Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
hepinize merhaba. ben sitenize yeni üye oldum ve bu ilk yazışım. , Sizlere belirtmek istediğim birşey daha var ben işitme engelliyim, ve buraya üye olan ilk hakiki işitme tek üyenizim (işitme englliler federasyonu yöneticisiydim ordan bilirim işitme engellilerin yazı yazma okuma cümle kurma problemleri var bu yüzden böyle forum sitelerine üye olamıyorlar maalesef, yüce Allah'ın bir takdiri). Ağabey abla ve kardeşlerim geçende arkadaşımın Cj5 jeep ine bir bindim hasta oldum arabaya, İçim yanıyor yaaa o jeeplerden almak için, Ama korkuyorum birazda, ya parça pahalı ise, ya bir problem çıkarsa, Vergisi yüksekse ve bir problemde engelli oluşum H sınıfı ehliyetim sadece hususi oto kullandırıyor bana, ticari araç kullanamıyorum, bu jeep lerin ruhsatında ne yazıyor ben kullanabilirmiyim, Allah rızası için bir yardımcı olsanız, yedek parça fiyatı ne bu arabaların, birde garajım yok benim tente olsa keserler, açık bıraksam daha kötü, Ne yapacam yoksa başka bir jeep land rover falan mı alayım, bu konuda beni gerçekten aydınlatmak isteyen gönlü kalbi altın gibi arkadaşlar bana mail atabilirse çok sevinirim Serkanbey78@hotmail.com, sakın yanlış anlamayın buradaki forum sayfasına işşallah sık sık gireceğim ama internet için cafeye gitmek zorunda kalıyorum bu yüzden 2-3 günde bir girebiliyorum bu süre içinde yazan arkadaşlarında yazdıkları cevabı bulamam sanırım. neyse başınızı ağrıttığım için özürlerimi sunar jeeplerinizle güle güle gezmenizi Allahtan niyaz ederim. Valla içim gidiyor gerçekten çok istiyorum ama korkutuyor beni biraz hem param az en çok 8-9.000 ytl civarı lpg li de olmalı, ne önerirsiniz.