ata036
Zirve
Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?
yakışıklı emir benim kıratın amcası oğludur
yakışıklı emir benim kıratın amcası oğludur
kokteknik' Alıntı:aman dikkat yavuz abi bende basınclı ile içini yıkıyordum telsizim su almış çıkışları yanmış gitti canım midlandım
babam soruyor geçen ay bir koli wd40 almıştıştık hepsini sattınızmı diye eleman atladı hemen bülent abi kullandı hepsinidiscovery-V8' Alıntı:Telsiz sabit değil bendeki soketli el telsizi, onu söküyorum , sigortalar biraz paslanıyor onlarada wd40 işlem tamam ;D ;D
bir gün baban seni vuracak bülent dikkat etkokteknik' Alıntı:babam soruyor geçen ay bir koli wd40 almıştıştık hepsini sattınızmı diye eleman atladı hemen bülent abi kullandı hepsini
SDC' Alıntı:Peki kazanana 35"x5 lastik var desem
en sonunda kararımı verdim ve oyumu kullandım ;Dprof_facia' Alıntı:araçların hepsi birbirinden güzel, acaba hangisine oy versem ki ??? bilemedim şimdi :'(
bence süper bir fikirtarikserin' Alıntı:Lastik değil de kazanana oy verenler bir defa sürüş hakkı kazansın.... ;D
ata036' Alıntı:yakışıklı emir benim kıratın amcası oğludur
yigit uygur' Alıntı:Ben de nerede Bülent ve Emir'i diyordum. Kurallara aykırı olmasa ben koyacaktım.
kokteknik' Alıntı:aman dikkat yavuz abi bende basınclı ile içini yıkıyordum telsizim su almış çıkışları yanmış gitti canım midlandım
hiç sorma umut ben de anlamış değilim ışık yansıması oluyorr her ışıkta farklı görünuyorr.şimdi daha iyi anlıyorumm ben aracı G4 boyatmaya karar verdiğimde çok araştırmıştık burada, bakıyoruz araçlar G4 fakat renklerın hiç biri birbirini tutmuyorr en son renk kodunu bulduk öyle yaptırdım bu boyayı,bu renk böyle bir renk işde bukalemun gibi ;D ;Dsword7' Alıntı:Mürselim abi, aracı her gün farklı renge mi boyuyorsun ;D