Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SLM ARKADAŞLAR BEN BURSADAN ORKUN BENDE BİR ARABA VE HIZ TUTKUNUYUM AMACIM BIR GOCART ARABASI GIBI BIR ARAÇ İMAL ETMEK SİZLERDE BANA bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum saygılar
selam meydey arkadaşım öncelikle mesajıma cevap verdıdın için sağol bana bu konuda yardımcı olurssan sevınırım motor dan elektırık parçalarından biraz anlarım ama ole araba ımal edebılecek kadar anlamam ama sizlerin yardımıyla bunları aşacağıma ınanıyorum
,
Arkadaşlar hoşbulduk bulduk ama ne olacak bu sevda bende istiyorum bir motokaravan dert oldu içime geceleri rüyalarıma giriyor çıkamıyorum işin içinden birtane 2006 kangoo var elimde onun arkasına çekme karavanmı alayım yoksa arabayı satıp bir motokaravanmı alayım el imdatttttt. ;D
Merhaba sevgili doğaseverler, emeklilikten sonra doğa yürüyüşlerine başlamış biri olarak yine de geç kaldığımı düşünmüyorum. BUDAK-Buca Dağcılık Sporları ve Araştırma Kurtarma Derneğinin aktif üyesiyim.Hayatımda en zevk aldığım şeylerden ikisini bir arada yapma şansını yakaladım.Doğayla başbaşa kalmak ve fotoğraf çekmek...Bu aktiviteler için dernekte teşvik edici olmaya çalışıyorum.Geçen Yıl çalışmalarımızı Özdere Belediyesi'nin bize sağladığı bir salonda sergileme imkanı bulduk. Bu sene 01 Kasım 2008-15 Kasım 2008 tarihleri arasında Konak Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde ikinci fotoğraf sergimiz olacak. Kıbrıs Şehitleri caddesinde Kültür merkezindeki bu sergiye herkes davetlidir.Saygılar ve sevgiler bütün doğasaeverlere...
Gezenbilir.com Ailesine hoşgeldin diyorum.
Aramızda İzmir li doğa yürüyüşçülerini ve fotoğrafçılarını görmek büyük bir mutluluk.
Forumun doğa yürüyüşleri bölümüne de bekliyoruz sizi.
Serbest Muhabbet köşemizde rahat rahat İzmir'de yaptığınız ve yapacağınız yürüyüşler hakkında konuşabiliriz.