Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 277
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,600

En güzel (zarif ve fotojenik), en güçlü (ihtişamlı ve modifiyeli), en orijinal (defender ruhunu sade

• Kullanılan toplam oy
    169
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

arwin' Alıntı:
Oylamada bütün özellikleri tek araçta görüyorsak ve bu özellikler için tek aracı seçmek istiyorsak o araca bütün oylarımı nasıl vereceğim..? :smiley:
En güzel (zarif ve fotojenik), en güçlü (ihtişamlı ve modifiyeli), en orijinal (defender ruhunu sadelikle yansıtan) defender hangisi?

bu özelliklerin hepsi bir araçta olmazki ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
En güzel (zarif ve fotojenik), en güçlü (ihtişamlı ve modifiyeli), en orijinal (defender ruhunu sadelikle yansıtan) defender hangisi?

Göreceli bir kavram bu Yavuz abi benim için hepsi bir araçta mevcut .. :smiley:

aradaki yazışmalar olmadan sadece resimlerle(belki özelliklerle(yapılan modifikasyonlar)alt alta gitse sanki daha güzel olur bide oylama tarihi lazım hani resim ekleme bitsin sonra oylayalım ...
ama hepsi çook güzel gerçekten özenerek takip ediyorum ...
oy içinse bekliyorum ;)

araçların hepsi birbirinden güzel, acaba hangisine oy versem ki ??? bilemedim şimdi :'(

arwin' Alıntı:
Oylamada bütün özellikleri tek araçta görüyorsak ve bu özellikler için tek aracı seçmek istiyorsak o araca bütün oylarımı nasıl vereceğim..? :smiley:

Yapma Ahmet, daha az beğendiğin iki araç bulmak bu kadar güzelin arasında zor olmasa gerek ;)

discovery-V8' Alıntı:

Abi öyle miydi, böyle miydi, germeyin beni yahu amma müşkülpesentmişsiniz ;D ;D

Defender bu ;D ;D ;D

O saydığım özelliklerin en az bir tanesini standart her defender da bulursunuz ;)

Bugün doktora gidecek diye Elizabeth'imin içini toparladım biraz...

Konuşa konuşa, öpe koklaya temizlendik. Nasıl mutlu olduk, nasıl güzel vakit geçirdik anlatamam ;D ;D

Araziye çıkmasına bile gerek kalmadan mutlu eden başka arazi var mı ::smiley:

Sen ne sormuştun Yavuzcum ;D ;D ;D ;D ;D

Ben gönlümü kaptırmışım tanımam başkasını Sevtap hanım.. ;D ;D Bütün oylar onun olacak.. :D :D

SDC' Alıntı:
Yapma Ahmet, daha az beğendiğin iki araç bulmak bu kadar güzelin arasında zor olmasa gerek ;)

Defender bu ;D ;D ;D

O saydığım özelliklerin en az bir tanesini standart her defender da bulursunuz ;)

Konuşa konuşa, öpe koklaya temizlendik. Nasıl mutlu olduk, nasıl güzel vakit geçirdik anlatamam ;D ;D

Bu kadar güzel tasvir edince dayanamadım: Vaktin olunca aracının GPS koordinatlarını verir misin? Google Earth linki de olur.. :smiley: gidip bi seveyim. benim de D90'ım geldi de....

Satılık Discosit varrr.... ;D

SDC' Alıntı:

Defender bu ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Allah ayırmasın sizi birbirinizden, Tüm oyları Elizabethe veresim geldi.

Bizim arthurun öyle temizlenme şeysi yok basınçlı su makinasıyla içine dalmaktan ibaret bizim temizliğimiz ;D ;D ;D

Benim demek istediğim şuydu arwin hepsi için bir arabaya oy vereyim diyor, ama bir defender bu özelliklerin hepsini birden taşımaz

yani hem en orjinal hem en modifiyeli nasıl olur? onu demek istemiştim.

Abi hepsi ayrı güzel ama bi tanesi başka güzel, azıcık ellenmiş ama olsun... ;D ;D

SDC' Alıntı:
* Her araç için aynı mesaj içinde olmak üzere üç adet fotoğraf yükleyebiliriz
* Anket sorusunu bizde çağrıştıran üç araca oy verebiliriz
* Ankete sadece kendi araçlarımızın fotoğrafları ile katılabiliriz
* Tercihimizi değiştiremeyeceğimiz için tüm araç fotoğrafları yüklendikten sonra oylamaya katılmamız daha doğru olur
* Oylamayı etkilememek için sonuçları ancak oylama sona erdikten sonra görebiliriz
* Anketin süresi otuz gündür

Ömer senin eski aracının fotoğraflarını sildim, 3. madde bu konudan bahsediyor ;)

Lütfen konu ile ilgili olmayan fotoğraflar yüklemeyelim :smiley:

Bizim arthurun öyle temizlenme şeysi yok basınçlı su makinasıyla içine dalmaktan ibaret bizim temizliğimiz ;D ;D ;D

[/quote]
aman dikkat yavuz abi bende basınclı ile içini yıkıyordum telsizim su almış çıkışları yanmış gitti canım midlandım :(

BENDE EMİR LE KATILMAK İSTERİM :smiley:

EMÄ°R2.jpg

EMÄ°R3.jpg

EM?R1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR