Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba Arkadaşlar,
Yapacağım gezi ile ilgili araştırma yaparken site karşıma çıktı. Böylesine güzel bir siteye üye olmadan yapamadım. Sanıyorum yapacağım gezi güzergahına ait tüm raporları okudum, hepsi birbirinden muhteşem. Özellikle Rüzgar'ın seyahatlerine çok imrendim.
Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum, İsmim Sedat Güven, Dış Ticaret firmasında orta düzey yöneticiyim, Kampı, Doğayı, Motosiklet kullanmayı, fotoğraf çekmeyi, dalışı ve kısacası extrem sporları severim. Motosikleti hobi dışında eğitmenlik belgem var ancak bunu sadece keyfe keder ve çevreme bilabedel veriyorum. İstanbul Beylikdüzü'nde ikamet ediyorum, işyerim Atatürk Hava Limanı bölgesinde. İthalat İhracat, Uluslararası taşımacılık sektöründeyim. Umarım benim de siteye katkım olur.
Ağustos ayında arkadaş bulabilirsem Motosiklet ile Yunanistan (daha önce 4 kez gittim) Ohrid, Makedonya, Kosova, Bosna, Sırbıstan, Hırvatistan rotasını gezmek istiyorum. Yunanistan dışında diğer ülkelere gitmedim. Arkadaş bulabilirsem Motosiklet ile bulamazsam hayatım boyunca yapmadığım ama ilk kez denemek istediğim Karavan ile gitmek istiyorum. Seyahatim 27 Ağustos'da başlayacak ve 3 yada 4 Eylül de sona erecek. Kendime ait karavan'ım yok. Karavan Kiralamak istiyorum ancak nereden kiralanır onu da pek bilmiyorum. Forumda gördüğüm kadarıyla Saly Karavan var. Onlarla iletişime geçtim geri dönüş yapacaklar. Karavan, Motor her ne olursa olsun bu etaba gidecek arkadaşların rüzgarına kapılabiliriz.
Bize bu konuda önerileri olanları can kulağı ile dinlerim.
Forumdan faydalanacağımı ve dostlardan öneriler alacağıma inanıyorum. Bunun için yeni başlık mı açsam daha faydalı olur bilemiyorum. İyi forumlar.