Deep
Zirve
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar
ifiliz' Alıntı:Merhaba,
Ben İsmail Filiz. İstanbul'da IT sektöründe çalışıyorum. Doğa ile ilgili herşeyi severim. 93 model 2.6 Pajerom var. Bunun hakkında bilgisi tecrübesi olan arkadaşların bilgilerine erişmek ve ortak noktamız olan arkadaşlar ile tanışmak için üye oldum. Saygılarımla
pantokrator' Alıntı:selam arkadaslar ben samet ist trafık polisiyım ama motorlu olanlarından sahinlerden yanı yakında sıvasa tayıne gıdıyorum gıderkende sıvasta kullanabılecegım rahatlıkla kara batabılecegım sıvasın daglarına cıkabılecegım bı arac ararken bu sıteyı buldum cokta ıyı ettım bence.sımdı ne alsamdıye dusunuyorum guzel bı cj7 alsam bana uyar ama kısın zor olurmu dıye dusunuyorum cunku gundelık kullanabılecegım bı arac ıstıyorum aslında tahoe ıstıyorum ama henuz o kadar paramda yok (( yoksa ladamı alsam bı turlu karar veremıyorum umarım bu sıtedekı tecrubelı arkadaslar bana bı yon gosterırler herkeze kolay gelsın dıyorum
Cem50 Hoşgeldiniz..gurkannnn' Alıntı:herkese selam gurkan ben
Yazı negüzel olmuş yanıyorr...ceranus' Alıntı:Yeni katılan arkadaşlar Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz