek uzere.

herkes'e merhaba,

Cok kapsamli ve duzenli bir paylasim sitesi olmus. Emegi gecen tum arkadaslarin ellerine saglik.

"Doga" kisisel bilgi ve tecrube paylasimina son derece ihtiyac duyar ve ayni tutkulari tasiyan insanlarin deneyimlerinden faydalanmak ve kendi capimda bildiklerimi firsat buldukca paylasmak icin aranizdayim.

Forumlarda gorusmek uzere.

Merhaba değerli dostlar. Ben Fuad, turizm yüksek lisans öğrencisiyim. Azerbaycan vatandaşıyım, üniversiteyle ilgili olarak Rusyada yaşıyorum. Doğa, gezi, turizm tutkunuyum. Tanıştığımıza memnun oldum :smiley:

İstanbuldan aranıza katılıyorum.Karavan ve Motokaravan ile ilgili bilgi ararken,tesadüfen gezenbilir sitesini buldum.Çok güzel büyük bir ansiklopedi gibi bir site.Umarım her gününüz sağlıklı mutlu geçer.Saygılarımla

Herkese merhaba,

Adım Uğur Kaymak. Bursa da ikamet ediyorum. 32 yaşındayım.
Etrafımdaki birkaç arkadaşımın doğa sevgisi ve 4x4 araçlarının da olmasının neticesinde banada bu durum bir bulaştı denilebilecek bir noktadayım. Harıl harıl bir 4x4 arıyorum. Hafif sertlikte doğa gezileri, kamp, piknik vs amaçlı.

Burada gerçekten bir hazine buldum diyebilirim. inanılmaz derecede kaliteli paylaşımları gördüm ve okudum artık kendimi tanıtma zamanı geldi diye düşündüm.
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Saygılarımla

merhaba arkadaşlar ben erzurumdandursun siteyi kuran ların ellerinesağlık avcıym 1993 model daıhatsu ferozam var parçasıkıntısı çektim sağolsunlar bu siteden yardım olunacağını söylediler inşallah aradığımı bulurum

yugodan' Alıntı:
Merhaba
İlk öncelikli olarak aranızda olmaktan mutluyum.Uzun süredir eşimle beraber düşündüğümüz yaşam tarzını geçen hafta Misi kampınıza katılarak çok kısada olsa yaşadık ve oldukça memnun kaldık.Daha karavan sahibi değiliz ama muhakkakki en kısa sürede sizin gibi değerli kamp karavancılardan edineceğimiz bilgilerle bu hayata merhaba demek istiyoruz.Bu arada benim ismim Tuncay
Merhaba,
Fırsat buldukça uğra, aşı olmuşsun.

ben halil sitenizi tesadüfen buldum bulduğuma mennunum doğa sporları (avcılık,balıkçılık ) ile uğraşıyorum selamlar.

merhabalar ben ali kayseride ikamet ediyorum öğrenciyim bu yaz otostopla akdeniz turu duşuncem vardı webde gezinirken bu siteyi buldum umarım eşlik edicek birinide bulabilirim :smiley:

Merhaba,

Aramıza yeni katılan herkese "hoşgeldiniz" demek istiyorum, umarım forumda güzel vakit geçirir; doğayla ve hobilerinizle daha iç içe hale gelirsiniz.

Herkese merhaba,

Ben Can Bursa'dan katıldım aranıza. GC wj 4.7 v8 araştırması yaparken birden aranızda buldum kendimi. Birçok konu hakkında ilgili olduğumu farkettim. Doğayı ve doğa sporlarını severim. İnşallah paylaşımlarımla sizin gibi değerli bilgiler paylaşmış olurum.

Makine mühendisiyim. Otomotiv firmasında çalışıyorum.

Gelecek günlerde daha sık buluşmak dileğiyle.

Not: Henüz profil imzamı profil fotomu oluşturamadım. Affınıza sığınarak tanışma paylaşımı yapıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR