Gezginlerimiz Yolda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,544
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezginlerimiz Yolda

HAARIKALAR haarikaa!!! :D
eline, gozune, ayagina, gonlune saglik Sedat! Hepinizin eline, gozune, gonlune, ayagina saglik!!!

ben cok fena gaza geliyorum arkadaslar siz boyle anlattikca.. bu yaz yunanistani bulgaristanla birlikte yapalim ;)
haydi gezin saglicakla :D

Etiketler

Yaws Gezilen Görülen Fotoğraflanan Ve Nefes Alınan Havadan ÇokYenilen Tereyağlı Alabalıklara Ve Yapılan Kahvaltılara İmrendim.Bu Gezinin Bence En Çarpıcı Noktaları Tadılan Leziz Karadeniz Mutfağı.Sedat Ağbi Tattığın Herşeyden Bir Lokmada Benim İçin Yut Ağbii

Gezenbilirin değerli kadrosu yol maceraları ile bizleride bir serüvenin içine alıverdi.
Sedat paşam,
Seyahatiniz boyunca başarılar diliyorum. Gerçekten keyifli bir organizasyona imza atıyorsunuz.
Geziyle ilgili şu an için fotoğraftan ziyade atmosferi akratan yazılar oldukça makbule geçiyor.
Gün sonunda faaliyetler ile ilgili kısa notlar iletebilirseniz harika olur.
Ekibe sonsuz selamlar.
Yolunuz açık olsun.

Dostlarımız an itibariyle Rize'de, bir iki pasaport sorunuyla uğraşıyorlarmış. Buradan da direk Gürcistan'a doğru yol alacaklar. Cemal abi dağda olduğu için dönüşte de onu arayacaklar.

seyyahasan' Alıntı:
Gezenbilirin değerli kadrosu yol maceraları ile bizleride bir serüvenin içine alıverdi.
Sedat paşam,
Seyahatiniz boyunca başarılar diliyorum. Gerçekten keyifli bir organizasyona imza atıyorsunuz.
Geziyle ilgili şu an için fotoğraftan ziyade atmosferi akratan yazılar oldukça makbule geçiyor.
Gün sonunda faaliyetler ile ilgili kısa notlar iletebilirseniz harika olur.
Ekibe sonsuz selamlar.
Yolunuz açık olsun.

sevgili hasan,
zaten manzara olarak görüp göreceğimiz yukarıdaki bu üç kare :smiley:
onun için sesini çıkartma bence :D
bundan sonrakiler kuymak, kiremitte alabalık, laz böreği, hamsi tava ve kaygana makroları olacak emin ol :smiley:
oradan gelecek kareleri ise şimdiden tahmin edebiliyorum ;)

gezginlere buradan selam olsun :smiley:
selamımız anlamlı olsun ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2667.0

Sedat ve saz arkadaşlarından oluşan suikast timimiz an itibariyle Hopa'nın tahıl ambarlarına kıtlık getirmekle meşguller. Yarın Gürcistan yerine Sarıkamış'a doğru uzanacaklar.

VitaEsMorte' Alıntı:
Sedat ve saz arkadaşlarından oluşan suikast timimiz an itibariyle Hopa'nın tahıl ambarlarına kıtlık getirmekle meşguller. Yarın Gürcistan yerine Sarıkamış'a doğru uzanacaklar.
Desene Ağbi Karadenizde Baş Gösteren Kıtlıktan, Gürcistan Yırtmış Durumda Darısı Sarıkamış Ahalisinin Başına

Bunların nerden çıkacağı belli olmaz.
Bir bakmışsın sabah Antep'ten sofra başından fotoğraflar dökülüvermiş.
Yemeğin dumanı nerdeyse ekibimiz orada :D :D

seyyahasan' Alıntı:
Bunların nerden çıkacağı belli olmaz.
Bir bakmışsın sabah Antep'ten sofra başından fotoğraflar dökülüvermiş.
Yemeğin dumanı nerdeyse ekibimiz orada :D :D

haklisin hasan agam.. aslinda "burasi neresi" gibi "simdi neredeler" tahmin yarismasi yapilabilir ;)
nereye giderlerse gitsinsler de nese kapip donsunler :D ben fotolari merak ediyorum..

içinde bulunduğumuz günlerde kars yöresinde herhangi bir yemek festivali düzenleniyor mu acaba :D
gürcistan gezisi iptal edilince şüpheye düştüm de ;)

Gezenbilir dostlarım,
Ekibimizden haber alan var mı?
Bugün ulaşamadım kendilerine.
Son güncel bilgiye sahip olan varsa eklerse sevinirim.

Arkadaşlar hepinize Ardahan'dan selam :smiley: Plana göre dün Gürcistan'a gidecektik fakat Batum - Posof rotasındaki hava ve yol muhalefetlerini de göz önüne alarak, Gürcistan'dan vazgeçip Çıldır Gölü ve Sarıkamış için 1gece kaldığımız Hopa'dan yola devam ettik. Şuan Ardahan'da öğretmenevine yerleştik. Her zaman içimi daraltan Şavşat Ardahan yolunu uyuyarak geçirmiş olmanın mutluluğu içindeyim :smiley: Mert yorgun olduğundan yaklaşık 1 saattir dinleniyor. Birazdan şehri gezmek için dışarı çıkacağız. Merak edenler için; yemeğimizi Ardahan'a girer girmez yedik :smiley: Yerler buz tutmuş, hava sıcaklığı -8 derece, yoğun kar yağışı var ama hava oldukça sakin ve üşütmüyor. Yarın donmuş Çıldır Gölü üstünde tepiniyor olacağız, Karbuz şenlikleri olacağına dair söylentiler var ama kesn bir bilgi edinemedik. Eğer bu şenliklere denk gelebilirsek mükemmel olur :smiley: Yarın öğleden sonra da Sarıkamış'da olacağız. En kısa zamanda fotoğraf ve daha detaylı bilgiler aktarmaya çalışacağız.

Hepinize kucak dolusu sevgiler...

Sevgili gezginlerimizin dikkatine...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2668.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri