Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,617

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

bir nesneyi tanıt deseniz yazacak çok şey bulurdum ama kendini tanıt deyince kalakaldım tanımlanamaz olduğumdan değiiil 53 yıllık yaşanmışlıklarla oluşmuş bir canlıyı üç beş satır yazıyla nasıl tanıtacağımı bilemediğimden İYİ İNSAN olmaya çalışırken para kazanmak için hiçbir çaba harcamayan birisiyim diyeyim de gerisini siz tamamlayın :smiley:

Etiketler

Evet Abiler Ablalar bende manisa/salihli den yucel. Bende surekli takipte olduğum sizlerin aranıza karışma vakti geldi.Bir 99-2000 nissan pathfinder olma ümidiyle herkese selamlar.

Dostum cherokee kaç model? Donanımlu mı? Fotolarını mail atar mısın? okan-akgun@hotmail.com

merhabalar, malatyadan katılıyorum, resmi kurumda görevliyim, genelde okuyucuydum, şimdi bir forester alma arafesindeyiz, galiba artıkı yazıcı olacağım

Merhabalar abilerim arkadaslarım :D
Ben Kerem istanbul gelişim unv. Uluslararasi Ticaret bölumu ögrencisiyim . siteyle cj5 merakim sayesinde tanistim.Arastirmalarim devam ediyo yakin zamanda almayi dusunuyorum acicagim konulardada bana yardimci olacaginizdan suphem yok simdiden tesekkur ederim ve memnun oldum simdiden :D

Merhabalar abilerim arkadaslarım :D
Ben Kerem istanbul gelişim unv. Uluslararasi Ticaret bölumu ögrencisiyim . siteyle cj5 merakim sayesinde tanistim.Arastirmalarim devam ediyo yakin zamanda almayi dusunuyorum acicagim konulardada bana yardimci olacaginizdan suphem yok simdiden tesekkur ederim ve memnun oldum simdiden :D

Ben Recep İStanbul 85 doğumlu Honda xl 650 Transalp kullanıcısıyım aynı zamanda cbf 150 ile de gümrük kuryeliği yapmaktayım 5 yıldır motosiklet üstündeyim Viragosundan Harleyine...sunu bilirim ki motosiklet bir amaç değil ARAÇTIR benim için Karadeniz ve Güney Türkiye turunu yaptım Hedefim olan tüm Türkiye turunu tamaladıktan sonra motoru satıp yayan olarak defolup gitmek var kafamda

Aranıza bugün katilan bu genç arkadaşınızın adı dilara universite son sınıf öğrencisiyim :smiley: karavanla özgürce gezmek gibi bir hayalim var ve artık hayalleri gerçekleştirmeye bir yerden başlamak gerektiğini düşündüm ve tesadüfen bu sayfayı buldum benim gibi dogayla iç içe olmayı seven bir çok insan gördüm burda ve hiç tanımadığım bu insanlar belki de farkında bile olmadan beni hayallerime daha çok bağladılar siz tanımadığım bütün insanlar hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum :smiley:

Slm Arkadaslar :smiley: ben Nebil Almanyada yasiyorum Doga gezilerini cok seviyorum Türkiyeye geldigimde benimle Doga gezileri

yapacak Arkadaslar ariyorum,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,538
Kaydolan Son Üyemiz
sors

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR