Merhabalar
Ben Hakan Pekzorlu 1967 Adapazarı doğumluyum.Evli ve bir çocuk babasıyım.Darıca/Kocaeli de yaşamaktayım.T3 çüler vasıtası ile tanıştım sitenizle.Tekrar görüşmek üzere hepinize selamlar sevgiler saygılar.
Merhabalar adım Erden Ersaraç 1983 İstanbul doğmluyum, pilotum. Gezenbiliri araştırdıktan sonra bu kadar kaliteli ve seviyeli bir ortamda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. herkese sevgiler saygılar.
Mrehaba arkadaşlar,adım İsmail ve istanbulda ikamet ediyorum denizcilk sektöründe çalışıyorym.
Gezenbilir ailesine yeni katıldım,2010 da herkeze bol gezili,bol maaceralı,bol adrenalinli günler diliyorum
2004 ten beri daihatsu feroza kullanıyorum,doğada olmayı çok seviyorum.
slm arkadaşlar ben yeni katıldım gerçekten çok kıymetli bilgili ve kültürlü kişilerinn bulunduğu bir site.. ben genel olarak arabalar ve köpeklerden iyi anlarım.özellikle bisikletlerlede ilgilenirim.bisiklet gezilirine katılırım.off-road hayatımın bir parçasıdır
Selam arkadaşlar ben yeni katıldım gerçekten çok kıymetli bilgili ve kültürlü kişilerinn bulunduğu bir site.. ben genel olarak arabalar ve köpeklerden iyi anlarım.özellikle bisikletlerlede ilgilenirim.bisiklet gezilirine katılırım.off-road hayatımın bir parçasıdır