Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,250,505

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

MERHABA DOSTLAR, BEN GÜLTEKİN ZARPLI , BU SİTEYİ DAĞCILIK VE DOĞA TUTKUNLARI CAMİASINDA TANINAN VE BENİM CADI KIZ DİYE TAKILDIĞIM CANAN SAYESİNDE TANIDIM,,, BEN BİR DOĞASEVERİM ARTI BEN BİRAZCIK DAĞCIYIM- ÖYLE FAZLA BİR İDDİAM YOKTUR ANCAK ZAMAN BULDUKÇA DEVLET MEMURLUĞUNDAN ,,,TEPELERDE YÜKSEKLERDE TIRMANMAYI FAZLACA SEVERİM BU MEYANDA AĞRI ZİRVE,,, ALADAĞLAR-DEMİRKAZIK VB. BİRÇOK TEPECİKLERDE BİRAZ GEZİNTİ YAPMIŞLIĞIM VAR ,,, BENİ BU İŞLERE BULAŞTIRAN ÇILGIN ARKADAŞIM AZİZ DOĞAN İLE ZAMAN ZAMAN OPERASYONLARA GİDERİM-BUNLAR DEPREM- ORMAN YANGINI--- CESET ÇIKARTMA---GİBİ GİBİ KOŞTURMACADAN YARDIMLAŞMADAN İNANILMAZ BİR HAZ ALIRIM,,, SAĞOLSUN GERÇEK DOSTLARIM BANA DEDE DERLER HALBUKİM HENÜZ YAŞ 35 BİLEM OLMADI TOPU TOPU 4 ÇOÇUK 1 TORUN VE GEÇENLERDE 3. cü EVLİLİĞİMİ YAPTIM ARANIZDA BULUNMAK MUTLUYUM ÇOK UZATTIM FAALİYETLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE... DEDE

Etiketler

Gültekin hocam aramıza hoşgeldiniz...Saydığınız aktivite ve ilgi alanlarına sahip yüzlerce insanı bir arada bulabilirsiniz burada ;) :smiley:

Dağlarda görüşmek üzere...

Aramıza Hoş Geldiniz Gültekin Abi Dağcılık Adına Paylaşımlarda Görüşmek Üzere

Gültekin abi bu arada kusura bakmayın Cadı Kız Canan Kimdir Merak Ettim Bursadada Eskilerden Cadı Bir Canan Arkadaşımız Vardı Acaba O Olabilrmi ?

Herkese selamlar, sevgiler. Arkadaşlar hepiniz aramıza hoşgeldiniz. İnşallah faaliyetlerimizde birlikte olacak ve keyifli dakikalar geçireceğiz.Görüşmek üzere. Hoşçakalın.

Merhaba arkadaşlar:

Ben gülcan. Aslında gezenbilir e gıcık oluyordum bır zamanlar ee erthem devamlı buraya takılınca yanlıs işler dönüyor falan zannedıyordum baktım bu cocuk gezenbilirden vaz gecmıyor o zaman bende gezenbilirci olayım dedim.Anlasılacagı üzere siteye erthem in zoruyla kayıt oldum.Erthem gözüm senin üzerinde akkkılı ol ;D

Gülcan hanım aileye hoşgeldiniz :smiley: :smiley: :smiley: Rahat olun burada erthem'i kıskanacağınız bir durum yok...Siz onu dağlardan taşlardan kıskanın...Sizden sonra en büyük aşkı o...Ama aslında onlarıda kıskanmayın, bırakın üstad bol bol tadını çıkarsın...Garibim okulu bitiripte iş hayatına atılınca vede evlenince ister istemez onlardan da uzaklaşacak...En azından şimdiki kadar 7/24 düşünemeyecek...

Uleyn Neler Oluyor Burada Rahat Rahat İki Forum Muhabeti Yapıp Stres Atıyorduk;D Neyse Yaws HoşGeldin Canım Aramıza Murat Abının Dediklerini Dikkatle Oku ;D Sağol Murat Abi Desteğin İçin

yol' Alıntı:
Gülcan mı? Erdem senin kız arkadaşının adı Hatice değil miydi yahu?. :eek:

Amaneyyyy Abii Baruta Ateşle Yaklaşıyorsun Yapma Yazık Olur Bir Moderatörün Eksilir Sitede Haberin Ola

Herkese teşekkür ederim inceliğinizden dolayı.

yol' Alıntı:
Ama beraber çekilmiş fotoğrafınızı bile göndermiştin Hatice'yle... Neyse ben karışmam artık gerisine ;D

Slm sedat abi bu fotoğrafları bende görmek isterim zahmet olmazsa yollarmısınız :D

glcn' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar:

Ben gülcan. Aslında gezenbilir e gıcık oluyordum bır zamanlar ee erthem devamlı buraya takılınca yanlıs işler dönüyor falan zannedıyordum baktım bu cocuk gezenbilirden vaz gecmıyor o zaman bende gezenbilirci olayım dedim.Anlasılacagı üzere siteye erthem in zoruyla kayıt oldum.Erthem gözüm senin üzerinde akkkılı ol ;D

Gülcan, istersen ben sana Erdem'in girdiği çıktığı tüm sayfaları günlük rapor göndereyim... Valla bu çocuğun peşini bırakmamak gerek zaten... Bence Erdem nereye sen oraya... Yoksa birgün Hatice, öbür gün Fatma... Yerinde durmuyor valla, haberin olsun ;D

''Perişanım şimdi mutlu oldunmu, başını yastığa rahat koydunmu''... :'( :'( :'( :'(

Erdem hocam havanın aydınlanmasına çok var daha...Bol bol dinlersin...

[youtube=600,470]kAIfp7ONXdU[/youtube]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri