ORHANBIYIKLI
Zirve
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Ayrıca tüm yeni katılan arkadaşlara merhaba ,iyiki varsınız.
Ayrıca tüm yeni katılan arkadaşlara merhaba ,iyiki varsınız.
ORHANBIYIKLI' Alıntı:hoş geldin ,bizim eksiklerimiz bitmez ,bir boşluğuda sen doldurursun artık.
pebru' Alıntı:Arkadaşlar,
Ben ılk kez katılacagım ve yolu bılmıyorum. İstanbul'dan cıkarken gelen araçlardan birinin pesıne takılabilir miyim? veya konvoy veya bır bulusma noktası vs olacak mı? Ayrıca bende de 4 çeker yok aracım bınek otomobıl umarım sorun olmaz.
ufukyus' Alıntı:elimden geldiğince. yüksünmeden zira bilgiyi paylaştıkça artacak yaşamın keyfi.
Merhaba bütün yeni üye arkadaşlar Hoşgelmişlergezesimgeldi' Alıntı:Merhaba...
Pazar günü Suriye'ye gidiyorum.Konuyla ilgili araştırma yaparken Koza' nın Suriye gezisi ile ilgili keyifli yazısını ve fotoğraflarını gördüm ve siteyle tanışmış oldum.
Yolda olmak güzeldir...
teşekkür ederim...elimden geldiğince anlatmaya çalışırım...malesef gözün gördüğüne kelimeler de fotoğraf kareleri de bazen yetersiz kalıyor.derindeniz1' Alıntı:Merhaba, size katılıyorum ''yolda olmak güzeldir''. Suriye geziniz sonrasında gezi detaylarını paylaşırsanız bizi çok memnun edersiniz. En geç iki yıl içerisinde biz de düşünüyoruz. Sağlıkla gidip dönün,gönlünüzce olsun.
Bu arada ilk başta söylemem gerekeni atladım. Aramıza hoşgeldiniz.
linke baktım çok yabancısı olduğum bir konu nasıl yardımcı olurum pek bilemedim açıkçası.Off_Road' Alıntı:Merhaba bütün yeni üye arkadaşlar Hoşgelmişler
Gezesimgeldi arkadaşımdan ricam Suriyeye gitmeden verdiğim linki okuyup mümkün olursa edindiği bilgileri forumda paylaşması..
şimdiden teşekkürler.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57737.0
berkcantp' Alıntı:Yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişler,neşeli forumlar dilerim