KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gününüz aydın olsun... İzmir'de de ancak toprağı nemlendirecek kadar yağıp durmuş,bir yağmur, ama çok kaliteli ve mis gibi bir hava var.Çok güzel bir hava. Beni bu güzel havalar mahvetmedi. Mutlu etti...
Günaydın ve tekrar çok hoş buldum diyorum. Güzel temennileriniz için çok teşekkürler. Derin deniz hocama iltifatları ve verdiği değer için çok teşekkür ederim, içiniz rahat olsun hocam, değerlendirme kriterleri ve ''araba'' kavramından anladığım şey tamamen değişti. Tekrar saygılar ve mutlu,huzurlu günler herkese.
Bu arada Ankara'da yağmurlu,üstelik hava ''bu havanın arkası kar'' dedirten cinsten soğuk. -bende bulunduğum şehirden bir hava raporu vereyim dedim - Herkese mutlu günler.
Merhaba Ben İnAn Isparta civarındayım.Müzik öğretmeniyim.Aktivitelerden haberdar olmak ,araçlar konusunda bilgi almak için burdayım.Doğa ile ilgili herşeye varım .
Her nekadar en az kis ayini sevsemde ben de özlemisim kalin kalin giyinip burnum ve ellerim üsürken dolasmayi. Ama her zaman ki gibi sogukta aklima ilk gelen sey evsiz barksiz sokakta yasayan insanlar, hayvanlar. Allah yardimcilari olsun. Bu arada sizde hos gelmisiniz. Ben de yeniyim ve bayildim buraya
selam arkadaşlar ben ankaradan metin
16 yıldır T3 cüyüm aranıza yeni katılıyorum 1990 model Carat ve 1996 model Golf um var.T3 le ilgili teknik bilgilerde yardımcı olurum.
tüm arkadaşlara selamlar
Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar kar kış yağmur dışarda hepsi var hazır olun offroad çullar çamura avcılar ava yağmur altında nostalji yapmak isteyenlerde herkez kendini dışarı atsın yarın herkeze göre hava var. :
Eveeett! Ankara'da sezonun ilk karı yağdı. Umarım tüm ''Gezenbilir'' ailesi üyeleri keyifli,kazasız belasız tadını çıkartırlar sezonun ilk kar tanelerinin. Herkese iyi eğlenceler
selam dostlar !
ben sezen ,tam bi doğa aşığıyım
izmirliyim ama okul gereği ankaradayım
ankarada ve izmirde olan faliyetlerden haberdar olmak için katıldım
fotorafçılık kursuna başladım ve her açıdan bilgiye açım
Tüm yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz der,öyle bir yere geldinizki müdavimi olacağınız,her yerden dostlar kazanacağınız,ilgili ilgisiz tüm konular da bilgiye doyacağınız bir aile topluluğuna hoş geldiniz.
selam arkadaşlari
KKTC den katılıyorum aranıza.2000 jeep grand cherokee 4.7 L sahibiyim(1 haftalık).
52 yaşında yük.mimarım.Adım Akif.umarım jeep tutkum sorunlar yüzünden başlamadan bitmez..aldığım ilk amerikan araç olması ayrı bir konu..sizlerle tanışıp yazışmak bana pozitif görüş sağlayacaktır..hepinize teşekkürler..