Selamlar !
Bendeniz Sibel de şu üç günlük dünyada mümkün olduğunca iyi vakit geçirmek için yaşayan, doğasever, enerjik, çoğu zaman iyimser, çabuk gaza gelen, kendi halinde bir hatunum
Ortam bence de süper, kurucuların ellerine sağlık.. Güle güle donatalım slm naber sibel hanım doğal yaşamanız çok güzel tıpkı sizin gibi doğayı doyasıya yaşamayı seviyorum tanışırsak neden olmasın
Selamlar !
Bendeniz Sibel de şu üç günlük dünyada mümkün olduğunca iyi vakit geçirmek için yaşayan, doğasever, enerjik, çoğu zaman iyimser, çabuk gaza gelen, kendi halinde bir hatunum
Ortam bence de süper, kurucuların ellerine sağlık.. Güle güle donatalım slm naber sibel hanım bu eşsiz doğada birlikte dolaşmaya ne dersiniz
Biz bağımsız araç ısıtma sistemleri satış ve servis hizmetleri ile ilgili bilgilendirmek amacıyla foruma katıldık. Bu konuda sizlerle her türlü bilgiyi paylaşmaktan memnun olacağız.
Ayrıca şahsen balık avcılığı başta olmak üzere doğa ile içiçeyiz. Oğlum da okçulukla ilgileniyor, bu konularda paylaşımlarda bulunmak ve sizin tavsiyelerinizden yararlanmak çok güzel olacaktır.
Herkese iyi sporlar, seyahatler ve günler dileriz.
ismim Ercüment Bilecik harman köylüyüm (harman köy kalyonu) dağcılar bilir. Umarım herkes aradığını bulur yada üstünde isminiz yazıyorsa o sizi bulur.
Saygılar
herkeze merhabalar. ben Ankaradan Osman 89 Ankara doğumluyum. daha once 74 vosvosum şuan 85 golfüm ve sanırım yakında 83 model T3 üm olacak. gezmeyi çok seven vakit buldukça seyahat eden biriyim. opel yetkili servisinde servis danışmanlığı yapıyorum bilgim yettiği kadar yardımcı olmayı isterim. sizlerinde eğer t3 ü alırsam yardımınızı bekliyorum
İnşaat sektöründe 7/12 çalışıyorum o yüzden özel tatil zamanları hariç hiçbir etkinliğe katılma fırsatı olmuyor. Balayında yedigöller yolunda ve sümela yolunda gezenbilir etiketlerini görüp izlediğim (uzun süredir izliyor takip ediyordum zaten yazacak bir şeyim yoktu freelander alana kadar) forum üyelerinin gerçekten iyi etkinlikler içinde olması hoşuma gitmişti.
Adım Remzi, uzun zamandır siteyi takip edip bilgilerden yararlanmama rağmen yeni üye oldum
Vaktim oldukça hafta sonları offroad gezileri ve kamp yapmaya çalışıyorum umarım buradaki aktivitelere de katılabilirim
Uzun zaman önce yüce google aracılığı ile bir araştırma yaparken yolum buraya çıkmıştı. Üşengeçliğimden üye olamamıştım ancak zamanla işime yarayacak bilgileri / konuları üye olmadan takip etmenin zorluğu üşengeçliğin önüne geçti ve artık içeriden takip zamanı geldi.
Fotoğrafçılık , teknoloji iki temel hobim. Ekonomik durumum elverdiğince kurcalayıp bozup yapmayı severim.
Aranıza İstanbul -Ataşehırden katılıyorum, Motorsporlarına ve dogaya gayet düşkunum. Sunada mevcutta kullandıgım pist için bır ad 106GTİ var yaklasık 10 seneye yakındır kullandıgım. Ve bırde 3-4 senedır Land rover Freelander a bınıyordum.Bayram öncesı sattım suanda yenı aracım 2006 MODEL GRAND CHEROKE 3.0 DİZEL dir.
Offroad a gayet duskunum,çok hard yapamasakta kendı çapımızda yapmaya calısıyoruz,yenı aracımıda sizlerınde yardımı ıle ufak tefek yenılıkler yapmak ıstıyorum.
Şimdıden verecegınız bılgı paylaşımı için tesekkurler...
Merhaba taze üye ben Ankara da bir 5.9 grand cherokee sahibiyim çayır çimen ve avm otoparklarını birbirine katmayınçok severim fotoğraf konusunda bilgiliyimdir (Ölümüne Canon ) mekanik sistemden biraz da olsa baktım jerp sıkıntıları vs öyle işte kısacası merhaba