Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
teşekkür ederim hasan bey.tabiki antalyaya geldiğinizde beklerim yardımım dokunur ise sevinirim.Ben beden eğitimi öğretmenliği mezunuyum.Ana branşım futbol yardımcı yan bıranşım cimnastik .Ayrıca vücut geliştirme antrenörüyüm.2001 celal bayar üniversitesi mezunuyum .Aslen Antalyalıyım.2003 yılndan bu yana Antalya KULVAR SPORU işletmekteyim. Gelelim land sevdasına .Uğraşmadığım spor dalı herhalde yoktur. Motor sporları konusunda hep kararsız kalmışımdır.motorsikletmi OFF-ROAD mu.sporu hep kendi vücudum ile uyguladım .Atletizim ile uğrastım uzun mesafe koştum belki kendimi sınadım ,masa tenisi ile uğraştım konsantrasyon bilirsiniz . top oynadım futbol takım oyunu
bazen bir kişi kazanmaya neden olur bazen kaybetmeye .OFF-ROAD dada böyle deyilmi.batarsınız çıkar veya çıkamazsınız.Takım oyunu gibi ama bazen bireysel.Neden bunu kendi topladığım bir land ile yapmıyorum.Mart Ayında topladığım ( spor salonum için )bir minibüsüm var onun kredisi ödenmiş olacak .Tekrar kredi çekip en ucuzundan asker ,telekom ,belediye ,özel harekat yada şahıs farketmez , alıp antalyada toplyalım diyorum bakalım orjinal ve çıkma parçalar ile bi land en ucuz kaça toplanacak bende merak etmiyor değlim ;D .Önemli olan ekibi ayarlamak .Antalyada land ile ilgili önemli ustaları araştırıp motor kaporta boya elektirik sizler ilede paylaşmak isterim.Aranıza katılmak onur verici.Katkım olur ise ne mutlu.