Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar ben ankaradan Cengizhan 18 yaşındayım tam bir doğa aşığıyım bu siteyi raslantı sonucu buldum bana yardımcı olacağına inandım.sosyaliği severim sıcak kanlıyımdır. şimdiden teşekkürler herşey gönlünüzce olsun.
Selamlar ben ismail cem bende burdayım fotograf, trekking, kamp ilgi alanlarım icinde ayrıca defender vazgeçilmezim suan bır aracım yok ama en kısa zamanda bir defender sahibi olarak o dag senın bu dag benım ülkemin güzelliklerini ölümsüzleştirmeye devam edeceğim herkese güzel günler dilerim
Selamlar ben ismail cem bende burdayım fotograf, trekking, kamp ilgi alanlarım icinde ayrıca defender vazgeçilmezim suan bır aracım yok ama en kısa zamanda bir defender sahibi olarak o dag senın bu dag benım ülkemin güzelliklerini ölümsüzleştirmeye devam edeceğim herkese güzel günler dilerim
Selam ismim Tayfun, mümkün olan her fırsatta geziye çıkarım, gezi fotoğrafçılığıyla ilgilenirim. İstanbul'da yaşıyorum, genelde Amerika ve Avrupa gezileri yapmaktayım.
Herkese merhaba
Uzun zamandır facebook tan takip ettiğim gruba katılma işlemini bugün itibari ile yapmış bulunuyorum.
yaklaşık 7 senedir bacanağımın sahip olduğu başoğlu yapımı moto karavan ile karavancılık yapmaya başlamış ve bu sene şubat ayında Mercedes Euramobil alkovenli karavanımı almış ailemizde genişlediği için karavancılığa 2 aile ve 2 karavan ile devam etmeye başlamış bulunmaktayız.
Ben 1991 ile 1999 yılları arasında Bodrum da Mavi tur tekneciliği ve dalış okulu işletmeciliği yapmış, akabinde sektörün olumsuzlukları sebebi ile denizcilikten uzaklaşmış bir Dalgıç, tekneci ,Karavancı ve motorsikletçiyim
Özgürlüğü ailem ve kardeşlerimle dolu dolu yaşamayı seven mecaracı ruhlar topluluğunun bir parçası olmaktan. Aldığımız her nefesi ruhumuzun derinliklerine kadar nufüs etmesinden keyif alan kişiler olduğumuzdan ve bu hissiyatı taşıdığımızdan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum.
Herkese güzel geziler hoş keşifler dilerim.
Herkese merhaba
Uzun zamandır facebook tan takip ettiğim gruba katılma işlemini bugün itibari ile yapmış bulunuyorum.
yaklaşık 7 senedir bacanağımın sahip olduğu başoğlu yapımı moto karavan ile karavancılık yapmaya başlamış ve bu sene şubat ayında Mercedes Euramobil alkovenli karavanımı almış ailemizde genişlediği için karavancılığa 2 aile ve 2 karavan ile devam etmeye başlamış bulunmaktayız.
Ben 1991 ile 1999 yılları arasında Bodrum da Mavi tur tekneciliği ve dalış okulu işletmeciliği yapmış, akabinde sektörün olumsuzlukları sebebi ile denizcilikten uzaklaşmış bir Dalgıç, tekneci ,Karavancı ve motorsikletçiyim
Özgürlüğü ailem ve kardeşlerimle dolu dolu yaşamayı seven mecaracı ruhlar topluluğunun bir parçası olmaktan. Aldığımız her nefesi ruhumuzun derinliklerine kadar nufüs etmesinden keyif alan kişiler olduğumuzdan ve bu hissiyatı taşıdığımızdan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum.
Herkese güzel geziler hoş keşifler dilerim.
merhabalar ben Hacı Mecnun BALCI, 2012 de üye oldum ama bu sayfayı yeni gördüm ;D
ziraat mühendisi olarak gıda,tarım ve hayvancılık bakanlığında adıyamanda çalışıyorum.
1986 Suzuki SJ410 kapalı kasa sahibiyim. kendime ait küçük bir hobi atölyem var. aracımı süslüyorum. yükseltme, off road tamponlar, camlara korumalar, basamak, sepet gibi metal işleri kendim yaptım. önceden bir lada nivam vardı. şimdi şaseli araca geçiş yapmış olduk. bakalım ileride ne olacak
Tüm gezenbilir üyelerine merhaba.Grubu kampçılık ile ilgili araştırma yaparken rastgele buldum çokta mutlu oldum hazırlayan,düşünenlerin ellerine yüreğine sağlık çok faydalı güzel bir paylaşım olmuş.Eşimle imkanımız oldukça yeni atıldığımız kamp hayatında gezip görme niyetindeyiz...Buradaki gezgin üyelerin sayesinde de güzel yerler göreceğimize şimdiden inandım bir yerlerde karşılaşmak dileğiyle teşekkürler.
Tüm gezenbilir üyelerine merhaba.Grubu kampçılık ile ilgili araştırma yaparken rastgele buldum çokta mutlu oldum hazırlayan,düşünenlerin ellerine yüreğine sağlık çok faydalı güzel bir paylaşım olmuş.Eşimle imkanımız oldukça yeni atıldığımız kamp hayatında gezip görme niyetindeyiz...Buradaki gezgin üyelerin sayesinde de güzel yerler göreceğimize şimdiden inandım bir yerlerde karşılaşmak dileğiyle teşekkürler.
Merhabalar uzun zamandır forum sitelerine takılmıyorum bir konu üzerinde yazılar araştırırken şans eseri gezenbilir forumuyla tanıştım beş gün boyu forumda gezindim gerçekten samimi ve güzel bir ortam bu forumda olmak güzel olacaktır eminim... Durmadan gezen bir insanım profesyonel anlamda fotoğraf çekimi ile ilgilenirim ve her yıl doğa kampı yapar fırsat buldukça doğaya çıkarım ...
Karavan ve doğa dostları merhaba...
56 yaşındayım, yıllar önce emeklilik döneminde gerçekleştirmeyi düşündüğüm karavan sahibi olmayı, emekli olmama rağmen çeşitli nedenlerle ertelemek durumunda kalınca yeniden bir başka işte çalışmaya başladım, bu süreçte yaşadığım sağlık sorunları karşısında, bu hayalim yeniden kafamda canlandı ve geçenlerde ani bir kararla(eşimin desteği de cesaretlendirince), yeterince araştırma ve inceleme yapmadan 4 yıldır bankada tuttuğum emekli ikramiyemle motokaravan almaya karar verip, aldım. Karavan ve kamp konusunda hiç bir bilgiye ve deneyime sahip olmadan eşimle birlikte bu dünyaya adım attık. Henüz cesaret edip uzun bir seyahate çıkamadık, şimdilik karavanımızı ve karavan dünyasını tanımaya, öğrenmeye çalışıyoruz, kendimizi hazır hissettiğimizde kısa da olsa karavanımızla tatile çıkmak istiyoruz. Bir gün bir yerde karavan dostları ile karşılaşabilmek dileğiyle, esen kalın...