Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,221,113

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 522 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

tarik01' Alıntı:
selam arkadaşlar.. ben tarık aydın... öğretmenim ve kayseri yahyalı da yaşıyorum. aslen adanalı yım... off road ve av merağım var. kayserideki arkadaşlarla tanışmayı istiyorum.şu an için bir aracım yok aradım bulamadım biraz da kararsız kaldım. bende land brodway aldım. her yere tırmanıyor... bu çevreden arkadaşlardan uygun bir jeep bulursam alacam. lada - vitara ve samurai arasında kaldım... yardıml ütfen...
slm ben mustafa kayserideyim sizin hayırlı bir araç almanızı temenni ediyorum. kayseride olsaydınız kayoff la birlikte gezilere katılmanız kolay olurdu. yahyalıdan bizim gezilere katılmanız sizin için zor olur.
 

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhabalar ben hakan, gezenbilir ekibi ile macera dolu günler yaşayacağıma inanıyorum. :smiley:
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

takomistik' Alıntı:
slm ben mustafa kayserideyim sizin hayırlı bir araç almanızı temenni ediyorum. kayseride olsaydınız kayoff la birlikte gezilere katılmanız kolay olurdu. yahyalıdan bizim gezilere katılmanız sizin için zor olur.

mustafa bey merhaba; sizin gezileri inceledim. çok hoşuma gitti. kayoff a üye olmuştum... bizim buralarda muhteşem yerler var... kesin duymuşsunuzdur... belki siz bu taraflara gelirsiniz. hafta sonları genelde kayseri deyim. tabi ilk önce araç almalıyım. değil mi?

aladağlar gezilip görülmesi gereken yerdir...
 







Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba Gezgin dostlarım
ben zirveci
dağ-doğa-dostluk benim üçgenimde yer alır ve yaşam felsefemde buna bağlı hareket ediyor.
gezmeyi,doğa fotoğrafları çekmeyi,güzel olan her canlıyı ve heyecanlı yaşamayı severim.Yüksek dağlar benim hobimdir.
şimdilik bu kadar
gelecek günlerde görüşmek üzere.
zirveci 35
 






Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selamun aleyküm gezenbilir'ciler..
forumunuzu eskaza buldum.arazi araçları hakkında araştırmalar yaparken rastladım.
öncelikle kendimden bahsedeyim.
üniversite öğrencisiyim,trabzoluyum,ailem samsunda ikamet etmekte,23 yaşındayım,trabzonsporluyum.

biz babadan böyle gördük misali bir doğa tutkunuyum (aslında bi çok şeye tutkunum müzikten fotoğrafa,asfalttan dağ tepeye kadar).bir nissan country pick-up 4*2 sahibiyiz,köpeğimize ait bir römorkumuz,4,5 m fiber kayık ve römorku ve bir karavan sahibiyiz.babam ile birlikte her fırsatta köpeğim tomy'i de alıp kah ovaları düzlükleri dolaşırız..kah kayığımızı takar arabanın arkasına ya denize ya göle iner olta atarız,kah karavanımızı alır bi göl kenarında üç dört gün kafa dinleriz,kah amcamlar eniştemler göl kenarında tam teşkilat toplaşır kahkahalarla gölü inletiriz..anlatmaya çalıştığım şey av ve doğa,o güzelliklerin fotoğrafını çekmek en büyük zevklerimden biridir..ha şunuda ekleyeyim bir zamanların hızlı asfalt çocuğuydum,motor madifiyeleride çokça ilgi alanıma girer (makul ölçülerde tabi)

foruma rastlamam ise aslında hiç ihtiyaç duymamamıza rağmen babam için bir 4*4 düşünyor olmam ve bunun hakkındaki araştırmalarımla oldu.birçok şeyde öğrenmiş oldum şimdiden.4*2 pick up şu an her türlü işimizi görmekte,ancak biraz daha konfor ve biraz daha güç arzusunun yanında olabildiğince az yakıt ve az vergi için araştırma yapmaktayım.umarım sizlerle birlikte güzel paylaşımlar içerisinde oluruz.
saygılar..loiz..
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

alelkümselam selamlarınız bol olsun yeni gelen arkadaşlar ve hoş geldiiz.umarım iyi dostluklar bina edersiniz.iyi gezmeler.
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Tüm yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz sizleri karavan bölümünede bekleriz yeni yıla girdik karavanı olanlar yeni sezona hazırlık olmayanalarda kendi karavanını yapmaya başlayacağı aylar yaza yetişir.

Karavan ve karavancılıkla alakalı her türlü teknik bilgiyi bulabilir kendi karavanınızı bu doğrultuda forum üyesi arkadaşlarında yardımıyla yapabilirsiniz sizleri aramızda görmekten memnun oluruz.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,245
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst