Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adım Tolga, 38 yaşındayım. İzmir' de yaşıyorum. Bu platformdaki herkes gibi, gezmek en büyük tutkum. Bugüne kadar fırsat bulabildiğim en önemli iki gezi motokaravanla yaptığım orta Avrupa seyahati ve motosikletle gerçekleştirdiğim Rodos gezisi. Bunları ve daha fazlasını siz değerli gezginler ve maceracılar ile paylaşmayı ümit ediyorum. Siteye üye olana kadar okuduğum bir çok konuda çok değerli bilgiler edindim. Paylaşımda bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum...
Merhaba, Adım Tolga, 38 yaşındayım, İzmir' de yaşıyorum. Motosiklet, Karavan ve bisiklet tutkunuyum. Üye olmadan önce çok faydalandığım bu sitede güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...
Merhaba ben ferhun. 57 model klasiklerdenim. doğayla ilgili herşeyle ilgiliyim. Keeway supershadow'um ile doğayla bütünleşik olarak yolculuk yapıyorum. 4 teker ile de benzer zevk yaşayabilmek için CJ versiyonu jeep arayışım sürüyor. İMF ile yaptığım görüşmelere uygun yanıtlar alırsam o da olacak inşallah. :
Merhaba ben ferhun. 57 model klasiklerdenim. doğayla ilgili herşeyle ilgiliyim. Keeway supershadow'um ile doğayla bütünleşik olarak yolculuk yapıyorum. 4 teker ile de benzer zevk yaşayabilmek için CJ versiyonu jeep arayışım sürüyor. İMF ile yaptığım görüşmelere uygun yanıtlar alırsam o da olacak inşallah. :
49 yaşındayım. Antalyalı olmakla beraber işim nedeniyle şu an Sivas Güründe yaşıyorum. Doğa yürüyüşlerini seviyorum. Şu ana kadar en uzun takriben 5 saatlik yürüyüşler yaptım. İklim koşulları el verdiği sürece bisiklete binmeyi seviyorum. yakın çevre ikamet eden üyelerle birlikte yeni parkurlara yürümeyi isterim.
49 yaşındayım. Antalyalı olmakla beraber işim nedeniyle şu an Sivas Güründe yaşıyorum. Doğa yürüyüşlerini seviyorum. Şu ana kadar en uzun takriben 5 saatlik yürüyüşler yaptım. İklim koşulları el verdiği sürece bisiklete binmeyi seviyorum. yakın çevre ikamet eden üyelerle birlikte yeni parkurlara yürümeyi isterim.
Merhabalar, Bahar. Antalya'da yasıyorum. Cadır kampcılıgını ogrenenlerden ve fırsat buldukca gezenlerdenim. Cok faydalı bilgiler edindim, ediniyorum. Yol'a Cık Yol Acık felsefesiyle, selamlar.
Merhaba. Ben Özgür Avcı, eşimle birlikte doğa aktivitelerine merak saldık, ayrıca arazi aracı alma arifesindeyiz. İkametgahımız Amasya. Umarım güzel dostluklar ediniriz.
Merhabalar, Adim Cagri, Istanbul'da yasiyorum. Arazi araci aski basladi aniden, ve Golf'umu satip yeni arac pesine dustum. Bu yolda gezenbiliri tanidim ve parcasi olmak istedim. Bu konularda daha henuz yolun cok basinda oldugum icin gelecek her destegi sevgi ve saygiyla kabul ederim
Merhabalar, Adim Cagri, Istanbul'da yasiyorum. Arazi araci aski basladi aniden, ve Golf'umu satip yeni arac pesine dustum. Bu yolda gezenbiliri tanidim ve parcasi olmak istedim. Bu konularda daha henuz yolun cok basinda oldugum icin gelecek her destegi sevgi ve saygiyla kabul ederim
Merhaba
İlk öncelikli olarak aranızda olmaktan mutluyum.Uzun süredir eşimle beraber düşündüğümüz yaşam tarzını geçen hafta Misi kampınıza katılarak çok kısada olsa yaşadık ve oldukça memnun kaldık.Daha karavan sahibi değiliz ama muhakkakki en kısa sürede sizin gibi değerli kamp karavancılardan edineceğimiz bilgilerle bu hayata merhaba demek istiyoruz.Bu arada benim ismim Tuncay
Herkese Merhaba;
ben Erdinç ist. 1973 doğumluyum. Özellikle kamp ve karavan merakım için üye olmuştum siteye, fakat konu başlıklarını görünce hepsiyle ilgilenesim geldi .Bu arada motosiklet kullanıcısıyım; diş hekimliği mesleğini muayenehanemde icra etmekteyim. Herkese keyifli forumlar dilerim.