yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Hoşgeldiniz, Keyifli forumlar...Merhaba, Antalya'dan Önder Kahraman, 48 yaşındayım. Kamp, karavan, motosiklet gibi mümkün olan her şekilde doğada zaman geçirmeyi seviyorum.
Hoşgeldiniz, Keyifli forumlar...Merhaba, Antalya'dan Önder Kahraman, 48 yaşındayım. Kamp, karavan, motosiklet gibi mümkün olan her şekilde doğada zaman geçirmeyi seviyorum.
Aramıza yeniden hoş geldinizMerhabalar ben Cem aslında çok uzun zaman önce gezenbilir ailesine katılmıştım ama zaman itibarıyle ancak etkin hale gelebildim mmm biraz geç oldu ama neyse geç olsun güç olmasın dileklerimle herkese selamlar
Hoşgeldiniz. İyi forumlar...Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da yaşıyorum. Özel bir okulda yöneticiyim eşim devlet memuru ve yeşil pasportuz var . Sizler gibi gezgin ruhluyum. İki kızım ve eşimle beraber 2023 Ekim ayında Selanik ve Kavala gezimizle ilk Yurtdışı tecrübemizi yaşadık.Şimdi yeni rotalar için sizlerin gezilerinizi rota olarak planlıyacağız.
İyi günler dilerim.
Hoşgeldiniz Sn. Kaan Yıldırım. Keyifli forumlar...Herkese merhaba , adım Kaan Yıldırım, Muğla da yaşıyorum.46 yaşındayım. Henüz yok ama yakın zamanda bir çekme karavan ile aranıza katılmayı planlıyorum. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak benim gibi bu işe yeni başlayan ve başlayacak olanlar için çok değerli. Bu forumun oluşmasını sağlayan yönetici arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. Herkese kolay gelsin .
Teşekkür ederim Yücel bey.Hoşgeldiniz Sn. Kaan Yıldırım. Keyifli forumlar...
Aramıza hoşgeldin diyelim o haldeHerkese merhabalar, İstanbul'da okuyan bir üniversite öğrencisiyim. Uzun zamandır forumu takip ediyor, siz abilerimin yazdıklarını okuyordum. Foruma kaydolmak bugüne bugüne kısmetmiş, yeni kayıt oldum.
Teşekkür ederim, hoşbuldumAramıza hoşgeldin diyelim o halde
Hoşgeldin Jahabel, Keyifli forumlar...Herkese merhabalar, İstanbul'da okuyan bir üniversite öğrencisiyim. Uzun zamandır forumu takip ediyor, siz abilerimin yazdıklarını okuyordum. Foruma kaydolmak bugüne bugüne kısmetmiş, yeni kayıt oldum.
Ben Ersin Önderim Karadağ Budvada yaşıyorum eşimle yeni bir karavan aldık,Almanya’dan Karadağ’a geldi ama5 gündür buradaki gümrük işi bitmedi sonrada 10-15 gün plaka işi var,biz daha karavanımıza oturamadık bile..Teslim alır almaz Turkiyeye doğru yola çıkmaya niyetliyiz ve fuara gelmeyi çok istiyoruz .Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
İkinci mesaj da bizden olsun Ben de yukardaki gibi Murat ;D. Deneçiyim. Off road, fotoğraf ve doğa sporları ile ilgileniyorum. LR Discovery TDI 300 sahibiyim. Ayrıca Nikon D70 makinem var.
Hoşgeldiniz. Karavanınız hayırlı uğurlu olsun. Umarım resmi işler tez vakitte çözülür ve arzu ettiğiniz yollara düşersiniz. Sevgiler Angara'dan...Ben Ersin Önderim Karadağ Budvada yaşıyorum eşimle yeni bir karavan aldık,Almanya’dan Karadağ’a geldi ama5 gündür buradaki gümrük işi bitmedi sonrada 10-15 gün plaka işi var,biz daha karavanımıza oturamadık bile..Teslim alır almaz Turkiyeye doğru yola çıkmaya niyetliyiz ve fuara gelmeyi çok istiyoruz .
Hoşgeldiniz. Keyifli Forumlar...Merhaba ismim Hatice.
Pino marka çekme karavanamız var.
Eşim ile emeklilik hayalimizdi karavan sahibi olmak. Çok şükür bize de nasip oldu. Bu forum sayfalarında çok güzel bilgiler öğrendik. Teşekkür ediyorum.