Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,398

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese selamlar. Aranıza İstanbul'dan katılıyorum. İsmim Önder. Yıllarca enduro motosiklet kullandıktan sonra 4x4 dünyasına bir Grand Cherokee'yle balıklama daldım. Umarım kamplarda karşılaşırız.

Etiketler

Merhaba,

Adım Tolga, 38 yaşındayım. İzmir' de yaşıyorum. Bu platformdaki herkes gibi, gezmek en büyük tutkum. Bugüne kadar fırsat bulabildiğim en önemli iki gezi motokaravanla yaptığım orta Avrupa seyahati ve motosikletle gerçekleştirdiğim Rodos gezisi. Bunları ve daha fazlasını siz değerli gezginler ve maceracılar ile paylaşmayı ümit ediyorum. Siteye üye olana kadar okuduğum bir çok konuda çok değerli bilgiler edindim. Paylaşımda bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum...

İzmir' Den Selamlar

Merhaba, Adım Tolga, 38 yaşındayım, İzmir' de yaşıyorum. Motosiklet, Karavan ve bisiklet tutkunuyum. Üye olmadan önce çok faydalandığım bu sitede güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...

Merhaba ben ferhun. 57 model klasiklerdenim. doğayla ilgili herşeyle ilgiliyim. Keeway supershadow'um ile doğayla bütünleşik olarak yolculuk yapıyorum. 4 teker ile de benzer zevk yaşayabilmek için CJ versiyonu jeep arayışım sürüyor. İMF ile yaptığım görüşmelere uygun yanıtlar alırsam o da olacak inşallah. ::smiley:

Merhaba ben ferhun. 57 model klasiklerdenim. doğayla ilgili herşeyle ilgiliyim. Keeway supershadow'um ile doğayla bütünleşik olarak yolculuk yapıyorum. 4 teker ile de benzer zevk yaşayabilmek için CJ versiyonu jeep arayışım sürüyor. İMF ile yaptığım görüşmelere uygun yanıtlar alırsam o da olacak inşallah. ::smiley:

49 yaşındayım. Antalyalı olmakla beraber işim nedeniyle şu an Sivas Güründe yaşıyorum. Doğa yürüyüşlerini seviyorum. Şu ana kadar en uzun takriben 5 saatlik yürüyüşler yaptım. İklim koşulları el verdiği sürece bisiklete binmeyi seviyorum. yakın çevre ikamet eden üyelerle birlikte yeni parkurlara yürümeyi isterim.

49 yaşındayım. Antalyalı olmakla beraber işim nedeniyle şu an Sivas Güründe yaşıyorum. Doğa yürüyüşlerini seviyorum. Şu ana kadar en uzun takriben 5 saatlik yürüyüşler yaptım. İklim koşulları el verdiği sürece bisiklete binmeyi seviyorum. yakın çevre ikamet eden üyelerle birlikte yeni parkurlara yürümeyi isterim.

Merhabalar, Bahar. Antalya'da yasıyorum. Cadır kampcılıgını ogrenenlerden ve fırsat buldukca gezenlerdenim. Cok faydalı bilgiler edindim, ediniyorum. Yol'a Cık Yol Acık felsefesiyle, selamlar.

Bartu ufuk aktekin
kadıkoyde calışıyorum maltepede oturuyorum
27 yasındayım ( daha önceden uyeydım ama sıfremı alamadım bı turlu )
68 model willys sahibiyim kendisine tm30 dizel swaplamışlar

Merhaba. Ben Özgür Avcı, eşimle birlikte doğa aktivitelerine merak saldık, ayrıca arazi aracı alma arifesindeyiz. İkametgahımız Amasya. Umarım güzel dostluklar ediniriz.

Merhabalar, Adim Cagri, Istanbul'da yasiyorum. Arazi araci aski basladi aniden, ve Golf'umu satip yeni arac pesine dustum. Bu yolda gezenbiliri tanidim ve parcasi olmak istedim. Bu konularda daha henuz yolun cok basinda oldugum icin gelecek her destegi sevgi ve saygiyla kabul ederim :smiley:

photo.jpg

Merhabalar, Adim Cagri, Istanbul'da yasiyorum. Arazi araci aski basladi aniden, ve Golf'umu satip yeni arac pesine dustum. Bu yolda gezenbiliri tanidim ve parcasi olmak istedim. Bu konularda daha henuz yolun cok basinda oldugum icin gelecek her destegi sevgi ve saygiyla kabul ederim :smiley:

photo.JPG

Merhaba
İlk öncelikli olarak aranızda olmaktan mutluyum.Uzun süredir eşimle beraber düşündüğümüz yaşam tarzını geçen hafta Misi kampınıza katılarak çok kısada olsa yaşadık ve oldukça memnun kaldık.Daha karavan sahibi değiliz ama muhakkakki en kısa sürede sizin gibi değerli kamp karavancılardan edineceğimiz bilgilerle bu hayata merhaba demek istiyoruz.Bu arada benim ismim Tuncay

Herkese Merhaba;
ben Erdinç ist. 1973 doğumluyum. Özellikle kamp ve karavan merakım için üye olmuştum siteye, fakat konu başlıklarını görünce hepsiyle ilgilenesim geldi :smiley: .Bu arada motosiklet kullanıcısıyım; diş hekimliği mesleğini muayenehanemde icra etmekteyim. Herkese keyifli forumlar dilerim.

Degerli doga ve spor severler araniza yeni katildim adim murat 27 yasindayim doga ile ilgili herseyi seviyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR