Teşekkür ederim.
Aslında alıştığımız kamp tarzından bile lüks olacağını biliyoruz. Motorun arkasına bir çadır atıp, 1000km gidip uygun bir yerde çadır açmak bile keyifliyken karavan beş yıldızlı otel gibi olacak düşüncesindeyim.
Tabi ki kendine has problemleri olduğu aşikar. Ama hani der ya atasözü kervan yolda düzülür diye. Önemli olan yola çıkmak herhalde, o cesareti bulabilmek. Gerisi kah yardım ederiz, kah yardım alırız. Motor üstünde az benzin çekmedim hortumla kendi depomdan yolda kalmış insanların deposuna kendilerini benzinliğe atmalarına yetecek kadar
Üstelik scuba ve serbest dalış için çok çok daha fazla zaman ayırabileceğiz. Tabi artık emekli de olduk ya kendimize zaman ayırma vakti de geldi herhalde. O malum sıkışmışlık hissinden kurtulmak lazım.
Bir de tabi malum ortalama yaşam süresi erkeklerde 73, kadınlarda 79 civarında. Kimse bilemez ancak şurada kalmış kaç senelik ömrümüz koltuk ve televizyon karşısında, büyük şehirlerin trafik keşmekeşinde geçirmemek lazım geride kalan günlerimizi.
Belki bir müddet sonra da suya yakın bir toprak parçası alıp orayı ekip biçmek isteriz belli mi olur.