skyline' Alıntı:hosbulduk arkadaşlar........vap : su sıralar Hysoung GT 650 R fakat Yamaha Diversion F almayı planlıyorum...
Emok festivalinden sonra tercihimin yanlış olduğunu farkettim....
boeing737' Alıntı:ne yönde bir yanlişlık keşfettiniz ya da eksikler nerdeydi..?
Takriben 42. senedir motosiklet kullaniyorum, Turkiye'nin sartlarina en uygun motor Endurodur bana sorarsan. Ve eger dikkat edersen dunyadaki bircok gezginin de tercihi, buyuk oranda aynidir.skyline' Alıntı:hosbulduk arkadaşlar........vap : su sıralar Hysoung GT 650 R fakat Yamaha Diversion F almayı planlıyorum...
Emok festivalinden sonra tercihimin yanlış olduğunu farkettim....
AVCI_77' Alıntı:Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz burada avcı var motorcu var off road çı var ne ararsan var yani doğru yerdesiniz herkeze bol çamurlu günler rasgele .
AVCI_77' Alıntı:Loiz 61 sende hoş geldin doğru yerdesin benimde 18 aylık kurzhaar ım var dişi ava yetiştiriyorum her av günü dün güzel av geçirdik bugün sadece güzel mangal keyfi oldu .
tufansarı' Alıntı:merhabalar ben tufan 27 yaşındayım. izmir de ikamet ediyorum tek tutkum off road. ve birçok geziye katıltım ve yarışlarda birinciliklerim oldu. daha çok karadeniz bölgesinde birçok aktivitede yer aldım. ilk aracım 74 model jeep ti. daha sonra chevrolet silverado 1980 model, ve dodge ram 1500 v8 1997 modelle yarışlara katılıyorum ve gezilere katılıyorum. bu aracım özel yapım ön arka warn vinç defransiyel korumaları kilitli defransiyel ön ve arka tekerlerde hapsteve ve hareketli aktarmalar bu araçla daha çok kurtarıcı olarak yer alıyorum ve bu işi zevk için yapıyorum off road olan bütün aktivitelere katılmak isterim mailden bana ulaşabilirsiniz. teşekkür ederim.