Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,131

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

demirst ,gezenbilir ailesine hoşgeldin umarım sana da faydalı olur sitemiz....... :smiley:

Etiketler

Merhabalar,
Ben Serdar Özdemirkan.
Yoğun iş hayatının gerilimini "eleriyle bir şeyler yaparak" atmayı tercih eden bir kampçıyım.
2002 den beri bir Euromobil motor karavanımız ve arkasında yakışıklı bir Suzuki' miz var; ülkemizin güzel doğasının tadını çıkartıyoruz.
Bu forumun varlığından (ne yazık ki) yeni haberdar oldum.
Herkese selamlar, sevgiler,
Serdar

selam herkese ben mehmet konya beyşehirde kurmaya çalıştığımız offroad kulübümüze gezenbilirden destek olurmu acaba adresimiz www.beyoffroad .com

ben olgun elektrık muh. yım maceracı bır ruha sahıbım ama ısım dolayısıyla fazla vakıt bulamıyorum ama sıtenızı gezdım cok guzel umarım bır vakıt bulabılırsem bır veya daha cok aktıvıteye katılmak ıstıyorum. bu arada ben eskısehırede ıkamet edıyorum eskısehırde herhangı bır aktıvasyon oluyorsa burdan kısaca bılgı verebılen olursa sevınırım

biz daha yeniyiz dışardan beyşehirimize gelecek olanlara heycanlı bir gün geçireceklerini garanti edebiliriz beyşehir göl gazetesi nin sayfasında ofroad haberlerindende bizi takip edebilirsiniz

Merhaba arkadaşlar biz de aranıza yeni katıldık, 93'Suzuki Vitara jlx 5k araç aldık, onunla ilgili bilgi ararken sitenizi buldum, aktivitelerinize katılmak için sabırsızlanıyoruz.

Yeni arkadaşlar hoş geldiniz...

Sertan bey, o zaman bol bol etkinliğe hazır olun. ;)

Hemen baslayabilirsiniz bile; Pazar günü Catalca Ormanli`ya gidiyoruz >>> Etkinliklere bakiniz... :smiley: Bu arada hosta geldiniz :smiley:

pazar günü nöbetten çıkacam, biraz dinlenirim, ama öbürr pazara Gezenbilir Ankara Grubu Çanıllı Barajı Off-Road Etkinliğine katılcam, teşekkürler bu güzel teklif ve karşılama için

Gezenbilir ailesine hoş geldiniz arkadaşlar.Çok güzel vakit geçirip birbirinden mükemmel dostluklar kuracağınıza şimdiden emin olabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri