Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,304

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar. Ben Emre. Ağırlıklı olarak Gürcistan,Ermenistan ve Rusya taraflarına gitmeyi severim. Nice paylaşımlara..

Etiketler

selam arkadaşlar ben ankaradan Cengizhan 18 yaşındayım tam bir doğa aşığıyım bu siteyi raslantı sonucu buldum bana yardımcı olacağına inandım.sosyaliği severim sıcak kanlıyımdır. şimdiden teşekkürler herşey gönlünüzce olsun.

merhaba biz yasar turgut çıftıyız doğa dostu karavancı aileyız.2014 yılı erdek mısı kampına katıldık alanyada yasıyoruz.

Selamlar ben ismail cem bende burdayım fotograf, trekking, kamp ilgi alanlarım icinde ayrıca defender vazgeçilmezim suan bır aracım yok ama en kısa zamanda bir defender sahibi olarak o dag senın bu dag benım ülkemin güzelliklerini ölümsüzleştirmeye devam edeceğim herkese güzel günler dilerim

Selamlar ben ismail cem bende burdayım fotograf, trekking, kamp ilgi alanlarım icinde ayrıca defender vazgeçilmezim suan bır aracım yok ama en kısa zamanda bir defender sahibi olarak o dag senın bu dag benım ülkemin güzelliklerini ölümsüzleştirmeye devam edeceğim herkese güzel günler dilerim

Merhabalar..ben kurtulus goksu bursada yasiyorum..motorsikletimle bol bol dolasip bol bol dalmaya calisiyorum..tekrar merhabalar..

Selam ismim Tayfun, mümkün olan her fırsatta geziye çıkarım, gezi fotoğrafçılığıyla ilgilenirim. İstanbul'da yaşıyorum, genelde Amerika ve Avrupa gezileri yapmaktayım.

Herkese merhaba
Uzun zamandır facebook tan takip ettiğim gruba katılma işlemini bugün itibari ile yapmış bulunuyorum.
yaklaşık 7 senedir bacanağımın sahip olduğu başoğlu yapımı moto karavan ile karavancılık yapmaya başlamış ve bu sene şubat ayında Mercedes Euramobil alkovenli karavanımı almış ailemizde genişlediği için karavancılığa 2 aile ve 2 karavan ile devam etmeye başlamış bulunmaktayız.
Ben 1991 ile 1999 yılları arasında Bodrum da Mavi tur tekneciliği ve dalış okulu işletmeciliği yapmış, akabinde sektörün olumsuzlukları sebebi ile denizcilikten uzaklaşmış bir Dalgıç, tekneci ,Karavancı ve motorsikletçiyim :smiley:
Özgürlüğü ailem ve kardeşlerimle dolu dolu yaşamayı seven mecaracı ruhlar topluluğunun bir parçası olmaktan. Aldığımız her nefesi ruhumuzun derinliklerine kadar nufüs etmesinden keyif alan kişiler olduğumuzdan ve bu hissiyatı taşıdığımızdan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum.
Herkese güzel geziler hoş keşifler dilerim.

Herkese merhaba
Uzun zamandır facebook tan takip ettiğim gruba katılma işlemini bugün itibari ile yapmış bulunuyorum.
yaklaşık 7 senedir bacanağımın sahip olduğu başoğlu yapımı moto karavan ile karavancılık yapmaya başlamış ve bu sene şubat ayında Mercedes Euramobil alkovenli karavanımı almış ailemizde genişlediği için karavancılığa 2 aile ve 2 karavan ile devam etmeye başlamış bulunmaktayız.
Ben 1991 ile 1999 yılları arasında Bodrum da Mavi tur tekneciliği ve dalış okulu işletmeciliği yapmış, akabinde sektörün olumsuzlukları sebebi ile denizcilikten uzaklaşmış bir Dalgıç, tekneci ,Karavancı ve motorsikletçiyim :smiley:
Özgürlüğü ailem ve kardeşlerimle dolu dolu yaşamayı seven mecaracı ruhlar topluluğunun bir parçası olmaktan. Aldığımız her nefesi ruhumuzun derinliklerine kadar nufüs etmesinden keyif alan kişiler olduğumuzdan ve bu hissiyatı taşıdığımızdan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum.
Herkese güzel geziler hoş keşifler dilerim.

merhabalar
cihangir şahintaş
aslen gümüşhaneliyim
istanbulda yaşamaktayım
1968 doğumluyum
2008 nissan xtril t 31 ile aranızdayım

merhabalar ben Hacı Mecnun BALCI, 2012 de üye oldum ama bu sayfayı yeni gördüm ;D
ziraat mühendisi olarak gıda,tarım ve hayvancılık bakanlığında adıyamanda çalışıyorum.
1986 Suzuki SJ410 kapalı kasa sahibiyim. kendime ait küçük bir hobi atölyem var. aracımı süslüyorum. yükseltme, off road tamponlar, camlara korumalar, basamak, sepet gibi metal işleri kendim yaptım. önceden bir lada nivam vardı. şimdi şaseli araca geçiş yapmış olduk. bakalım ileride ne olacak :smiley:

Tüm gezenbilir üyelerine merhaba.Grubu kampçılık ile ilgili araştırma yaparken rastgele buldum çokta mutlu oldum hazırlayan,düşünenlerin ellerine yüreğine sağlık çok faydalı güzel bir paylaşım olmuş.Eşimle imkanımız oldukça yeni atıldığımız kamp hayatında gezip görme niyetindeyiz...Buradaki gezgin üyelerin sayesinde de güzel yerler göreceğimize şimdiden inandım bir yerlerde karşılaşmak dileğiyle teşekkürler.

Tüm gezenbilir üyelerine merhaba.Grubu kampçılık ile ilgili araştırma yaparken rastgele buldum çokta mutlu oldum hazırlayan,düşünenlerin ellerine yüreğine sağlık çok faydalı güzel bir paylaşım olmuş.Eşimle imkanımız oldukça yeni atıldığımız kamp hayatında gezip görme niyetindeyiz...Buradaki gezgin üyelerin sayesinde de güzel yerler göreceğimize şimdiden inandım bir yerlerde karşılaşmak dileğiyle teşekkürler.

Merhabalar uzun zamandır forum sitelerine takılmıyorum bir konu üzerinde yazılar araştırırken şans eseri gezenbilir forumuyla tanıştım beş gün boyu forumda gezindim gerçekten samimi ve güzel bir ortam bu forumda olmak güzel olacaktır eminim... Durmadan gezen bir insanım profesyonel anlamda fotoğraf çekimi ile ilgilenirim ve her yıl doğa kampı yapar fırsat buldukça doğaya çıkarım ...

Karavan ve doğa dostları merhaba...
56 yaşındayım, yıllar önce emeklilik döneminde gerçekleştirmeyi düşündüğüm karavan sahibi olmayı, emekli olmama rağmen çeşitli nedenlerle ertelemek durumunda kalınca yeniden bir başka işte çalışmaya başladım, bu süreçte yaşadığım sağlık sorunları karşısında, bu hayalim yeniden kafamda canlandı ve geçenlerde ani bir kararla(eşimin desteği de cesaretlendirince), yeterince araştırma ve inceleme yapmadan 4 yıldır bankada tuttuğum emekli ikramiyemle motokaravan almaya karar verip, aldım. Karavan ve kamp konusunda hiç bir bilgiye ve deneyime sahip olmadan eşimle birlikte bu dünyaya adım attık. Henüz cesaret edip uzun bir seyahate çıkamadık, şimdilik karavanımızı ve karavan dünyasını tanımaya, öğrenmeye çalışıyoruz, kendimizi hazır hissettiğimizde kısa da olsa karavanımızla tatile çıkmak istiyoruz. Bir gün bir yerde karavan dostları ile karşılaşabilmek dileğiyle, esen kalın... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR