Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, aslında iki yıldır ve aktif olarak Gezenblilir'i takip ediyorum.Birçok etkinlikte,gezide bulundum.Eşimle birlikte (4 L ) bu sayede çok güzel dostluklar edindim.
Merhaba, aslında iki yıldır ve aktif olarak Gezenblilir'i takip ediyorum.Birçok etkinlikte,gezide bulundum.Eşimle birlikte (4 L ) bu sayede çok güzel dostluklar edindim.
MERHABA BEN FARUK
22 YAŞINDAYIM TRABZONLUYUM BU SİTEYİ HAZIRLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM BURADA GÜZEL VAKİT GECİRECEĞİMİZİ UMUYORUM KENDİMİ KISACA ŞÖYLE TANITAYIM BÜTÜN DOĞA SPORLARINI COK SEVİYORUM ADRENALİN MACERA HEYECAN VE RİSK İÇEREN BÜTÜN SPORLARI SEVİYORUM ÖZELLİKLE DAĞCILIK SPORLARINA HASTAYIM
Adım Hakan Bastoncu. Siteye Cüneyt Avdan ( DUMAN ) sayesinde üye oldum. Türkiyenin en büyük beyaz eşya firmasında İnsan Kaynakları Departmanında çalışıyorum. Anlayacağınız 08:00 - 18:00 memur hayatı... İş yoğunluğundan vakit bulduğumda stres atmak için doğayla içli dışlı oluyorum. 1987 model Range Rover 3.5 V-8 kullanıyorum. Benim ve aracımın fotolarını 25 OCAK 2009 SOFULAR gezisi bölümünde görebilirsiniz. Tüm üyelerin ve doğa severlerin herşey gönüllerince olsun.
Arkadaşlar merhaba ben Erkan Altınok.Sizlerin aranızda olmaktan inanılmaz mutluyum.Fatih Aydoğdu sayesinde bu güzel siteyle tanıştım.Reklam ve sinema sektörüne 25 senedir ses konusunda hizmet vermekteyim.Doğa aşığı biri olarak sizlerle inanılmaz güzellikler yaşıyacağımıza inanıyorum.Şimdiden her şey için teşskkürler.Erkan baba
merhaba ben ali gezerken rasladım sitenıze tavsiye uzerı falan degil...
bende sporcuyumdur ama bıraz degışık bir sporla ilgilenıyorum size göre belkide booksörüm
umarım iyi vakıtler geçiririz arkadaslar simdiden hsb