Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,398

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

tezzmertek kardeşim gerçek bir işitme engellimisin. Benim bildiğim (ki yılların tecrübesi var) doğuştan ve işaret diline hakim işitme engellilerin içinde senin gibilerin bulunabilirliği %0,01 dir. Bunu sende biliyorsundur o zaman. İşaret dilini biliyormusun kardeş. Eğer gerçekten öyle ise seninle iyi anlaşacağız demektir. çünkü benim kulaklarım hiç duymaz ancak işaret dili ile anlaşabiliyorum. fakat konuşmam normaldir (sonradan olduğum için). bir msn nen varsa verebilirmisin. selamlar :-*

Merhaba,
Ben İsmail Filiz. İstanbul'da IT sektöründe çalışıyorum. Doğa ile ilgili herşeyi severim. 93 model 2.6 Pajerom var. Bunun hakkında bilgisi tecrübesi olan arkadaşların bilgilerine erişmek ve ortak noktamız olan arkadaşlar ile tanışmak için üye oldum. Saygılarımla

selam arkadaslar ben samet ist trafık polisiyım ama motorlu olanlarından sahinlerden yanı yakında sıvasa tayıne gıdıyorum gıderkende sıvasta kullanabılecegım rahatlıkla kara batabılecegım sıvasın daglarına cıkabılecegım bı arac ararken bu sıteyı buldum cokta ıyı ettım bence.sımdı ne alsamdıye dusunuyorum guzel bı cj7 alsam bana uyar ama kısın zor olurmu dıye dusunuyorum cunku gundelık kullanabılecegım bı arac ıstıyorum aslında tahoe ıstıyorum ama henuz o kadar paramda yok :((( yoksa ladamı alsam bı turlu karar veremıyorum umarım bu sıtedekı tecrubelı arkadaslar bana bı yon gosterırler herkeze kolay gelsın dıyorum

Samet (pantokrator) arkadaşım aramıza hoşgeldin.

Özellikle aşağıda linklerini verdiğim off-road bölümünü incelersen sana yardımcı olacaktır...

Araçlar: http://www.gezenbilir.com/index.php?board=69.0
Garaj: http://www.gezenbilir.com/index.php?board=245.0
Teknik: http://www.gezenbilir.com/index.php?board=4.0

Aşağıda linkini verdiğim "Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümüne de kendini tanıtabilirsin...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.220

teskr mustafa bey ben aslında bu yazdıgımı tanısma bolumu dıye yazmıstım ama yanlıs tanısma bolumune yazmısım orayada yazayım enıyısı ayrıca lınkler ıcınde teskr hepsıne bakmıstım. zaten benı bu ısın ıcıne bu kadar ceken bu lınkler oldu nerden ınceledım bunları sımdı ruyalarım camurlara bulandı

Herkeslere merhaba bahtsız ben yeni bir defender sahibi oldum ankarada ikamet ediyorum. bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :smiley:

sevgili ütopyam 110-83 benzin/lpg 94 model kendinin inculuz oldugunu idiaa eden bir araç ancak ön koltuklarını temizlik için sökünce izmitte imal edildigi etiketleri güneş gibi parlıyor özellikle reha beye birkaç sorum olacak bu araçlarda ana şanzıman lt77 mı r380 mi birde bütün yağların degişme zamanı lütfen

ifiliz' Alıntı:
Merhaba,
Ben İsmail Filiz. İstanbul'da IT sektöründe çalışıyorum. Doğa ile ilgili herşeyi severim. 93 model 2.6 Pajerom var. Bunun hakkında bilgisi tecrübesi olan arkadaşların bilgilerine erişmek ve ortak noktamız olan arkadaşlar ile tanışmak için üye oldum. Saygılarımla
pantokrator' Alıntı:
selam arkadaslar ben samet ist trafık polisiyım ama motorlu olanlarından sahinlerden yanı yakında sıvasa tayıne gıdıyorum gıderkende sıvasta kullanabılecegım rahatlıkla kara batabılecegım sıvasın daglarına cıkabılecegım bı arac ararken bu sıteyı buldum cokta ıyı ettım bence.sımdı ne alsamdıye dusunuyorum guzel bı cj7 alsam bana uyar ama kısın zor olurmu dıye dusunuyorum cunku gundelık kullanabılecegım bı arac ıstıyorum aslında tahoe ıstıyorum ama henuz o kadar paramda yok :((( yoksa ladamı alsam bı turlu karar veremıyorum umarım bu sıtedekı tecrubelı arkadaslar bana bı yon gosterırler herkeze kolay gelsın dıyorum
gurkannnn' Alıntı:
herkese selam gurkan ben :D
Cem50 Hoşgeldiniz..
Arkadaşlar hoş geldiniz, sefa getirdiniz..:smiley: Gezi yorum ve fotgraflarınız bekliyoruz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR