KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar merhaba
adım zafer. istanbuldayım.kendimce kamp,tüplü dalış,olta balıkçılığı, tekne,hafif arazi de olmak gibi doğa ve su sporları içinde olmaya çalışıyorum.bu sitede bütün ilgi alanlarıma ait başlıklarla karşılaşmış olmak hoşuma gitti.
keyifli sohbetler yapıp,değerli bilgiler kazanacağıma inanıyorum.
Selamlar,
Siteye yeni üye oldum,tekrar herkese merhabalar,
istanbulda oturuyorum ve sık sık istanbul çevresini ziyaret etmeye gayret ediyorum.bunun içinde 4x4 bir araç almak istiyorum.sitedeki siz arkadaşların deneyimleri ve tavsiyeleri doğrultusunda buna karar vereceğim.
hoş geldin, İsmet birader....
yaşadığın yer neresi, aracının donanımları (lastik, vinç vb.) yazmamışsın ama ana sahifede OffRoad - OffRoad Gezilerimiz kısmında ve Aktiviteler başlığı altında olacak gezileri takiple başlayabilirsin, sana uyan bir geziye katılabilirsin...
Acıkcası arabamda hicbir donanım yok aracı gecen yaz aldım. Biraz masraf ettim okadar bu işlerdende tam anlamıyorum ama merakım var yardımcı olursanız sevinirim. İstanbul-Avcılarda oturuyorum. Aslende Rizeliyim.
Herkese merhaba...Ben Gürhan Mağden...Kimlikte imal tarihi 1971 yazıyor...Bir çakı, bir sopa ile dağlara çıkanlardanım...Doğu karadenizliyim...Yeşil ve mavi olmazsa olmazlarımdır...Profesyonel olarak hiç bir sporla ilgilenmem...Ama başlayıncada amatörlüğümü belli etmem...Tuhsi adında bir vosvosum var...Eşimde doğayı sevmesine rağmen börtü böcükle arası iyi olmadığı için alıp başımızı gideriz diyemiyoruz...Fırsat bulursak çadırımızı kurarız...Şimdilik bu kadar...Dünya küçük...Elbet bir yerde karşılaşırız.
Herkese slmlar, 28 yaşında Hacettepe Üniversitesi felsefe bölümü mezunu bir katılımcıyım. ''Felsefe yolda olmaktır''der Heidegger. Bende küçüklüğümden beri ne zaman bir yerde sabit dursam sıkılırım,içimde hep bir ''gitmek'' vardır. Eskiden sıkı bir sürat meraklısıyken,arabaları sadece beygir güçleri torkları son süratleriyle değerlendirirken,uzun zamandır yaşın ilerlemesi,bilincin gelişmesiyle beraber süratin felaket olabileceği endişesiyle daha dost,daha keyifli ve huzurlu gezmelere yöneldim Askerden yeni gelmiş olmam sebebiyle halihazırda bir aracım yok ancak işleri yoluna koyup en kısa zamanda 4x4 araç alarak daha aktif bir üye olarak aranızda yer almayı umuyorum. Suya aşığım,mavi görünce dayanamam, dalarım ;D Ormanlara,dağlara kısacası doğaya aşığım.Güzel gezerim,gezdiğim yerleri kirletmem. (Bu arada en büyük aşkım,çocukluk aşkım, biricik sevgilim Ezgi Coşkun'dur.Yersiz bulabilirsiniz belki ama söylemesem olmaz,kırılabilir,hem kendimizi tanıtıyoruz di mi yani ) Beğendiğim yerlerin fotoğraflarını amatörce de olsa çekerim. Okumaya ve şans oyunlarına meraklıyım. Bu arada Ankara doğumluyum. Ankara ve İzmir'de (annemin ailesinin İzmir'de olmasından dolayı) geçti çocukluğum. Şu anda da Ankara ve İstanbul'da yaşıyorum. Şimdilik aklıma bunlar geliyor,zamanla ''aile''nin üyesi oldukça devamı gelir umarım Tanıtım yazısı çok uzun ve sıkıcı olmamıştır umarım, herkese sevgiler saygılar,iyi paylaşımlar.
Tüm yeni arkadaşlar bağımlılık, alışkanlık yapan Gezenbilir'e hoşgeldiniz. Bir yıldan biraz uzun süredir üyeyim, ekranımın sağ üst köşesinde şöyle bir yazı var: Toplam online süreniz: 30 gün, 9 saat ve 32 dakika ;D
Tolga Bey, dilerim tez zamanda bir 4x4'ünüzü bulursunuz.