Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,252,767

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

arkadaşlar
merhaba
çanakkaleden katılıorum aranıza
hukukcuyum
geç kalmış hissetsem de kendimi hala
sonuc olarak burdayim,
buldum sizi
yalniz olmamak güzel,
sokaklara . . .
venceremos :smiley:

Herkese selamlar, ben arkadaşım Ufuk sayesinde ve son zamanda oluşan Jeep merakımdan buraya üye oldum. Macerayı zaten severim, Futbol hayatımın büüyük kısmını kapladı (Profesyonel, Amatör), 3 yıldır dalıyorum, geçen kış Erciyes'te ("tayin" oldumda son yıllarımda Kayseri'ye::smiley:)) kaymayı da öğrendi. Derin denizler, en yüksek zirveler...Sporun her dalında lisanslı sporculuk yaptım..bakmayın yaşım 47 ama görüntüm (18 drmişim,yok artık) ama 35 üstü tahmin eden yok. Jeep merakı derken, ne off road ne de gerçek Jeep kullanımı olarak..yani bizimki yolda kullanırken havalı olmak düşündüğüm Freelander, imkanlar dahilinde Dizel, olursa otomatik hatta tiptronik..ehhh bu konuda da bu forumdan yardım alabileceğimi düşünüyorum.....aranızda beni gördüğünüze sevindinizz umarım...şimdiden teşekkürler. Kendinize iyi davranın

Sevgiler

Erateş TUNAY

Erateş merhaba. Aramıza hoşgeldin. Doğa sporları adına kafandan ne geçiyorsa bulabileceğin bir platformdasın. İyi eğlenceler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR