Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,263

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,965
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Vardar,uzun yıllardır İzmirde Kulüp faaliyetlerine bağlı olarak Yüksek irtifa dağcılık , doga yürüyüşleri ve kampçılık yapmaktayım.Bundan sonra sizlerle de faaliyet yapmaktan mennun olacağım.En kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakalın.

Etiketler

scarabeee' Alıntı:
koccaman selamlar
siz benim için yenisiniz, ben de sizin için :smiley:
doğayı, yürüyüşleri,...severim ama pek tecrübeli değilim, öğrenmenin yaşı yok :smiley:
tavsiye üzerine burdayım,,ilerde ki etkinliklerde görüşmek ve tanışmak üzere...
sevgiler... :smiley:

Benim için yeni olmamanla birlikte,öncelikle hoş geldin.Kısıtlı zamanının çoğunu buraya ayıracağından eminim.daha önce kime önerdiysem öyle oldu çünkü.Çektiğin fotoğrafları paylaşacağın bölümüde bulacaksın .dal bakalım içeri.

ALAPOYRAZ' Alıntı:
merhaba ben yucel.. yadigar karavanımı toparlamaya ve gezmeye başlamaya çalışıyorum.. :smiley:)) deniz sporlarına ve doğal olarak gezmeye çok meraklıyım.. ayrıca motosikletlere bayılırım.. eskiden vardiya zabitiydim şimdi karacı oldum..

hoş geldiniz Yücel bey.Öncelikle sizi karavan bölümüne de bekliyoruz,yadigarınızı bize tanıtırken,toparlama konusunda daha önceki paylaşımlardan da faydalanabilirsiniz böylelikle.

V@rd@r' Alıntı:
Merhaba ben Vardar,uzun yıllardır İzmirde Kulüp faaliyetlerine bağlı olarak Yüksek irtifa dağcılık , doga yürüyüşleri ve kampçılık yapmaktayım.Bundan sonra sizlerle de faaliyet yapmaktan mennun olacağım.En kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakalın.

Hoş geldiniz .

Merhaba,
Abişkomun tavsiyesi ile buradayım..
37 yaşındayım:smiley: Son 2 yıldır Dalış tutkunuyum. (İlk deniz eğitimimde "ne işim var suyun altında ciyak çıkıcam ben" diye isyan ettiysem de:smiley:)
CMAS 2* ve SSI AOWD brövelerim var.
Eğitmen olma yolundayım..

Dalış haricinde Kamp, Trekking diğer doğa sporları hobilerim.. (ama ne yalan söyleyeyim Dalış hepsini 2. plana attı:smiley:)

Fotoğrafçılık da fırsat buldukça NİKON D80'imi alıp kendimi doğaya atma şeklinde:smiley: Şimdilerde su altı fotoğrafçılığı için mekineme kılıf bulma derdindeyim:smiley:)

görüşmek üzere..

Tüm yeni katılan arkadaşlar Hoşgeldiniz;

Çok yakında Festivalimiz var

detaylar için: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57706

Katılmak, kaynaşmak ve paylaşmak için bu eşsiz etkinliğimizi kaçırmayınız.

tüm doğa severler bir bir arada olalım

Sitenize belkide bundan sonra sitemize desem daha doğru olur.
Tekrar başlıyayım cümleye

SİTEMİZE üye olduktan sonra farkettimde bu kadar güzel bir siteye foruma üye olmakta baya bir gecikmişim.
Adım Can.
Umarım etkinliklerde de yüzyüze tanışma imkanı bulurum.
Görüşmek ümidiyle... Sağlıcakla Kalın

Depremsiz ve Afetsiz günler dilerim....

argonatlar' Alıntı:
Merhaba sevgili gezi dostları ,böyle güzel bir siteyi ''yelkenci'' rumuzlu çok sevgili dostum Adem Avcı'nın tavsiyesi ile keşfettim. :smiley:
Ben-eşim veee 18 yaşındaki oğlum ile gezmeyi seven bir aileyiz.4 yıl boyunca karavan hayatını yaşadık aynı zamanda naçizane bir teknemde var ama bu sene işlerimin yoğunluğundan henüz denize indiremedim,en yakın zamanda sevgili teknem de denize inecek tabi.
Her türlü gezi organizasyonlarından yararlanmak ve yeni arkadaşlar tanımak isteriz.
Saygılarımla.
Uğur Ergür

Az bulunan insan dostu (argonatlar :D ) Uğur Ergür ve ailesi ve yeni katılan bütün arkadaşlar hoşgeldiniz.iyi ki burdasınız ;) Tüm babaların Babalar Gününü de kutlarım .

Saygılar...

Tüm babaların babalar günü kutlu olsun evlatlarını kaybeden bablarada allahtan sabır diliyorum herkaz hoş geldi

ben ERGİN yaş 42 biraz geç oldu ama böyle bir oluşuma katılmaktan mutluyum uumarım ileride şahsende tanışmak mümkün olur.Herkeze selamlar.

merhaba ben engin atlı selamlar gezenbilir dostları öncelikle böyle güzel bir etkinliğe dahil olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim insanları doğayı denizi hayvanları seven biri olarak ve bunları yaparken aynı duyguları paylaşan kişillerle bu güzellikleri yaşamak bir ayrıcalık olsa gerek ilerleyen günlerde değişik etkinlikllerde buluşmak dileğiyle.

Şafak Antalya'dan . Endüstri ürünleri tasarımcısıyım. Aslen klasik amerikan severim ama sanırım artık huzuru bulmanın zamanı geldi.. En kısa sürede LC grubuna dahil olmak için çalışmalara başladım. Forumlarda görüşmek üzere .

Slm ben Burcu bir zamanlar profesyonel basketbolcuydum...şimdi ise hobi olarak basketbol oynuyorum onun dışında bisiklete biniyorum perşembe akşamları Ankarada...birde çok nadir olmakla birlikte eymirde doğa yürüyüşü yapıyorum...

Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara,''Güzel İzmir'den'' hoş geldiniz diyorum.

Selamlar,sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR