Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben şevin, karavan almayı ve karavanda yaşamayı hayal ediyorum. Bu konuyla ilgili bilgiler toplarken bu siteyi keşfettim. Umarım karşılıklı fikir alışverişinde birbirimize faydalı oluruz. Sevgiler
Merhaba herkese. Adım Tarkan, yaş 41. Elegance'm ile Opel Frontera'yı takas etmeye karar verince, araştırma yaparken bir baktım ki, ne yazsam karşıma bu site çıkıyor ve aradığım bilgiyi buluyorum... Aranıza katılmanın iyi olacağını düşündüm.
Hayatımın ilk 4x4'ünü bugün aldım. 1997 model platin rengi Frontera. Yeni bir denize yelken açtığımı düşünüyorum, öğreneceğim çok konu var
Üye olmadan önce; sitenin zengin bilgi içeriği olduğunu ve sitenin güzel insanlarının paylaşımı sevdiğini, insanların sorunlarına içten şekilde yardımcı olmaya çalıştıklarını farketmiştim. Yeni bir 4x4 alınca da, aranıza katılmış oldum. Bilgi edinmeyi her daim sevmişimdir, bu yüzden burada olmaktan mutluyum
Selamlar, ben Volkan.
Ucundan biraz olta balıkçılığı biraz da çadırcılık var. Bu aralar çekme karavana merak saldık ve google beni buraya sürükledi
Herkese iyi forumlar...
Selamlar,
Mustafa ben. LR discovery araştırırken bi baktım kendimi burda buldum.Maden mühendisiyim ,İstanbul,offroad tutkunuyum
aranuza katılmaktan çok mutluyum.
Merhabalar, aranıza bir arama motoru vasıtasıyla katıldım, 20 yaşındayım. 150 lik bir motorum var, İstanbul da yaşıyorum, asıl mesleğim aşçılık fakat şuanda yapmıyorum. Kamplar ve doğa turları ile ilgileniyorum herkese iyi gezmeler