Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 202,629
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

Jeepcj7' Alıntı:
Ah Ergun Bey, hayırlısı olsun ama uykusuz geceler başlar...hata yaptınız bence... Jeepi için intihar edeni, karısından boşananı biliyorum ama en kötüsü satmaktır... Allah sabır versin..

Sen beni anlıyorsun...
Düşünkü senin yaratığı yarın sattın ve arkasından son bir kere baktın.....

Etiketler

Benim ki satsam da gitmez, sabah kalkınca bir bakarsın kapıya gelmiş ;D
Demin konuşuyorduk komşu gördü yine, beni deli sanıyorlar bir türlü inandıramadım konuştuğuna ::smiley:

antalyaya gittiğini yeni gördüm en ufak arızada dağıtıcaklar yavruyu güzelim cj son günlerini yaşıyor
benim canavar azmı çekti antalyadaki ustalardan
neyse ben cj mi nar çiceğine boyatıyım da onu hatırlatacak bir cj olsun bari sitede :smiley:

Deniz hayırlı olsun , Ergun bey geçmiş olsun öylesini bidaha zor bulursunuz, Orkun konuşurken kaputunun yan taraflarını okşa CJ lerin çok hoşuna gider ;D

Selamlar

ergun abi hayırlısı olsun..senin proje hard offroadlamı ilgili...yok benim öyle bir düşüncem var ama bendeki cj ye de kıyamıyorum..başka bir taka niyetindeyim..senin niyetinde bu mu?

ergun bey merak etmeyin antalyada rahatı iyi olacaktır.buralarda pek çamur bulunmaz.ama cj asfalttan pek hoşlanmaz geri gelebilir.

tuncaaayy' Alıntı:
ergun abi hayırlısı olsun..senin proje hard offroadlamı ilgili...yok benim öyle bir düşüncem var ama bendeki cj ye de kıyamıyorum..başka bir taka niyetindeyim..senin niyetinde bu mu?

Ben şimdi ZJ'nin tüm bakımlarını yaptırıp onuda vereceğim, Şu anda bir XJ arıyorum. Çok sert offroad'lara girmeyeceğim, bu yüzden mesela diff. kilit istemiyorum. Ama kesinlik 35" lastik takılacak , ön arka demir tampon ve öne vinç, geniş dodikler, tavanada sepet (stepne tavana). Bu kadar tek araştırdığım 35" lastikte arabada ne değişiklik yapılmalı ( belkide gerekmiyor.)

Ergin0737' Alıntı:
ergun bey merak etmeyin antalyada rahatı iyi olacaktır.buralarda pek çamur bulunmaz.ama cj asfalttan pek hoşlanmaz geri gelebilir.

Siz arasıra rastlarsınız artık, Lara plajında beş yıldızlı SATÜRN PALACE otelinin önünde olur artk. (sahibi aldı)

beatrix' Alıntı:
Ben şimdi ZJ'nin tüm bakımlarını yaptırıp onuda vereceğim, Şu anda bir XJ arıyorum. Çok sert offroad'lara girmeyeceğim, bu yüzden mesela diff. kilit istemiyorum. Ama kesinlik 35" lastik takılacak , ön arka demir tampon ve öne vinç, geniş dodikler, tavanada sepet (stepne tavana). Bu kadar tek araştırdığım 35" lastikte arabada ne değişiklik yapılmalı ( belkide gerekmiyor.)

xj lerde ön dana 30 arka dana 35 çıkar...

bu hali ile en fazla 33 lastiğe çıkabilirsiniz... 35 lastik için ön arka dingil değişmeniz şart...

ön arka dana 44 yapacaksınız...

35 lastik için 7" yükseltme şart....

çok çoookkk çooookkkkkk ama çok iyi usta bulmanız şart...

şimdiden kolay gelsin....

dronder' Alıntı:

bu hali ile en fazla 33 lastiğe çıkabilirsiniz... 35 lastik için ön arka dingil değişmeniz şart...

Eeeee? Ati ?

eeeee? Ati ne güne duruyor? :smiley:

ATİ = DR. FRANKENSTEIN

;D ;D ;D

beatrix' Alıntı:
dronder' Alıntı:

Eeeee? Ati ?

eeeee? Ati ne güne duruyor? :smiley:

Yeni teknik konular için, ilgili yerde yeni konu başlığı açabiliriz. Yoksa burada kaybolur gider ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri