Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,398

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar,

Biz; gezginler (voyagers) Murat & Başak

Istanbul / Tuzla

Defender 110 SW sahibiyiz, ABC dalışı, kamp, doğa yürüyüşü ve su sporlarından keyif alıyoruz.

Selamlar.

Adım onur bursada yaşıyorum amacım kamp gezi off-road (gezi amaçlı) internete araştırma yaparken siteyi gördüm bilgi edinmek için kayıt oldum

Livera Camping

Merhaba, biz Livera Camping. Doğukaradeniz bölgesinde Trabzon Maçka sınırları içerisinde bulunan Yazlık Köyünde lternatif turizm alanında faaliyet gösteren kampız. Bu foruma katılma amacımız doğa tutkunlarına ulaşarak maçka civarındaki trekking (Anabasis Yolu Doğal Yürüyüş Parkuru), foto safari, yayla safari, çadır kamp ve yamaç paraşütü gibi imkanları sunmaktayız.

Biz Maçka ilçesinden 8km uzaklıkta Yazlık köyü yani eski adı Livera Köyü'nde doğu ladin orman ağaçlarının içerisinde yer almaktayız. Trabzon'a 37, Sümela Manastırına ise 24km uzaklıktayız.

Tel: 05058212879
www.liveracamping.com
O3Na94.jpg

MERHABA gezenbilir tutkunları

ben adem cengiz yozgattan katılıyorum yeni bir oofroad aracı aldım doğayı ve gezmeyi seviyorum sizlerden bu konuda yardım alacağıma inandığım için burdayım burdaki arkadaşlıklar ve samimiyet beni çok etkiledi çok seviyeli olduğunu düşünüyorum
saygılar

Merhaba arkadaşlar ben de Tuğrul kısaca efor sarfederek yapılan bir çok spor ve (bisiklet ,yüzme ,kros ve tırmanma diyebilirim )arazi motosikletleri ve arazi araçlarının tam olarak tutkunuyum bir ara Enduro tecrübem oldu ama şu sıralar bir Vitara almayı düşünüyorum (1.6/3K 93 modelleri ) fikir beyan eden ve tavsiye verenler için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba Arkadaşlar;
Ben Göksel; Kocaelindeyim.

Forumu özellikle araçları uzun zamandır takip ediyorum. Hobim avcılık ve doğa gezileri.

İyi Forumlar..

Merhaba Arkadaşlar;
Ben Göksel; Kocaelindeyim.

Forumu özellikle araçları uzun zamandır takip ediyorum. Hobim avcılık ve doğa gezileri.

İyi Forumlar..

Merhaba, aranıza katılalı bir kaç ay oldu ama yeni yazmaya başladım. Daha doğrusu soru sormaya yeni başladım. İstanbulda yaşıyorum. Gayrımenkul Sektöründe çalışıyorum. Outdoor sporlara ve özellikle gezi, kamp gibi aktivitelerle ilgilenmeye başladım. Bunun için bir araç arayışım devam ediyor. Ailede bir 2012 otomatik passat 2014 otomatik fluence var. Çok acelem yok 1-2 yıl içinde daha yoğun bir şekilde ilgilenmek üzere ısınma turlarına başladım. İlgilendiğim araçlar Defender, Discovery yada Jeep WJ. Bunlardan birini edinmeyi düşünüyorum ama gönlümden geçen 2001 ve sonrası discovery. Defender'ı çok sevmekle birlikte forumdan edindiğim kadarıyla konfor (otomatik, sürüş, klima, izolasyon, performans vs) beklentilerimi karşılamayacağı yönünde. Özellikle kış aylarında kar üzerinde araç kullanmayı çok seviyorum. Bu nedenle İstanbula yakın lokasyonlara gidebileceğim, kamp yapabileceğim ve yolda bırakmayacak bir araç almak niyetindeyim. Selam ve Saygılar.

Herkese Merhaba :smiley:
Aslında 1.5 yıldır buralardayım ama, kafamı jeep cj' den kaldırdığımda buraya mesaj yazmadığımı farkettim.
İlgi alanlarım; dağcılık, kampçılık, uzun bisiklet seyahatleri ve en çok ilgilendiğim jeep cj5; dolayısıyla off-road :smiley:
Burası mükemmel bir forum. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Merhaba,ben serkan.Karavancılığa merak saldım ve bu konuda engin bilgilerin ve üstatların olduğu bu forum yaptığınız için emeği geçen herkese teşekkürler.iyi günler.

Merhabalar, ismim Yavuz. 30 yaşındayım.Kayseri de yaşıyorum. Yaklaşık iki yıldır formu takip ediyorum..Karavancılıkla ilgileniyorum. Önceleri çekme karavan düşünüyordum ama son 3 aydır motokaravana karar verdim.

Merhabalar, ismim Yavuz. 30 yaşındayım.Kayseri de yaşıyorum. Yaklaşık iki yıldır formu takip ediyorum..Karavancılıkla ilgileniyorum. Önceleri çekme karavan düşünüyordum ama son 3 aydır motokaravana karar verdim.

Merhaba ben Hakkı Taşezen ;
Yaşım 59 evliyim ,eğitim durumum Lisans derecesinde Ekonomi tahsili yaptım,ama bir otomobil markasının uzun bir süre yetkili servisliğini yaptık dan sonra artık işlerimi rölantiye alıp emekli oldum.
Outdoor bir yaşamım ve hobilerim var,uzun zamandan beri motorsiklet,kampçılık,yelkenli su sporları ve yurtiçi ve yurtdışı geziler yaptım ve aktivitelere katılmaktan hoşlanırım.
Yaz ve kış kampları için gerekli teknik altyapı,ekipman ve bilgi mevcuttur.
Yazları Ayvalık da,kışın İstanbul ( Anadolu yakası) da ikamet etmekdeyim.
Rock,Blues,Grek olmak üzere güzel olan her müziği dinlerim.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar Otomotiv konusunda ihtiyaç olursa bilgi paylaşabilirim.
Saygı ve sevgilerimle

Merhaba herkese Urfa birecikten Ozan ben.Kayakla ve offroad la ilgileniyorum.siteyi uzun bir süredir takip ediyordum.4.7 g.cherokee sahibiyim.siteye ilgim arttı bu aralar o yüzden daha aktif olmaya karar verdim:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR