Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,677

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

özcan bey in suzuki si varmış ona söylemiştim ama sizinde sevdiğinize sevindim :smiley:))

merhabalar aranıza katılma sebebim şehir içinde ve arazide kullanabileceğim bir araç .tavsiyelerinize ihtiyacım var :'(.BEN YENİ AVCILIK YAPMAYA BAŞLAYAN BİRİSİYİM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

hoşgeldin ckirez... avcılar genelde lada tercih ediyor...bir avcı bulup sormak lazım

ckirez aramıza hoşgeldin...
Araçlar hk. ciddi bilgiler bulabilecegin Offroad bölümü araçlar linklerini incelemeni tavsiye ederim..

Av amaçlı , genellikle pickup araçların tercih edildigini gördüm, diger seçenekler ise Lada, Suzuki modelleri olarak görünüyor. Araçlar ve Offroad gezilerimiz bölümümüzü incele konu ve araçlar hk. baya fikir verecektir.

Tüm herkese selamlar. İsmim Tunca aranıza yeni katıldım ve kendim gibi bir çok maceracı arkdaşla burada keyifli sohbetler yapıp ve bir çok bilgi paylaşımı içinde bulunacağım için çok mutluyum:smiley: Kampçılık,Motorsikler,fotoğrafçılık ve serbest dalış tutkunuyum.Balıkesir Akçayda bulunan yerel bir motorsiklet kulübü olan idarider kulubü üyesiyim. Güzel dostluklar ve maceralar yaşamak dileğiyle!..

Gezenbilir.com Ailesine hoşgeldin Tunca,
Doğa Sporlarının bir çok dalına ilgin olması ne güzel.
Ramazan bayramında küçük bir grup ile Akçay - Zeytinli - Mehmetalan köyü yakınlarında kamp yapmıştık.
Kaz Dağlarının doğasına tüm arkadaşlarımız hayran kalmışlar ve en kısa zamanda tekrar gelmek istediklerini belirtmişlerdi.
Başka bir etkinliğimizde seni ve kulüp üyelerini de bekleriz.

İzmir'den selam ve sevgilerle,

Öz Murat,

Bahsi geçen etkinliğimize ait link.;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17360.0

derya06xx ve tuncabaran arkadşalar aramıza hoş geldiniz..

Derya ve Suzuki seven diğer arkadaşların :smiley: şu bölüme gözatmasını tavsiye ederim...

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=179.0

TezzMertek' Alıntı:
Gezenbilir.com Ailesine hoşgeldin Tunca,
Doğa Sporlarının bir çok dalına ilgin olması ne güzel.
Ramazan bayramında küçük bir grup ile Akçay - Zeytinli - Mehmetalan köyü yakınlarında kamp yapmıştık.
Kaz Dağlarının doğasına tüm arkadaşlarımız hayran kalmışlar ve en kısa zamanda tekrar gelmek istediklerini belirtmişlerdi.
Başka bir etkinliğimizde seni ve kulüp üyelerini de bekleriz.

İzmir'den selam ve sevgilerle,

Öz Murat,

Bahsi geçen etkinliğimize ait link.;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17360.0

Teşekkür ederim Ramazan bayramında bende akçaydaydım.Şu an İstanbuldayım.Akçayda bulunduğum süre içerisinde babam ve arkadaşlarımızla birlikte her hafta sonu motorlorumuz alıp kazdağlarına kampa gidiyoruz.Eminim arkadşlarınız için yeterli olmamıştır bu kısıtlı süre. çünkü kazdağları o kdr geniş ve mükemmel bir ekolojiye sahipki her yanında farklı bir güzellik saklı.Biz genellikle kazdağlarının bakir köşelerinde insanların pek bilmedikleri yerlerde kamp kuruyor o doğanın sessizliğindeki muhteşem dinginliği yaşamaya çalışıyoruz.Eğer tekrar klubünüzle böyle bir gezi yapma fırsatı bulursanız bende orda olursam size kazdağının ve körfezin farklı güzelliklerini çoğu kimsenin bilmediği yerlerini göstermek isterim.Görüşmek dileğiyle.

Tabii ki Tunca bey ,
Büyük bir ihtimalle Kurban bayramında da orada olacağız.
Aralık aylarında Kaz Dağlarının hava durumu hakkında neler söyleyebilirsiniz
?

Murat bu link'de alt bölümde balıkesir'e ait bir çok istatistiki bilgi var ben hep yararlanmışımdır.Tavsiye ederim.

http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=BALIKESIR

merhaba arkadaşlar ben yeni üye fixxer istanbulda oturuyorum aslen belki çoğunuzun bildiği off road için mükemmel bir yer olan kırklareli/demirköy/iğneadalıyım herkese neşeli sağlıklı günler

Gitme halini, hayatının bir parçası yapan herkese selam.Gezenbiliri biraz geç buldum,ama artık hep buralarda olacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR