Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 202,604

Etiketler
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

ozanyur' Alıntı:
hiç kullanmadım ama gezide gördüm yavuz abide çok hoşuma gitti

Ozan niyetinin olduğunu bilsem , al kullan derdim, hala teklif geçerli ,istediğin zaman kullanabilirsin.

Selamlar

Ozan ben sadece şaka olsun diye söylüyorum eger senin için hangi araç uygun ,kulanışlı,ekonomik olacaksa onu al

hasanfb' Alıntı:
Yavuz abi Yunus Abi böyle olmaz Jeep'ci adamı Landcımı yapıcaz bu saaten sonra.... :smiley: Ozan Jeep marka olsun... :D
Hasan eninde sonunda olacak geçenlarda fanatik cj ci bir arkadaşımız neslimiz kurudü diye aglıyordu :'( ;D ;D ;D
eyvah hemde burdaymiş

discovery-V8' Alıntı:
Ozan niyetinin olduğunu bilsem , al kullan derdim, hala teklif geçerli ,istediğin zaman kullanabilirsin.

Selamlar

teşekkür ederim yavuz abi
herşey bir netleşsin zaten ilk sana sorucam
buldum bir kaçtane disco hatta winçli mt lastikli kilitli bile buldum
bu arada ufuk abide alırsa şasırmam bu ara discolardan bahsediyor ;D

hasan asıl proje işler eski halini alır almaz 42-43 model bir mb bulup cj yürüyen,motor ve sanzumanıyla toplamayı düşünüyorum tam bir arazi canavarı yapıcam

ozanyur' Alıntı:
teşekkür ederim yavuz abi
herşey bir netleşsin zaten ilk sana sorucam
buldum bir kaçtane disco hatta winçli mt lastikli kilitli bile buldum
bu arada ufuk abide alırsa şasırmam bu ara discolardan bahsediyor ;D

hasan asıl proje işler eski halini alır almaz 42-43 model bir mb bulup cj yürüyen,motor ve sanzumanıyla toplamayı düşünüyorum tam bir arazi canavarı yapıcam

Ne alırsan al önemli değil ama gönlünden disco da geçiyorsa, bir denemen seçim için yardımcı olur, belkide hoşuna gitmez hiç bulaşmazsın,

O 42-43 mb lere bende hastayım ama orjinal halde fazla bulunmuyorlar , fiyatlarıda baya kazık, o paralarara neler alınır, MKG de cj2a mı ne onlardan var birtane, içinde tavuk besliyor istersen belki verir.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Ne alırsan al önemli değil ama gölünden disco da geçiyorsa, bir denemen seçim için yardımcı olur, belkide hoşuna gitmez hiç bulaşmazsın,

O 42-43 mb lere bende hastayım ama orjinal halde fazla bulunmuyorlar , fiyatlarıda baya kazık, o paralarara neler alınır, MKG de cj2a mı ne onlardan var birtane, içinde tavuk besliyor istersen belki verir.

Selamlar

tamamdır abi
kartalkaya gezisinden sonra ankara içinde bir gezi düzenleyelim tadı damağımızda kaldı güvençin
mb ben bir kaç tane buldum zamanı gelince onlara bakıcam aslında aklımdan ferhatdaki willys pick uplardan bile geçti ama arazi için pek uygun değil sanrım

Ozan disco alırsan, CJ'yi bıraktıktan sonra arada birkaç hafta binek oto kullan adapte ol, yoksa acırım o Discoya :smiley: Jeepci ruh haliyle Land kullanılmaz :smiley: bükersin Armlardan birini.... faturası kaça çıkar bilmem...

Sonrada CJ'ye dönmek istersende işin zor sonun Yavuz Abi gibi olur bak adam neler çekiyor ;D parça takmaktan disco 6ton oldu hala AT lastikle takılıyor :smiley: bizim Sinema artisti (Destere filminde başrol) 600kg'luk OK-102'li MB kadar iş yapmaz :smiley: bu arada MB kaportaya girdi yakında açarım garajını...

;D ;D ;D

CJ ye dönmekmi? Allah yazdıysa bozsun, hayat geldi geçiyor, zamanımı boşa harcamak istemiyorum artık. ;D ;D

CJ ye binen bundan sonra nasıl bir cj ye bineyim der. Amerikadan arkadaş arar bogger sipariş etmeye, elektrikli kilitl kullananlarla sıkı dostluklar kurar. Anlayacağınız bir üst kademeye geçmiştir. Alttaki L e R ile fazla ilgilenmez. ;D

pazarlık iptal oldu alacağım araba sorunlu çıktı
bu seferde başkası çıktı oda takas istiyor bu daha iyi oldu en azından cebimden para cıkmıycak aksine ben alıcam

ozanyur' Alıntı:
en iyisi gidip bir tane enduro alıyım sorunsuz geziyim ;D

öyle yaptım zaten!

02022009(001).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR