Ozan hayırlıolsun diyelimmi sattınmı cj5 ???ozanyur' Alıntı:ah ah cj olsunda aksı kırılsın
ne beter bişeymiş bu cj, hakkaten virüsmüş, yarın bir gün yeni sahibine teslim edicem, iki gündür cj siz ne yapıcam diye düşünüyorum
Tamam abi eve dönüyorumdiscovery-V8' Alıntı:Yunus evine dön ;D
Böyle şeyler LR da olmaz, "aks kırılır yen içinde kalır" kimsenin haberi olmaz ;D
Ozan alacagın araç 15 yaş üstü olsun rahat edersin duygusal baglamdaozanyur' Alıntı:xj almak istiyorum ama bir tane zj gördüm bir arkadaş alacakmıs o almazsa ben alabilirim
yunus bager' Alıntı:Ozan alacagın araç 15 yaş üstü olsun rahat edersin duygusal baglamda
hasanfb' Alıntı:ozan xj yakışır sana ama uzun boyluysan sığmayabilirsin zj'de rahat edersin..
ates' Alıntı:hayırlı olsun sana tavsiyede bulunmaya gerek yok en az bizim kadar tanıyosun araçları kendine en uygun doğru aracı çok rahat seçebilirsin, ne alırsan al sonuçta jeep olsun çamurdan olsun
Ozan ben geçenlerde bir 3,9 v8 defender kullandım hala rüyalarıma giriyorozanyur' Alıntı:ben saf tutmuyorum abi, yere yakın olmayan her aracı severim ;D