Merhabalar ben volkan ankaradan, sıkı bir doğa sever ve coğrafyacı olarak böyle alternatif bir sitenin varlığından mutluluk duydum. faaliyetlerinizi sıkı bir şekilde takip edip, kendi deneyimlerimi paylaşmaya çalışacağım. herkese selamlar..
burdan daha mı hız dialog kurulabiliyor . Ismarla bakalım . sana afiyet olsun. oranın tadının biraz daha çıkar. Sen buraya tam olarak sağlam şekilde gel ben sana ısmarlarım. zaten bütün İSTANBUL burada
mühim olan ruh gençliği. Neşeli olmak, çevreye neşeli bakmak, insanları neşelendirmek kısaca hayatı biraz da Tİ'ye almak. işin sırrı bence bu. (Sorumlulluklar çerçevesinde tabi .)Tavsiye ederim
Murat , sen bana dağda çektirdiğimiz resimlerin mailini gönderecektin. Bir tanesini gönderde bende sol tarafa resmimi koyayım bari .veya yapabilirsen sen "ordular ilk hedefiniz Akdeniz, ileri " konulu resmi oraya koyabilirsin. Mustafa Bey de bu konuşmalardan hiç bir şey anlamadı ama zamanla anlacyacaktır. Cevaplarımı geç veriyorum çünkü bizim işlerin en yoğun saati kusura bakmayın)
meraba arkadaşlar adım hasan gökhan aksoy, sanırım sizler kadar adrenalin yüklü diilim en azından profilime koyacak öle bi resmim yok (en kısa zamanda aslanlı kaplanlı olmadı çiçekli böcekli bi foto yapıcam ) ama ii gezerim..
Murat , sen bana dağda çektirdiğimiz resimlerin mailini gönderecektin. Bir tanesini gönderde bende sol tarafa resmimi koyayım bari .veya yapabilirsen sen "ordular ilk hedefiniz Akdeniz, ileri " konulu resmi oraya koyabilirsin.