ozanyur' Alıntı:hiç kullanmadım ama gezide gördüm yavuz abide çok hoşuma gitti
Hasan eninde sonunda olacak geçenlarda fanatik cj ci bir arkadaşımız neslimiz kurudü diye aglıyordu :'( ;D ;D ;Dhasanfb' Alıntı:Yavuz abi Yunus Abi böyle olmaz Jeep'ci adamı Landcımı yapıcaz bu saaten sonra....Ozan Jeep marka olsun...
![]()
discovery-V8' Alıntı:Ozan niyetinin olduğunu bilsem , al kullan derdim, hala teklif geçerli ,istediğin zaman kullanabilirsin.
Selamlar
Abi o size moral vermek içindir...yunus bager' Alıntı:Hasan eninde sonunda olacak geçenlarda fanatik cj ci bir arkadaşımız neslimiz kurudü diye aglıyordu :'( ;D ;D ;D
ozanyur' Alıntı:teşekkür ederim yavuz abi
herşey bir netleşsin zaten ilk sana sorucam
buldum bir kaçtane disco hatta winçli mt lastikli kilitli bile buldum
bu arada ufuk abide alırsa şasırmam bu ara discolardan bahsediyor ;D
hasan asıl proje işler eski halini alır almaz 42-43 model bir mb bulup cj yürüyen,motor ve sanzumanıyla toplamayı düşünüyorum tam bir arazi canavarı yapıcam
discovery-V8' Alıntı:Ne alırsan al önemli değil ama gölünden disco da geçiyorsa, bir denemen seçim için yardımcı olur, belkide hoşuna gitmez hiç bulaşmazsın,
O 42-43 mb lere bende hastayım ama orjinal halde fazla bulunmuyorlar , fiyatlarıda baya kazık, o paralarara neler alınır, MKG de cj2a mı ne onlardan var birtane, içinde tavuk besliyor istersen belki verir.
Selamlar
ozanyur' Alıntı:en iyisi gidip bir tane enduro alıyım sorunsuz geziyim ;D