Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,252,962

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Çetin hocam siteyi beğenmenize sevindim...Sitemiz yüzlerce sevdalının ortak emeğiyle ve paylaşımlarıyla bu hale geldi...Umarım sizde tecrübe, bilgi ve belgelerle bu paylaşıma katkıda bulunursunuz...Teşekkürler

Sevgi ve Saygılarımla...

Etiketler

ÇETİN BAYRAM' Alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA. İSMİM ÇETİN BAYRAM BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİYİM. AYNI ZAMANDA TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONU EĞİTMENİYİM. SİTEYLE, SEVGİLİ KARDEŞİM VE T.D.F EĞİTİM KAMPLARINDAN ÖĞRENCİM ERDEM SOUKSU ARACILIĞI İLE TANIŞTIM. BAŞTA KENDİSİNE VE SİTEYİ HAZIRLAYAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM GERÇEKTEN ŞIK BİR SİTE. UMARIM BÖYLE DEVAM EDER. TEKRAR MERHABALAR...

çetin hocam cok sevdiniz galıba bu tanışma muhabeti işini paso merhaba merhaba valla 5 etti size merhaba demekten sıte ahalısı usanacak ;D ;D

MURAT BEY PARDON YAZINIZI YENİ GÖRDÜM, ERDEM'E LAF YETİŞTİRMEKLE MEŞGULDÜM . SICAK VE DOSTANE İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM, HOŞBULDUK.

yeni üye olan herkes hoşgelmiş sefa getirmiş:smiley:))

sevgili amina pişman olmıyacaksın;)

bu arada ben erdemin kız arkadaşının adını aysel diye biliyordum :p
hepimiz aynı erdemdenmi bahsediyoruz :D

HOŞBULDUK TEŞEKKÜRLER :smiley: WALLA BEN AZ ÖNCE KONUŞTUM ERDEM'LE KIZ ARKADAŞIM YOK BENİM ABİ DEDİ.TİBETE GİDİP Bİ MANASTIRA YERLEŞİP DÜNYANIN SIRLARINI CÖZECEĞİM, KANDIRABİLİRSEM "BUDA" YIDA GEZENBİLİRE ÜYE YAPACAĞIM DEDİ. NE KADAR DOĞRU NE KADAR YALAN BİLMİYORUM 18 30 DA TİBETE BELEDİYENİN OTOBÜSÜ VAR ONA YETİŞECEĞİM HOŞCAKAL DEDİ VE ÇIKTI... :smiley:

ben erdeme eskişehire gelecegimi solemiştim festival için ama su son 10 dk da bu tanısma platformunda ve ahırkapı-edirne etkinliginin sayfasında yazılanlardan sonra gitmesem daha iyi olacak sanki :D

erdem beni gordugu yerde kovalamaya baslıyacak :smiley:

affet beni erdem :smiley: :smiley: :smiley:

ERDEM BENDE GELEBİLİRİM BELKİ DEMİŞTİM AMA, MAALESEF KATILAMAYABİLİRİM BENDE İSTANBUL'DA İŞLER BAZEN İNSANIN LİMİTLERİNİ ZORLUYOR VE KENDİNİ KLONLATASIN GELİYOR ŞU ANDA O LİMİTLERDEYİM .BENDE GELEMEYECEĞİM KUSURA BAKMA .SONRA HESAPLAŞIRIZ ARTIK ANLADIN SEN BENİ;)

Ulan maffetiniz beni yaws. ne ayseli ne fatması ne haticesi allahım yaaa . valla siteye semra teyzede üye olur bu aile kavgası ıcersınde

Aman ''ağzından yel alsın'' , ''o kadın gelmesin ilk kaçan ben olurum''...Tv'de görünce bile cinleniyorum, tv'yi kırasım geliyor...

Merhabalar
Çok gezen mi bilir çok okuyan mı?
Ben de fotoğrafçılık bilgilerimi geliştireyim kendime birşeyler ekleyeyim derken rastladım siteye okudukça keyiflendim üye oldum.
İngilizce Öğretmeniyim ancak Atatürk Havalimanında çalışıyorum.Şimdilik bundan ibaret.
Tekrar herkese Merhaba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR