Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,526

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Adil arkadaşım aramıza hoş geldiniz.Alanya da off -road gibi aktiviteler yapılıyor katılmak isterseniz Hasan KOLA diye bir arkadaşımızla tanışabilirsiniz . Kendisi land rover özel servisidir sanayii sitesinde rahatca ulaşabilirsiniz.Size her yönde yardımcı olabilir.

Etiketler

selam arkadaşlar ben siteyi arama motorundan buldum ve motokaravan meraklısı bir endüstriyel elektronik teknikeriyim.marangozluk ve elektrik konusunda yeterli bilgi ve beceriye sahip olduğumu düşünüyorum.hyundai h-100 bir panelvanı motokaravan yapma düşüncesindeydim ama 2006 model olduğu için vazgeçtim.tekrar merhaba saygılar.

Bülent, müzisyen, yasiko, alpayarzu, magirtas, uzay, abdullah tepe, goodman, goncanehir, ozgurus80, ahmetnuray, ariktekin, kakuli, goksum, cetinaslan, Suzi Dilara, avcı34, yello, anilozer112, VWCamper, agokce, merve1903, hunutlu, riza-kurt, deliormanli, silda, AKİLOPANTA, necom, courtney, Hulg, RERKAN, Gisem, alpinist55tr, djembe, h.ber, rots, Kevser, eftaLYa, tansdans, on_air, callin u, salomeyasmin, pembe, serkanbey78, KALESUR, VWWOLF, tolto, murat arslan, bakann, cizmeci, ifiliz, gurkannnn, pantokrator, CEM50, denizco, sobalye, royal, ondokuzmayıslı, yakupcemil arkadaşlar hepiniz ailemize hoşgeldiniz...

Offroadpassion' Alıntı:
Merhaba Murat hoş geldin..kaçıncı oldugun degil , burada olduğun önemli olan:smiley: HRV güzel araçtır severim..Kışın hafif parkurlarda arzu edersen senide alırız...
MK51' Alıntı:
Murat Arslan arkadaşım, aramıza hoşgeldin...
Hoşbulduk,sıcak karşılamanız için teşekkkür ederim.kışın hangi bölgeleri tercih ediyorsunuz yakın mı?

gezenbilir.com üyelerine merhaba ben ibrahim aslen g.antep yerlisiyim.kendi işyerimde inş.malz,ve boya tic.ile uğraşıyorumaranıza katılma isteğim doğaya olan hayranlığımdan karavan özlem ve araştırmasıyla siteye üye olarak sizinle doğayı paylaşmaya katıldım hepinize sevgi dolu yaşamda başarılar dilerim

AYDURAN' Alıntı:
Bülent, müzisyen, yasiko, alpayarzu, magirtas, uzay, abdullah tepe, goodman, goncanehir, ozgurus80, ahmetnuray, ariktekin, kakuli, goksum, cetinaslan, Suzi Dilara, avcı34, yello, anilozer112, VWCamper, agokce, merve1903, hunutlu, riza-kurt, deliormanli, silda, AKİLOPANTA, necom, courtney, Hulg, RERKAN, Gisem, alpinist55tr, djembe, h.ber, rots, Kevser, eftaLYa, tansdans, on_air, callin u, salomeyasmin, pembe, serkanbey78, KALESUR, VWWOLF, tolto, murat arslan, bakann, cizmeci, ifiliz, gurkannnn, pantokrator, CEM50, denizco, sobalye, royal, ondokuzmayıslı, yakupcemil arkadaşlar hepiniz ailemize hoşgeldiniz...

hepimizi birden sayınca şaşırdım.... noooluyo birden dedim ::smiley:

HOŞBULDUM AYDURAN ;)
açtığınız konuları takip ediyorum zaman zaman ; ilk fırsatta ekleyeceklerim var .

arkadaşlar merhaba ben oktay öz 4 senedir cj 6 sahibiyim ve arabama gönülden baglıyım ve sizin kadar çamuru seviyorum .arabam biraz bakımsız ama yakın da arabamla beni aranıza almanız umuduyla burdayım sevgiler :smiley:

Oktay (oktaycj 6) arkadaşım aramıza hoşgeldin...

Aşağıda linkini verdiğim "Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümünü de ziyaret edermisin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.new;topicseen#new

Forumumuzda keyifli geziler dilerim...

merhabalar ben hakan;

doğa ile ilgili olan her türlü spor yada aktivite hiç farketmez..suyun, ormanın, denizin, dağın olduğu her yerdeyim.. Bundan sonraki etkinliklerde birlikte olmak dileğiyle

herkese keyifli geziler, güzel keşifler dilerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri