Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,247,445

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,942 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,970
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

hosbulduk arkadaşlar........vap : su sıralar Hysoung GT 650 R fakat Yamaha Diversion F almayı planlıyorum...

Emok festivalinden sonra tercihimin yanlış olduğunu farkettim....:smiley:

Etiketler

boeing737' Alıntı:
ne yönde bir yanlişlık keşfettiniz ya da eksikler nerdeydi..? :smiley:

Bende motor merakı pek yoktu, aslına bakarsanız eşim motor hastası :smiley: (kimisi eşinden boşanır motor için mesela benim 2 arkadaşım gibi)+(sanırım biraz şanslıyım) race hastası bende gönlü olsun diye kurslara basladım...ilk uzun yolum kütahya (emok festivali)
Manisa - Kütahya beni oldukça yordu, mola verdiğim yerlerde garsonlara masaj bile teklif ettiğim oldu.karsılığında motorla resim çekilmek olunca harika oldu...
Bmw academy sponsor olmuş yığınla bmw...:smiley: aşik olmamak elde değil.Bide bunun üzerine koltuk alçatma kiti olan(boyum 1.78 motorun sahibininde aynı olunca başladık muhabbete) bir bmw 1200 gs adventure kullanma şansım oldu.Adamlar yapmış yapmasına, işin sonu bir makine ama...Maddiyat olarak ulasılmazım şu an.
şu sıralar Yamaha Diversion F ile ilgileniyorum, test ettim beni tamamlıyor motorla bir bütünüm adeta.

skyline' Alıntı:
hosbulduk arkadaşlar........vap : su sıralar Hysoung GT 650 R fakat Yamaha Diversion F almayı planlıyorum...

Emok festivalinden sonra tercihimin yanlış olduğunu farkettim....:smiley:
Takriben 42. senedir motosiklet kullaniyorum, Turkiye'nin sartlarina en uygun motor Endurodur bana sorarsan. Ve eger dikkat edersen dunyadaki bircok gezginin de tercihi, buyuk oranda aynidir.
Gerek ulkemizin yollarinda neyle karsilasacaginin bilinmemesi, gerekse asfalt olarak basladigin bir yolun neye donecegini kestiremedigin sartlarda en rahat surulecek motordur, dogru yonlenmissin. Ne butce ayirmak istiyorsun bilmiyorum ama illa ki sifir almayacaksan, uygun fiyatlarda BMW bulabilirsin diye dusunuyorum...
::smiley:

Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz burada avcı var motorcu var off road çı var ne ararsan var yani doğru yerdesiniz herkeze bol çamurlu günler rasgele .

AVCI_77' Alıntı:
Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz burada avcı var motorcu var off road çı var ne ararsan var yani doğru yerdesiniz herkeze bol çamurlu günler rasgele .

hoşbulduk sevgili abim.ben hem avcı hem balıkçı hem karavancıyım :smiley: 2 yaşında bir ingiliz pointerim de var :smiley: güzel paylaşımlar dileğiyle.saygılar..

Loiz 61 sende hoş geldin doğru yerdesin benimde 18 aylık kurzhaar ım var dişi ava yetiştiriyorum her av günü dün güzel av geçirdik bugün sadece güzel mangal keyfi oldu .

AVCI_77' Alıntı:
Loiz 61 sende hoş geldin doğru yerdesin benimde 18 aylık kurzhaar ım var dişi ava yetiştiriyorum her av günü dün güzel av geçirdik bugün sadece güzel mangal keyfi oldu .

rast gele ömer bey.bizde bir yıl kadar çok serçe kovaladık tarlalarda tomy ile ama artık alıştı yeterki kuş olsun iyi avlar çıkartmaya başladı,darısı başınıza.dişi köpek bakmak zor geliyor bana.Allah köpeğinizi nazardan saklasın.

Tüm arkadaşlarımız hoşgelmişler, keyifli gezinmeler, paylaşımlar.

Lütfen ne yaparsanız yapın bizimle paylaşmayı unutmayın, aman bunu paylaşsam ne olacak demeyin, görün bakın ne kadar çok farkedileceksiniz.

Tekrar hoşgeldiniz.

merhabalar ben tufan 27 yaşındayım. izmir de ikamet ediyorum tek tutkum off road. ve birçok geziye katıltım ve yarışlarda birinciliklerim oldu. daha çok karadeniz bölgesinde birçok aktivitede yer aldım. ilk aracım 74 model jeep ti. daha sonra chevrolet silverado 1980 model, ve dodge ram 1500 v8 1997 modelle yarışlara katılıyorum ve gezilere katılıyorum. bu aracım özel yapım ön arka warn vinç defransiyel korumaları kilitli defransiyel ön ve arka tekerlerde hapsteve ve hareketli aktarmalar bu araçla daha çok kurtarıcı olarak yer alıyorum ve bu işi zevk için yapıyorum off road olan bütün aktivitelere katılmak isterim mailden bana ulaşabilirsiniz. teşekkür ederim.

tufansarı' Alıntı:
merhabalar ben tufan 27 yaşındayım. izmir de ikamet ediyorum tek tutkum off road. ve birçok geziye katıltım ve yarışlarda birinciliklerim oldu. daha çok karadeniz bölgesinde birçok aktivitede yer aldım. ilk aracım 74 model jeep ti. daha sonra chevrolet silverado 1980 model, ve dodge ram 1500 v8 1997 modelle yarışlara katılıyorum ve gezilere katılıyorum. bu aracım özel yapım ön arka warn vinç defransiyel korumaları kilitli defransiyel ön ve arka tekerlerde hapsteve ve hareketli aktarmalar bu araçla daha çok kurtarıcı olarak yer alıyorum ve bu işi zevk için yapıyorum off road olan bütün aktivitelere katılmak isterim mailden bana ulaşabilirsiniz. teşekkür ederim.

Tufan Bey merhabalar;

Offroad ile ilgili konu başlıklarını gezerseniz size hitap eden konuları mutlaka bulursunuz.

Bol çamurlu günler size, tekrar aramıza hoşgeldiniz.

tekrardan hoşbulduk..ara tatilde kamp planlarımız var inş. resimleriyle paylaşımlarda bulunmaya çalışıcam.saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR