Gezginlerimiz Yolda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,669
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VitaEsMorte

Zirve
Sedat, Mert, Ayça ve İlker'den oluşan dostlarımız şu an Gürcistan'a doğru ilerliyorlar. Kendilerine iyi yolculuklar diliyoruz ;) Gezi ile ilgili her tür bilgiyi burada paylaşabiliriz.

Etiketler
Ynt: Gezginlerimiz Yolda

iyi yolculuklar, aman dikkatli olun...Allah kaza bela vermesin...Bol resimli fotoroman tadında bir rapor bekliyoruz..

Suan bulancakdan giresuna doğru 40¤54.843N 38¤20.566E ilerliyoruz.orduda debriyaj hidroliğimiz boşaldı, hallettik. Hava açık, kar var ama eriyecek gibi.birazdan beşikdüzü mavikıyıda oluruz. Telefonla siparşleri verdim :smiley: bu gece trabzondayiz. En kısa zamanda fotoğraf gonderirim.

Hepinize selamlar.

ads305z-5.jpg

yol' Alıntı:
Suan bulancakdan giresuna doğru 40¤54.843N 38¤20.566E ilerliyoruz.orduda debriyaj hidroliğimiz boşaldı, hallettik. Hava açık, kar var ama eriyecek gibi.birazdan beşikdüzü mavikıyıda oluruz. Telefonla siparşleri verdim :smiley: bu gece trabzondayiz. En kısa zamanda fotoğraf gonderirim.

Hepinize selamlar.

Mavikıyı'ya selamlarımı iletmeyi unutma ;D Hayırlı yolculuklar.

Gezginler su an Karadeniz Teknik Univeristesine bagli Koru dinlenme tesislerinde istirahate cekilmislerdir. yaklasik 1 saat icinde Cosandere'de kahvalti duzeni alinacaktir. Sonra ki guzergah Sumela Manastiri ve Uzungol olacaktir. Dun aksam Akcaaabat'ta tukettigimiz kofte ve misir ekmekleri yuzunden Trabzon'da ciddi derecede kofte ve misir ekmegi sikintisi yasanmaktadir.
Yardim edin...
To be continued!

Uuuy uy gipta ediyommm :'( ama diyeceksini "ula gipta edeceguna gideydun ya"
Neyse canim neseleri eksik olmasin, yollari hep acik olsun ;)

Eee Hazelnut King, biz gelince de köftelerin yolunu soylersin artik ;)

Bu arada senin cektigin fotograflar falan varsa; foruma yukleyecek misin? Hatta yuklesene yaw ;D Ama yukleyeceksen de baska bir baslik altinda yuklemeni tavsiye ederim, onlar yoldan bu sayfaya giriyorlarmis ve Sedat hakli olarak resimlerin baslik altini agirlastirdigini soyledi (netekim ben de sehir basliklarimi onun icin buradan kaldirdim)

Bugün hava muhteşemdi, özellikle Zigana'da çok güzel karlı dağ manzaraları çıktı, Sümela'da ufak bir off-road maceramız oldu, Sümela'nın karlı yürüyüş yolunda ilk lastik izini açtık :smiley: Biraz da Coşandere'de yediğimiz nefis kuymak ve kayganaların ağırlığından olsa gerek biraz üşendik yürümeye :smiley: neyse ki ekibimizin, özellikle İlker ve Sedat'ın üstün gayretleriyle dik, karlı ve dar dağ yolundan aşağıya sağ salim inmeyi başardık. Ancak bugüne kadar fazla bir yamuğunu görmediğimiz aracımız tüm problemlerini bu geziye biriktirmiş sanki, bu sefer de Zigana inişi fotoğraf çekmek için camını açan talihsiz arkadaşımız Sedat camının kapanmaması sonucu donma tehlikesi geçirmiştir, neyse ki poşetle çözdük olayı, Trabzon'da da bu basit elektrik arızasını giderdik.
Yarın Hıdırnebi'de kahvaltı ve ardından Uzungöl var planda, Uzungölde gecelemeyi düşünüyoruz. Fotoğraflar ise çok yakında...

Allaha emanet olun, kapinizi bacanizi kapali tutun, Sedati da usutmeyin, siz de usumeyin, sibirya soguklari geliyormus, sizin sibiryaya gitmenize gerek kalmadi :p ;D hatta bir TV kanali olayi abarttip "kutup soguklari geliyooor" dedi artik takdir sizin hehe :p ;D ;)

Fotograflarinizi ve anilarinizi sabirsizlikla bekliyorum :smiley:
sevgiler ;)

Bugün Uzungöldeyiz, hava oldukça ılık ama göl donmuş vaziyette, hava raporlarına göre oldukça soğuk ve karlı havalar yaklaşıyormuş. Yarın Gürcistan yollarındayız muhtemelen.
Ayrıca hergün ucundan da olsa bir offroad macerası yaşıyoruz, bugün Uzungölde kayıp yolun dışında kara oturan Range Rover lı kardeşimizi kurtardık :smiley:

Sumela ve Zıgana'dan sonra Uzungol'de de guzel fotograflara imza attık. Kaldıgımız tesisler gercekten cok sirin ve guzel, ozellikle yediğimiz alabalıkların tadı halen daha damağımızda. Zaten Sedat dayanamadı bir porsiyon daha soyledi şu an onu götürmekle meşgul. Bizim şansımıza bu gece yoresel sanatçıların sahne aldığı bir şov varmış kaldığımız yerde.
Mert'in de belirttiği gibi göl donmuş vaziyette, cesur yürekli arkadaşımız Ayça gölün üstünde yürüyerek bir ilke imza atmıştır.
Bendeniz buraları daha önceden gördüğünden merakla yarını yani Batuma dogru yapacağımız yolculuğu bekliyorum.
Yaw Mert ve Sedat artık şu resimleri siteye gonderseniz de arkadaşları merakta bırakmasanız. (Resimlerin çoğunda ben olduğum için asıl merakla bekleyen benim aslında) :smiley:

bugün uzungöle vardık, balıklarımızı yedik :smiley: size buradan birkaç fotoğraf yolluyorum. donmuş göl manzarası ve gece uzungölden zirve görüntüsü...

DSCF0532.jpg

DSCF0529.jpg

DSCF0561.jpg

Cemal Gülas'a rakip çıktı sanırım :smiley:
Sedat Abi ve ekibine kazasiz belasız yolculuklar diliyorum.Fotoğrafların arkası gelirse bi zahmet uzatalım öne doğru :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri