KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
slm
ben halit öğretmenim ama bir türlü memur zihniyetine giremedim
bir arabaya 6 ay en fazla 1 sene binebilirim. Şu anda 97 model BMW 520 var fakat iki üç senedir 4x4 almak niyetindeyim.
disco 2 ler çok hoşuma gidiyor
slm
ben halit öğretmenim ama bir türlü memur zihniyetine giremedim
bir arabaya 6 ay en fazla 1 sene binebilirim. Şu anda 97 model BMW 520 var fakat iki üç senedir 4x4 almak niyetindeyim.
disco 2 ler çok hoşuma gidiyor
Herkese merhaba üye olalı bayağı oluyor . İlk başta jeep sevdam sayesinde buldum siteyi.
Ama forum kültürüm pek olmadığında uzunca bir süre gezenbilir içinde gezindim.
Yeni yeni açılıyorum.
Yaptığım her gezide program için maksimum faydalandım siteden.
Arabama kıyamadığım için satıp Jeepi alamadım şimdilik ama bu sevda bitmez diyorum.
Şimdilik sitede ilerde dağ bayır aranızda velhasıl buralarda olucam.
Öyleyse yeniden hoşgeldiniz Kamilyay, yapmış olduğunuz gezileri siz de bizlerle paylaşırsanız, diğer arkadaşlarımız da sizin deneyimlerinizden yararlanmış olacaklar, teşekkürler ...
kamilyay' Alıntı:
.....Yaptığım her gezide program için maksimum faydalandım siteden.
Etkinlerin daha çok trekking şeklindeyse, Doğa Yürüyüşü (Trekking) başlığımız da, araç ile yapılan offroada yönelik tarzda ise Off-Road bölümüzde yeni konu açarak yapabilirsiniz ayrıca bu iki bölümün de Serbest Muhabbet köşeleri bulunmaktadır, buradan da her türlü konuyu konuşabiliriz..
Aile her geçen gün büyümekte....Yeni bir üye olarak benim gibi yeni olan herkese hoşgeldin diyorum.Umarım eski arkadaşların da deneyimleriyle ortak gezilerde buluşuruz...
Selam , ismim Vuslat. Bursa'da yaşıyorum. İşim gereği çok fazla şehirlerarası seyahatim oluyor. İyi kötü 2 tane fotograf makinem var ve birşekilde karşıma çıkan ve zamana inat yolumu değiştiripte kafama taktığım bir yere gidersem eğer bol bol fotograf çekiyorum.Aslına bu siteyi buluşum birazda SLR cihazlara olan merakımdan oldu,tesadüf yani. Ama burada kendimden birkaç parça bulabileceğimi düşündüm. Doğrusunu isterseniz kamp yapmayı severim ama yapmayalı 10 yıl oldu. Aslında askerliğim süresince yaptıklarım bu 10 yıla değer.Neyse sözü uzatmayayım, daha bilgilerimi bile güncellemedim.Bir fotomu bile koyamadım daha siteye.Biliyorum hepiniz merak ettiniz değilmi
Sevgiyle kalın...