Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,247,376

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,942 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,970

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

theta ,
çatıcı ,
olgundag ,
yerbezi ,
ta5da ,
bbarış ,
niçle ,
senol35 , arkadaşlar hepiniz gezenbilir ailesine hoşgeldiniz safalar getitdiniz........ :smiley:

Merhaba, aslında iki yıldır ve aktif olarak Gezenblilir'i takip ediyorum.Birçok etkinlikte,gezide bulundum.Eşimle birlikte (4 L ) bu sayede çok güzel dostluklar edindim.

Cermen' Alıntı:
Merhaba, aslında iki yıldır ve aktif olarak Gezenblilir'i takip ediyorum.Birçok etkinlikte,gezide bulundum.Eşimle birlikte (4 L ) bu sayede çok güzel dostluklar edindim.

resmi üyelik moduna hoşgeldiniz safalar getirdiniz.......... :smiley:

MERHABA BEN FARUK
22 YAŞINDAYIM TRABZONLUYUM BU SİTEYİ HAZIRLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM BURADA GÜZEL VAKİT GECİRECEĞİMİZİ UMUYORUM KENDİMİ KISACA ŞÖYLE TANITAYIM BÜTÜN DOĞA SPORLARINI COK SEVİYORUM ADRENALİN MACERA HEYECAN VE RİSK İÇEREN BÜTÜN SPORLARI SEVİYORUM ÖZELLİKLE DAĞCILIK SPORLARINA HASTAYIM

aramıza hoşgeldin snayper.
forum kurallarındada belirtildiği gibi büyük harf kullanmazsak iyi olur.
saygılarımla..

Merhabalar,

Adım Hakan Bastoncu. Siteye Cüneyt Avdan ( DUMAN ) sayesinde üye oldum. Türkiyenin en büyük beyaz eşya firmasında İnsan Kaynakları Departmanında çalışıyorum. Anlayacağınız 08:00 - 18:00 memur hayatı... İş yoğunluğundan vakit bulduğumda stres atmak için doğayla içli dışlı oluyorum. 1987 model Range Rover 3.5 V-8 kullanıyorum. Benim ve aracımın fotolarını 25 OCAK 2009 SOFULAR gezisi bölümünde görebilirsiniz. Tüm üyelerin ve doğa severlerin herşey gönüllerince olsun.

Sevgi ve saygılarımla.

Arkadaşlar merhaba ben Erkan Altınok.Sizlerin aranızda olmaktan inanılmaz mutluyum.Fatih Aydoğdu sayesinde bu güzel siteyle tanıştım.Reklam ve sinema sektörüne 25 senedir ses konusunda hizmet vermekteyim.Doğa aşığı biri olarak sizlerle inanılmaz güzellikler yaşıyacağımıza inanıyorum.Şimdiden her şey için teşskkürler.Erkan baba

SNAYPER gezenbilir ailesine hoşgeldin,..... :smiley:

HakanBastoncu , gezenbilir ailesine hoşgeldin,senin de herşey gönlünce olsun.... :smiley:

erkan baba , gezenbilir ailesine hoşgeldin , artık bizim sesimiz olursun umarım....... :smiley:

Teşekkürler ergican hoşbulduk.Her daim sesiniz sesimiz olucam hiç şüpheniz olmasın.Bütün arkadaşlara teşekkürler.Erkan baba

merhaba ben ali gezerken rasladım sitenıze tavsiye uzerı falan degil...
bende sporcuyumdur ama bıraz degışık bir sporla ilgilenıyorum size göre belkide booksörüm :mad: :mad:
umarım iyi vakıtler geçiririz arkadaslar simdiden hsb ;) :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR