yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Hoşgeldiniz Bahadır Bey...Ben Bahadır Rüzgar 21 yaşındayım. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. 7 yıllık kampçıyım. Amatör fotoğrafçılık yapıyorum. Gezgin olma yolunda bir arkadaşa ihtiyacım var ve bu yüzden buraya üye oldum
Hoşgeldiniz Bahadır Bey...Ben Bahadır Rüzgar 21 yaşındayım. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. 7 yıllık kampçıyım. Amatör fotoğrafçılık yapıyorum. Gezgin olma yolunda bir arkadaşa ihtiyacım var ve bu yüzden buraya üye oldum
Hoşgeldiniz.Merhaba Ben Yasin,
Şimdilik Konya'dan katılıyorum.
Yakında bir karavan yapma planım var umarım karşılıklı yardımlaşabiliriz.
Herkese sağlıcakla mutlu bir yaşam dilerim.
Hoşgeldiniz, Keyifli forumlar ve geziler kamplar...Selamlar,
Ben Çağrı COŞAR, makina mühendisiyim. 34 yaşındayım. Evli ve 1 kız çocuğu sahibiyim. Eskiden beri çadır kampçısıydım ve çocuğum olması ile beraber karavana geçiş yaptık. Geçen yaz aldığım Swan Mercan marka karavanımı sadece 1 hafta deneyimleme fırsatım oldu. Sizlerle bu mecrada tecrübelerimizi paylaşmaktan mutluluk duyacağım.
Merhabalar Ali Can KAVALCI ben. İstanbul pendik de oturuyorum. 32 yaşındayım . evli 2 çocuk babasıyım . Ayrıyetten discovery 2 2000 model aracımla 3. çocuğum var diyebiliriz ).. saygılarımla.Evet tanisma konumuzda burda dursun... Her gelen uye kendini tanitsin
Ben murat. Gencim, guzelim, sizi uzerim
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar...Merhabalar Ali Can KAVALCI ben. İstanbul pendik de oturuyorum. 32 yaşındayım . evli 2 çocuk babasıyım . Ayrıyetten discovery 2 2000 model aracımla 3. çocuğum var diyebiliriz ).. saygılarımla.
Hoşgeldiniz, Keyifli forumlar...Merhabalar Sakaryada hukuk 1. Sınıf öğrencisiyim. Yanıma gezecek arkadaş, beraber gezeceğimiz grup arıyorum.
Bahadır bende 19 yaşındayım tanışabiliriz istersen Sakarya hukukta 1.sinif okuyorumBen Bahadır Rüzgar 21 yaşındayım. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. 7 yıllık kampçıyım. Amatör fotoğrafçılık yapıyorum. Gezgin olma yolunda bir arkadaşa ihtiyacım var ve bu yüzden buraya üye oldum
Hoş geldiniz. Allah gönlünüze göre nasip etsin.Merhaba ben onur 27 yaşındayım istanbulda yaşıyorum fırsat buldukca kamp yapmaya çıkıyorum.
çadır ile kamp yapıyorum fakat mini bir karavan almak istiyorum ve bu sayede bu sayfa ile tanıştım
Merhaba, Hoşgeldiniz...herkeze merhabalar ben şeref öztunç yukarıda ki arkadaşlar gibi iddalı olmasan da kamp doğa ve ekip olmayı ekipçe hareket etmeyi çok seviyorum burada daha çok kamp yapabilmeyi yeni yerler görmek inşallah nasip olur allaha emanetsiniz
Merhaba,Herkese Merhaba.Kayseriden selamlar saygılar.Henüz karavan seçip alma aşamasındayız.Ağırlıklı kültür gezileri yapacağız.İnşallah güzel günler bizi bekler